Početna
Forum
Savjetovalište
Grupe
Recenzije
Proizvodi
Zajednica
Recepti
Kolumne
Poklanjamo
vrt spavanje menstruacija film brak hrana dijete praznici horoskop marketing tracevi seksualno_zdravlje predskolski_uzrast organizacija mjesečnica uredenje_doma kosa financije vjezbanje samci frizura zdrava_hrana proricanje hobby dijeta bmi butik ljekarna izlasci ljubav biljke solarij ciscenje putovanja kuhanje problemi ljubimci proizvod posao savjeti glazba knjiga zdravlje tezina prijatelji seks snovi sex tijelo ljepota
Ljepota
Moda
Fitness i dijeta
Zdravlje
Ljubav i sex
Trudnoća i majčinstvo
Kuća i hrana
Zabava
Poslovni kutak
Drage moje, zanima me dali je netko od vas kupovao šminku u golden rose dućanima i jeste li zadovoljne?! Lakove za nokte sam probala i fenomenalni su.
koristila sam njihov puder i ruž i prezadovoljna sam :)
da, lakovi su im stvarno super, pogotovo za onu cijenu...
kod rodice sam vidjela ruževe, ona ima dva, mislim da su bili po 25 kn i stvarno su dobri...
a i škicnula sam u dućanu rumenilo koje mi se čini skroz dobro... ono šareno u kamenu
Kupila sam dosta stvarčica kod njih i koristim ih već mjesec dana i stvarno sam zadovoljna... prvi put samo ostavila kod njih 250kn a doma ponjela punu vrečicu kozmetike...
jesi kupila možda rumenilo?
jesam, uzela sam dva, terracotta blush on br.7 i terracotta stardust br.1 i super su sve pohvale.
Ja samo lakove. kako koji, ali u globalu su dobri. možda su kopije neke bili ovi "loši" na koje sam naletjela.
Miguel Iglesias
Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C
Aktualni kviz:
Oči
napokon su procvale
Opuštanje
Vježba za razvoj mišića lista - 3. dio
Makeup tutorial s Ellom Dvornik
Vježba za razvoj mišića lista - 2. dio
ASTRO KUTAK
KALENDAR MJESEČNICE
BMI KALKULATOR
djevojčice borovina ljubav kuća cvijet prirodno vrt christian audigier letzz razvoj plemeniti metali ključ u ruke nesuglasice ponižavanje antidepresivi pamćenje veza maternica buket prebrzo svrši lubenice prekid prijateljstvo fitness neugodan zadah valentinovo opeka batat s druge planete mac