Početna
Forum
Savjetovalište
Grupe
Recenzije
Proizvodi
Zajednica
Recepti
Kolumne
Poklanjamo
vrt spavanje menstruacija film brak hrana dijete praznici horoskop marketing tracevi seksualno_zdravlje predskolski_uzrast organizacija mjesečnica uredenje_doma kosa financije vjezbanje samci frizura zdrava_hrana proricanje hobby dijeta bmi butik ljekarna izlasci ljubav biljke solarij ciscenje putovanja kuhanje problemi ljubimci proizvod posao savjeti glazba knjiga zdravlje tezina prijatelji seks snovi sex tijelo ljepota
Ljepota
Moda
Fitness i dijeta
Zdravlje
Ljubav i sex
Trudnoća i majčinstvo
Kuća i hrana
Zabava
Poslovni kutak
I još nešto....osigurala sam VIP status za sljedeći mjesec, i kaj sad s tim....da sad očekujem Nobelovu nagradu???????
Ma ne očekuj ništa. Ja se pomirila s tim da nemamo nikakve povlastice.
Ma briga me za povlastice .....glavno da se mi družimo
Admin
Probaj sad, trebalo bi ti raditi.
Kako funkcionira tipka "premjesti"?
Stavila sam zabunom sliku kupaonice u spavaće sobe i kliknem na to, otvorio mi se bijeli mali ekrančić i ništa dalje.
Ja svaki mjesec imam vip status i nikad ništa nisam dobila....
hvala
Ja od jutros ne mogu staviti smajliće, kada kliknem na ikonicu, otvori mi se prazan prozor bez smajlića i kao da se nešto zablokira, ne reagira kad stisnem na cancel, niti na x da zatvorim
Moderator(ica)
Jely, problem je na tvom kompu, nema veze sa forumom.
Probaj ga malo počistiti, uključiti antivirusni, prebaci se na drugi browser, pa vidi kako će biti onda.
Jely, meni je tako kada od kuće pišem na laptopu (još je tek kupljen). A jutros vidim da su mi u firmi "unaprijedili" Internet i sada ni odavde ne mogu smajlići (moram ih kopirati).
Ja isto, samo sam onaj prvi put dobila neke tesretiće, i od tada ništa, a imam svaki put taj vip.
ok hvala cure
sad sam shvatila, meni je automatski instalirao internet explorer 9 i zato mi se ne vide smajlići...sad sam si skinula mozillu i sve je ok, samo su mi sitna slova
Miguel Iglesias
Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C
Aktualni kviz:
Oči
napokon su procvale
Opuštanje
Vježba za razvoj mišića lista - 3. dio
Makeup tutorial s Ellom Dvornik
Vježba za razvoj mišića lista - 2. dio
ASTRO KUTAK
KALENDAR MJESEČNICE
BMI KALKULATOR
djevojčice borovina ljubav kuća cvijet prirodno vrt christian audigier letzz razvoj plemeniti metali ključ u ruke nesuglasice ponižavanje antidepresivi pamćenje veza maternica buket prebrzo svrši lubenice prekid prijateljstvo fitness neugodan zadah valentinovo opeka batat s druge planete mac