Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

bubulejica
01:46 bubulejica je dodala novi post u temu Stanchie sretan ti rođendan !:   Sve najbolje tii želim!! 
bubulejica
01:36 bubulejica je dodala novi post u temu Tim A vs tim B:  4586  Laku noć Pepiiii 
pepeljuga2
01:26 pepeljuga2 je dodala novi post u temu Tim A vs tim B:   Laku noc bubi
pepeljuga2
01:25 pepeljuga2 je dodala novi post u temu Smijmo se zajedno 2:

03:48 gošća/gost je dodala savjet u Savjetovalište: drage moje puno vam hvala, pomogle ste mi puno i bolje se osjećam :)))) trenutno mi je lijepo, pronalazim neku novu sebe i uživam u druženjima,upoznavanjima i polako svakim danom je sve lakše... ponekad mi fali, znam se i isplakati ali ne više kao prije, baš kao što ste napisali-osjećaji blijede... sigurno da ću ga uvijek pamtiti, ali istina je da vremenom sve prolazi...sada je puno više onih ispunjenih i sretnih dana nego nostalgičnih i tužnih... sretna sam zbog toga jer sam uspjela ono što mi se do prije par mjeseci činilo nemogućim,a to je pronaći opet sebe bez njega i istovremeno biti sretna :) ovo za njega što sam napisala u gornjem postu mislila sam reći da mi se čini baš ono što je casey rekla- da me isti dan izbrisao kao da nikad nisam postojala u njegovom životu, koliko god možda moje emocije blijedile to me svejedno zabolilo jer smo imali ipak lijepu vezu, a pogotovo što smo si bili prve ljubavi...ali tako je kako je... ostaju lijepe uspomene, to svakako...povrijedio me je stvarno dosta, ali kao što ste rekle, život ide dalje,a nakon ovog iskustva osjećam se puno jačom... Hvala vam još jednom na lijepim riječima :*
pollyanna
01:47 pollyanna je dodala savjet u Savjetovalište: Ja lovim poslove na oDesku..masa ih je, od tipkanja po forumu i pretraživanja neta do 'normalnih' IT poslova...jest da je potrebno malo truda i sređivanja profila i slanje hrpe molbi za početak, ali manje više svatko tko si da truda uspije uloviti barem nešto...i dobra je stvar što je moguća isplata direktno na devizni račun u nekoj od naših banaka.
bubulejica
01:34 bubulejica je dodala savjet u Savjetovalište: Iskreno, po meni te slike više nemaju šta raditi u njegovom životu... U nekoj kutiji ispod kreveta da, da se jednog dana možete skupa nasmijati koje ste budale bili i šta ste vidili u tim drugim osobama (realno, svi se zapitamo to za bivše)... Ali čuvanje slika u mobitelu ili na vidljivim mistima.... To mi nije baš normalno! Zar ne bi tribala tu memoriju u mobitelu zauzimati sadašnja cura, ona koja je momentalno s njim?? A ta nesigurnost... Hm, mislim da smo svi mi nesigurni na početku veze... Sve je to normalno... Ta preispitivanja samog sebe i bojazan da će bivši/bivša zauzeti veći prostor od sadašnjih!
suncica22
01:24 suncica22 je dodala savjet u Savjetovalište: ja isto imam problema s bivšom curom od dečka .. to su da oprostis bezobrazne kravetine koje misle da će uvijek biti za njih mjesta kod deckiju. ja sam odlucila da vise necu kvocati ni govoriti, pravit cu se da me nis ne smeta i kad me bude smetalo cu sutiti .. tocno te kuzim jer imam slicnu situaciju bas sam neki dan postavila pitanje tu .. i znam da se ne mozes skroz opustit jer uvijek imas feeling da je ona tu prisutna ..

Karlovacka zupanija
Vidim da vas ima dosta iz karlovacke zupanije pa pokazimo to ukljucivsi se u grupu. pozz.........
kreativnost
slikarstvo ,keramika,nakit,izrada i kako naučiti. Za sve koji žele ispuniti vrijeme kvalitetnim odmakom od dnevnih obaveza
Aerobik
Volite vježbati? Podijelite svoje omiljene koreografije, vježbe i iskustva s ostalim ljubiteljicama aerobika. Saznajte koje sve vrste aerobika postoje i kako vježbanje učiniti zabavnijim i učinkovitijim.
antikvarijat
Grupa za razmjenu ili prodaju rabljenih knjiga - beletristike, udžbenika, priručnika, muzičkih instrumena, umjetničkih slika i sl.

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Kuća i hrana  >  Unapređenje življenja

Imate li dovoljno ''prostora'' za sebe?

PRIKAZ POSTOVA:

13.1.2012 7:32:46mery13   |   Br postova: 8568  |  offline

tesko ga uspijevam pronać , čini mi se sve teže način i tempo života su doveli do tog al bez obzira svaki slobodan trenutak nastojim posvetit sebi

13.1.2012 8:00:41tara77   |   Br postova: 2067  |  offline

katkad ukradem vrijeme uz sve kućanske poslove tako da MM prepustim dio!! ne može peglati, ali suđe može oprati!! može usisati (čak to radi bolje i detaljnije od mene), pobrisati podove i slično!!

a najvise mrzim kada se odem kupati, pa se kupatilo onak jako upari i zagrije pa mi uđe MM da me nešto pita ili sinčić otvori vrata i ode!!!!!

ovih dana mi se samo spava. pa kada i imam slobodnog vremena radje uzmem dekicu i zavalim se pred tv.....

ugl, nemam vremena za sebe koliko bih željela.....

kažu da je bolje kada djeca narastu......

13.1.2012 8:02:32magnolija21   |   Br postova: 2141  |  offline

iako imam malo djete imam. baka moze cuvati na sat dva

13.1.2012 12:21:19special   |   Br postova: 13193  |  offline

ja nisam tako dobro organizirana :( al izborim se za koji sat tjedno :D 

13.1.2012 14:04:49magnolija21   |   Br postova: 2141  |  offline

ma ja danas sve ocistila beba bila s tatom igrala se s bebicom, skuhala tata bio u kuhinji nahranio je presvukao ja očistila stenge,  popeglala oprala pod, a usput sve beba bila u blizini pa se i igrali, sada mlada dama odmara i eto vremena za mene, nauči se čovjek biti zadovoljan i malim

25.1.2012 15:59:49goga_   |   Br postova: 11308  |  offline

imam uvijek ga se nađe ako nikako drugačije barem dok dijete spava i sat-dva puno znače

26.1.2012 15:50:22luna_lunita   |   Br postova: 203  |  offline

Neznam dali imam dovoljno prostora za sebe... Pinekad mislim kako nemam a opet shvatim da i imam smo što izgleda to vrijeme neznam dobro rasporediti pa samu sebe izjedam nekad... U biti, ponekad sam neodgovorna osoba, više puta, možda zbog psihe, i svega ...a polovično i lijenost...ali ipak, na kraju krajeva dok sve sagledam u globalu, napravim skoro uvijek ono što trebam....

E sad...

27.1.2012 20:34:51cokolino   |   Br postova: 941  |  offline

...ja sam sama, studiram, ponekad sam preokupirana faksom, ali nemam muza i dvoje dice pa da nemam vremena za sebe. ne mogu se zalit!

4.3.2012 19:04:49karolina   |   Br postova: 21932  |  offline

Prvotni odgovor od tara77

katkad ukradem vrijeme uz sve kućanske poslove tako da MM prepustim dio!! ne može peglati, ali suđe može oprati!! može usisati (čak to radi bolje i detaljnije od mene), pobrisati podove i slično!!

a najvise mrzim kada se odem kupati, pa se kupatilo onak jako upari i zagrije pa mi uđe MM da me nešto pita ili sinčić otvori vrata i ode!!!!!

ovih dana mi se samo spava. pa kada i imam slobodnog vremena radje uzmem dekicu i zavalim se pred tv.....

ugl, nemam vremena za sebe koliko bih željela.....

kažu da je bolje kada djeca narastu......

Bome napravi ti prostora za sebe u pisanju posta...  a što se tiče male, velike djece., znaš onu staru izreku; mala djeca piju mlijeko, velika krv... ili mala djeca, male brige, velika djeca, velike brige.., provjereno.., slušaj ti svoju Karolinu i uživaj u bebaču i onom što će doći, jer to je najljepše razdoblje....

4.3.2012 19:05:51karolina   |   Br postova: 21932  |  offline

Još nemam, al' uskoro ću ga imati... i jedva čekam...

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara