Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

bubulejica
01:46 bubulejica je dodala novi post u temu Stanchie sretan ti rođendan !:   Sve najbolje tii želim!! 
bubulejica
01:36 bubulejica je dodala novi post u temu Tim A vs tim B:  4586  Laku noć Pepiiii 
pepeljuga2
01:26 pepeljuga2 je dodala novi post u temu Tim A vs tim B:   Laku noc bubi
pepeljuga2
01:25 pepeljuga2 je dodala novi post u temu Smijmo se zajedno 2:

03:48 gošća/gost je dodala savjet u Savjetovalište: drage moje puno vam hvala, pomogle ste mi puno i bolje se osjećam :)))) trenutno mi je lijepo, pronalazim neku novu sebe i uživam u druženjima,upoznavanjima i polako svakim danom je sve lakše... ponekad mi fali, znam se i isplakati ali ne više kao prije, baš kao što ste napisali-osjećaji blijede... sigurno da ću ga uvijek pamtiti, ali istina je da vremenom sve prolazi...sada je puno više onih ispunjenih i sretnih dana nego nostalgičnih i tužnih... sretna sam zbog toga jer sam uspjela ono što mi se do prije par mjeseci činilo nemogućim,a to je pronaći opet sebe bez njega i istovremeno biti sretna :) ovo za njega što sam napisala u gornjem postu mislila sam reći da mi se čini baš ono što je casey rekla- da me isti dan izbrisao kao da nikad nisam postojala u njegovom životu, koliko god možda moje emocije blijedile to me svejedno zabolilo jer smo imali ipak lijepu vezu, a pogotovo što smo si bili prve ljubavi...ali tako je kako je... ostaju lijepe uspomene, to svakako...povrijedio me je stvarno dosta, ali kao što ste rekle, život ide dalje,a nakon ovog iskustva osjećam se puno jačom... Hvala vam još jednom na lijepim riječima :*
pollyanna
01:47 pollyanna je dodala savjet u Savjetovalište: Ja lovim poslove na oDesku..masa ih je, od tipkanja po forumu i pretraživanja neta do 'normalnih' IT poslova...jest da je potrebno malo truda i sređivanja profila i slanje hrpe molbi za početak, ali manje više svatko tko si da truda uspije uloviti barem nešto...i dobra je stvar što je moguća isplata direktno na devizni račun u nekoj od naših banaka.
bubulejica
01:34 bubulejica je dodala savjet u Savjetovalište: Iskreno, po meni te slike više nemaju šta raditi u njegovom životu... U nekoj kutiji ispod kreveta da, da se jednog dana možete skupa nasmijati koje ste budale bili i šta ste vidili u tim drugim osobama (realno, svi se zapitamo to za bivše)... Ali čuvanje slika u mobitelu ili na vidljivim mistima.... To mi nije baš normalno! Zar ne bi tribala tu memoriju u mobitelu zauzimati sadašnja cura, ona koja je momentalno s njim?? A ta nesigurnost... Hm, mislim da smo svi mi nesigurni na početku veze... Sve je to normalno... Ta preispitivanja samog sebe i bojazan da će bivši/bivša zauzeti veći prostor od sadašnjih!
suncica22
01:24 suncica22 je dodala savjet u Savjetovalište: ja isto imam problema s bivšom curom od dečka .. to su da oprostis bezobrazne kravetine koje misle da će uvijek biti za njih mjesta kod deckiju. ja sam odlucila da vise necu kvocati ni govoriti, pravit cu se da me nis ne smeta i kad me bude smetalo cu sutiti .. tocno te kuzim jer imam slicnu situaciju bas sam neki dan postavila pitanje tu .. i znam da se ne mozes skroz opustit jer uvijek imas feeling da je ona tu prisutna ..

"kućanice"
Kako nam je svima jako dobro poznato da sve više ljudi ostaje bez posla i prijavljuje se na Zavod za zapošljavanje (među njima sam i ja), odlučila sam nam dati novo zanimanje (nadam se samo privremeno) kako bi bile podrška jedna drugoj u ovim nadolazećim zimskim danima. Da nebi upale u depresiju mog
žena.hr klub
Grupa za međusobno upoznavanje članica portala. Predstavite se, upoznajte, pronađite prijateljice i prijatelje... kreirajte vlastitu grupu. Dobro došli!
studiranje...
studenti, redovni, izvanredni svi mogući pridružite se
Dalmatinska lipa pismo moja
Za sve one koji se opuštaju uz klape, Olivera, Gibonnija, Tedija, Harija......

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Ljubav i sex  >  Ljubav i brak

Razlika u godinama

PRIKAZ POSTOVA:

4.2.2012 13:14:57magnolija21   |   Br postova: 2141  |  offline

A  ja cu sad navesti demi  moore valjda se tako pise, i zenu od kristijana ugrine, nije bas da su bili tako dugovječni, hm i s kim ih prevarili s mlađim nije pravilo ali ja ne  zelim biti stara babA  sa sisama do pupka, a on jos mladac, i jos nesto,  ne zelim mjenjati pelene nikom osim svom djetetu, kada budemo stari neka nasa kcera plati dobar dom, da nemoramo mi mjenjati pelene jedan drugom

4.2.2012 13:29:41hottie   |   Br postova: 159  |  offline

Falcon slažem se s tobom. Naravno da uvijek treba biti u svemu oprezan i ulaziti u nešto razumom i srcem.

Vjeruj mi, nisam od onih koji na život gledaju ružičastim naočalama.Daleko od toga. 

4.2.2012 14:43:33kjhgfdxs   |   Br postova: 606  |  offline

hvala jako se trudim na ovom sajtu da napišem malo svog iskustva ne da nekom mijenjam mišljenje nego da navedem na zdravo razmišljanje tj malo ohlađeno od početnog zanosa,samo bih htio reči za ugrinu da je po mome uzrok ne samo starost nego i debljina kad ste nekompatabilni u sexu uf to je grozno,to sam doživio isto nažalost,možda sam previše doživio ali ok je što sam iz svega naučio nešto

5.2.2012 21:16:57mallena22   |   Br postova: 156  |  offline

ja sam isto bila u vezi s dečkima mojeg godišta, ali stvar je bila u tome što sam ja uvik bila ta koja je tila veze ali ozbiljne, njima je sve bila zabava, to bi trajalo par mj, i onda bi došao sa spikom da to nije to, na kraju saznam, varao me, i tako ispočetka... .. uvik su nam pogledi na život bili drugačiji i razmišljanja ... nikad nisan mogla naći nekoga da razmišlja kao ja, a sad to imam .. možemo mi tu razglabati i gospodin falcon nama pričati o svojima iskustvima, stvar je zapravo u tome da svak sebi bira... ja vjerujem u neku sudbinu, nikad se ne zna tko od nas može nekoga upoznati sutra koliko će biti mlađi ili stariji..ja san uvik slušala svoje srce i razum.. meni je najbitnije da ja iman normalnu osobu kraj sebe, za sada je ok, za sada uživam, niti želim razmišljati što će biti ako slučajno on bude taj s kojim ću ostariti, ko zna što će biti s nama ( nadam se najboljem naravno) ali ako ne bude pozitivno tad ću razmišljati o tome, a ne sad ... pa bože moj ako se dvoje ljudi voli tu nema prepreka ni granica, bile to godine ili ne znam što ... 

5.2.2012 21:33:41kjhgfdxs   |   Br postova: 606  |  offline

ok vidim puna euforije tzv prvog tromjesečja ta je najbolja,ustvari to je najbolji period u svakoj vezi definitivno,ok pa napisao sam da svatko treba sam vidjeti što je pravo i krivo jer kao što je poznato nitko ne sluša nikoga pa ni roditelje kad je zaljubljen kamo li nas na forumu,eto uživaj

5.2.2012 22:07:47mallena22   |   Br postova: 156  |  offline

naravno da je svaki početak veze najlipši, poslije dođu svađice, pa od tih svađica dođe do velikih svađa... pa opet u krug ..to je sastavni dio života, i ljudi koji su u vezama, ne bi bilo dobro da je sve uvik ok ... ja virujen da si ti imao iskustva, ali ja osobno ne volim kad mi se govori što da radin, ja sama odlučujem ( sad ne govorin da si ti rekao što da radimo) ti si rekao da treba u vezu ući sa razumom i dobro promisliti to stoji...moja veza je kratka i kažem meni je ok zasada, ovo o čemu si se ti raspisao ja o tome ne želim razmišljati ...   

btw . nisam euforična..ali iskreno u nekim stvarima i nisi ok..

ugodna večer svima  

5.2.2012 22:15:51kjhgfdxs   |   Br postova: 606  |  offline

hm nažalost u svim stvarima što sam rekao sam u pravu ja bih se potukao sa nekim tko bi meni rekao da mi je žena stara itd da nikako ne bih dao nikome da mi tako govori,nemoj razmišljati o ničemu kao niti ja što nisam uživaj i pusti da traje kaže parni valjak,ja sam dva puta imao tj 3 puta starije meni je znanja o toj temi dosta zatvoreno poglavlje,jer jedan puta je slučajnost,dva puta več nešto govori o jazu,ali još jedan puta tjera na shvačanje,neka ti je veza sretna i budi optimistična samo nemoj ako ikada bude zaškripalo sebe kriviti ili se uvjeravati da če biti bolje kad krene nema povratka vjeruj mi,stara kost se teško mijenja,znam po sebi

6.2.2012 5:52:27magnolija21   |   Br postova: 2141  |  offline

ovo je moj stav bez uvjereavanja nekoga da to nije u redu, ne bih bila sa starijim frajerima, nisu mi privlačni,  stariji od destak godina su mi i dedeki pogotovo u mojim godinama sada

mladji frajeri su ok, imala nesto takvo, ali dugoročno to neide

6.2.2012 9:14:09kjhgfdxs   |   Br postova: 606  |  offline

gle i moj je ovaj netko voli stare dečke i tu ne možeš ništa to je stvar psihe makar vjerujem da ima dečkiju koji su itekako zreli i u svojim mlađim godinama samo se curama ne da tražiti bolje nađu več ostarjelog koji je prošao sito i rešeto i navodno taj zna davati ljubav i pouzdan je hm to tek vide kasnije koliko znate stariji su stariji lisci oni stvarno znaju što rade ali curice ne

editirano 6.2.2012 10:11:09 od falcon

6.2.2012 11:18:43nensi   |   Br postova: 16174  |  offline

moj je stariji od mene par neprimjetnih godina,i ja sam prezadovoljna...hvala Bogu što se našao na mom putu

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara