ja sam isto bila u vezi s dečkima mojeg godišta, ali stvar je bila u tome što sam ja uvik bila ta koja je tila veze ali ozbiljne, njima je sve bila zabava, to bi trajalo par mj, i onda bi došao sa spikom da to nije to, na kraju saznam, varao me, i tako ispočetka...
.. uvik su nam pogledi na život bili drugačiji i razmišljanja ... nikad nisan mogla naći nekoga da razmišlja kao ja, a sad to imam .. možemo mi tu razglabati i gospodin falcon nama pričati o svojima iskustvima, stvar je zapravo u tome da svak sebi bira... ja vjerujem u neku sudbinu, nikad se ne zna tko od nas može nekoga upoznati sutra koliko će biti mlađi ili stariji..ja san uvik slušala svoje srce i razum.. meni je najbitnije da ja iman normalnu osobu kraj sebe, za sada je ok, za sada uživam, niti želim razmišljati što će biti ako slučajno on bude taj s kojim ću ostariti, ko zna što će biti s nama ( nadam se najboljem naravno) ali ako ne bude pozitivno tad ću razmišljati o tome, a ne sad
... pa bože moj ako se dvoje ljudi voli tu nema prepreka ni granica, bile to godine ili ne znam što ...