Početna
Forum
Savjetovalište
Grupe
Recenzije
Proizvodi
Zajednica
Recepti
Kolumne
Poklanjamo
snovi glazba vjezbanje fitness seksualno_zdravlje frizure financije tijelo koza tezina spavanje izlasci solarij dijeta proricanje trudnoca vrt savjet seks sminka horoskop problem mjesečnica menstruacija problemi obitelj brak biljke putovanja nokti beba dijete bmi zdravlje dodaci proizvod predskolski_uzrast zdrava_hrana savjeti frizura prijatelji knjiga kosa ostalo ljepota zabava uredenje_doma tracevi hrana sex
Ljepota
Moda
Fitness i dijeta
Zdravlje
Ljubav i sex
Trudnoća i majčinstvo
Kuća i hrana
Zabava
Poslovni kutak
A meni se čini da ta mržnja nikad neće prestat, jer će se uvijek nać puno budala koje svoju djecu odgajaju da mrze sve što je srpsko/hrvatsko. Najžalosnije šta je većina tih huligana za vrijeme rata srala u pelene. I da, definitivno je utakmica trebala biti bez navijača. Po mogućnosti za u buduće sve utakmice Hrvatske i Srbije bez navijača jer se na njima ionako samo huligani skupljaju, normalne ljude je strah doći. I bilo bi već vrijeme da se i mi i Srbi pozabavimo malo pitanjem huligana kao šta su to Englezi napravili - jednu glupost napravi i imaš doživotnu zabranu odlaska na utakmice.
Znam da je prošlo, ali ovo je tak dobro!
Moderator(ica)
Ti koji rade nered nisu tamo radi rukometa, nego baš radi toga da rade izgrede. Da imaju imalo mozga u glavi trebali bi se ugledati na dečke na terenu koji su se stvarno fantastično ponijeli, pogotovo s obzirom na tu mučnu atmosferu.
www.vecernji.hr/data/slika/92/456978.jpg
hehe gle Vorija na slici
Ovo mi je super! Unatoč svemu - "proud to be Croat" !
Svaka čast.
Miguel Iglesias
Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C
Aktualni kviz:
Oči
napokon su procvale
Opuštanje
Vježba za razvoj mišića lista - 3. dio
Makeup tutorial s Ellom Dvornik
Vježba za razvoj mišića lista - 2. dio
ASTRO KUTAK
KALENDAR MJESEČNICE
BMI KALKULATOR
kupaći kostim cvijet porod dizajn izvedba ivana barač osmijeh izostanak menstruacije povjerenje modna revija prevara kolači rublje priroda ljubav bolest klomifen odjeća haljine dijagnoza meso crkva moda torta beba oštećena cro-a-porter pletenje emulzija pire