Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

bubulejica
01:46 bubulejica je dodala novi post u temu Stanchie sretan ti rođendan !:   Sve najbolje tii želim!! 
bubulejica
01:36 bubulejica je dodala novi post u temu Tim A vs tim B:  4586  Laku noć Pepiiii 
pepeljuga2
01:26 pepeljuga2 je dodala novi post u temu Tim A vs tim B:   Laku noc bubi
pepeljuga2
01:25 pepeljuga2 je dodala novi post u temu Smijmo se zajedno 2:

03:48 gošća/gost je dodala savjet u Savjetovalište: drage moje puno vam hvala, pomogle ste mi puno i bolje se osjećam :)))) trenutno mi je lijepo, pronalazim neku novu sebe i uživam u druženjima,upoznavanjima i polako svakim danom je sve lakše... ponekad mi fali, znam se i isplakati ali ne više kao prije, baš kao što ste napisali-osjećaji blijede... sigurno da ću ga uvijek pamtiti, ali istina je da vremenom sve prolazi...sada je puno više onih ispunjenih i sretnih dana nego nostalgičnih i tužnih... sretna sam zbog toga jer sam uspjela ono što mi se do prije par mjeseci činilo nemogućim,a to je pronaći opet sebe bez njega i istovremeno biti sretna :) ovo za njega što sam napisala u gornjem postu mislila sam reći da mi se čini baš ono što je casey rekla- da me isti dan izbrisao kao da nikad nisam postojala u njegovom životu, koliko god možda moje emocije blijedile to me svejedno zabolilo jer smo imali ipak lijepu vezu, a pogotovo što smo si bili prve ljubavi...ali tako je kako je... ostaju lijepe uspomene, to svakako...povrijedio me je stvarno dosta, ali kao što ste rekle, život ide dalje,a nakon ovog iskustva osjećam se puno jačom... Hvala vam još jednom na lijepim riječima :*
pollyanna
01:47 pollyanna je dodala savjet u Savjetovalište: Ja lovim poslove na oDesku..masa ih je, od tipkanja po forumu i pretraživanja neta do 'normalnih' IT poslova...jest da je potrebno malo truda i sređivanja profila i slanje hrpe molbi za početak, ali manje više svatko tko si da truda uspije uloviti barem nešto...i dobra je stvar što je moguća isplata direktno na devizni račun u nekoj od naših banaka.
bubulejica
01:34 bubulejica je dodala savjet u Savjetovalište: Iskreno, po meni te slike više nemaju šta raditi u njegovom životu... U nekoj kutiji ispod kreveta da, da se jednog dana možete skupa nasmijati koje ste budale bili i šta ste vidili u tim drugim osobama (realno, svi se zapitamo to za bivše)... Ali čuvanje slika u mobitelu ili na vidljivim mistima.... To mi nije baš normalno! Zar ne bi tribala tu memoriju u mobitelu zauzimati sadašnja cura, ona koja je momentalno s njim?? A ta nesigurnost... Hm, mislim da smo svi mi nesigurni na početku veze... Sve je to normalno... Ta preispitivanja samog sebe i bojazan da će bivši/bivša zauzeti veći prostor od sadašnjih!
suncica22
01:24 suncica22 je dodala savjet u Savjetovalište: ja isto imam problema s bivšom curom od dečka .. to su da oprostis bezobrazne kravetine koje misle da će uvijek biti za njih mjesta kod deckiju. ja sam odlucila da vise necu kvocati ni govoriti, pravit cu se da me nis ne smeta i kad me bude smetalo cu sutiti .. tocno te kuzim jer imam slicnu situaciju bas sam neki dan postavila pitanje tu .. i znam da se ne mozes skroz opustit jer uvijek imas feeling da je ona tu prisutna ..

Žderači mandarina:D
Ako kad dovučete 2 kile mandarina kući, slistite ih za 2 dana sami, kao ja, priključite se:D
Obožavateljice Balaševića i njegovih pjesama
Ova grupa je za sve nas koji volimo slušat balaševića bilo čisto iz zabave bilo iz razloga što u njegovim stihovima prepoznamo koju životnu mudrost koja nas ponekad zna i vodit u životu, slobodno pišite stihove pjesama, komentirajte ih, koje su vam najdraže pjesme i sl.
studiranje...
studenti, redovni, izvanredni svi mogući pridružite se
Književni klub
Primijetila sam da na forumu ima dosta ljubiteljica knjiga i čitanja i mislim da bi bilo zanimljivo podijeliti dojmove o zajednički odabranim knjigama i možda upoznati neki književni žanr koji dosad nismo upoznale kroz čitanje. Mislim da bi se mogle zabaviti i proširiti vidike.

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Kultura  >  Knjige

E-books

PRIKAZ POSTOVA:

27.7.2010 22:16:58ninny   |   Br postova: 20705  |  offline

Anita Diamant  

CRVENI ŠATOR

Biblija kao da su je pisale žene!

23.8.2010 12:17:12cupava_mala   |   Br postova: 5697  |  offline

16.10.2010 0:11:07jule   |   Br postova: 38  |  offline

na www.scribd.com ima mnogo knjiga

18.11.2010 16:12:26milica2   |   Br postova: 17  |  offline

http://www.yu4you.com/  ima ogromnu ponudu knjiga, ali u stampanom formatu...

19.11.2010 13:07:06meme7850   |   Br postova: 953  |  offline

Proslog Bozica dragi mi je kupio Nook i presretna sam s njim. E-books rule

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara