Prvotni odgovor od bubulejica
Prvotni odgovor od parfumela
Ni ja ne kužim cijelu pomutnju oko fejsa. Bila jesam na fejsu, probala, ništ posebno i otišla.
Ali kud god pođeš samo čuješ o Facebooku. Svima kao ide na živce, al ne brišu se s toga. Stoga to nikako ne razumijem.
Pa kako ću se izbrisati kad su svi tamo i jedino se tamo mogu dogovriti s nekim za bilo šta!?? Na mobu nemam jako često novaca, pa to otpada... mail, skype ili MSN ritko ko pali uopće, ako ga uopće ima... Kužiš! Izbrisala bi se s fejsa definitivno...
Vjeruj mi i ja sam to pomislila na prvu kad sam se odlučila obrisati. Mislila sam si pa kako ću onda. Na kraju sam došla do zaključka zašto bi ja imala nešto što meni ne odgovara, zašto da se pokorim većini. I na kraju kad sam se zbrisala shvatila sam zapravo tko su mi prijatelji i koji me se sjete kad mi je rođendan, sjete me se pozvati na kavu moji kolege s faksa i kad nemam predavanja i slično. Tako sam i dalje nastavila prijateljstva s nekim ljudima za koje sam i mislila da smo samo poznanici.
Ja recimo imam google talk i onda se čujem s ljudima preko toga, tako ne trošim pare na mob, a ostala sam u kontaktu s bitnim ljudima u mom životu.