Početna
Forum
Savjetovalište
Grupe
Recenzije
Proizvodi
Zajednica
Recepti
Kolumne
Poklanjamo
financije ljepota hobby ljubav kuhanje vrt ciscenje zdravlje trudnoca trendovi dijete mjesečnica hrana dijeta putovanja spavanje biljke koza problem frizura ljubimci menstruacija dodaci izlasci ljekarna zdrava_hrana osnovnoskolac solarij proizvodi glazba praznici zabava brak organizacija kuca predskolski_uzrast sex moda kosa film fitness majcinstvo seksualno_zdravlje tinejdzer vjezbanje tijelo tracevi posao proricanje prijatelji
Ljepota
Moda
Fitness i dijeta
Zdravlje
Ljubav i sex
Trudnoća i majčinstvo
Kuća i hrana
Zabava
Poslovni kutak
i ja bila gledala film i .........ma predivno...i Đole se pojavio.........preeeeeeedobro....žao mi je što nisam išla na koncert...sljedeći put ne propuštam.....
gledala si film? kakav je? joj strašno me zanima, jedva čekam da ga skinem!
meni je koncert bio dobar, u nekim pjesmama sam stvarno uživala, dok mi je dragi bio na rubu suza
film je fantastičan.....jako ljepa priča....sa super poantom....bez nekakve patetike i gluposti.....očarana sam Đoletom i njegovim umom....ma zakon......moraš pogledati film......i smješnih scena u filmu.....zakon........i onda je na sred filma prekinulo i Đole izašao van i kaže " eto do ovuda smo imali para pa sam izašao da vas užicam koju kintu da nastavimo snimati film.....ma smijeh...i onda kaže da će ga tužiti na nepotizam jer mu u filmu glumi kćer...on je redatelj" i još nešto ali od pljeska nisam uspjela čuti......predobro.....
e da i još je rekao da su oni došli se sad nakloniti pa ako nam se ne svidi film da mogu da kidnu bez posljedica.....
Bila u Zagrebu <333333 Šta reći....
Aliiiii...Balašević ima u 5om mjesecu koncert u Varaždinu i u 8om u Puliii...NADAM se da sam i ja tamo!
ima li i u splitu?????
Vidjela sam samo za Varaždin i Pulu da je potvrđeno.
...ali nikad ne znaš, bit ce opet, kad tad
tko je bio u Puli na koncertu? kakav vam je bio? meni je koncert u Zagrebu nekako bio prisniji, publika aktivnija
-Kao rani mraz-
Mislim da film u cjelosti ima na youtubeu...
"Da, Lovro, zajebano je onima što jednom poginu... Mi što ginemo više puta...nekako se naviknemo..."
Miguel Iglesias
Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C
Aktualni kviz:
Oči
napokon su procvale
Opuštanje
Vježba za razvoj mišića lista - 3. dio
Makeup tutorial s Ellom Dvornik
Vježba za razvoj mišića lista - 2. dio
ASTRO KUTAK
KALENDAR MJESEČNICE
BMI KALKULATOR
ljubav ljubav muslimanka veza rosalie astrologija trend verbena usisavanje pokloniti zdravlje upala kvalitetan san ljeto nlp svaštarije računi knjižnica frizura vitamin peugoet namještaj koncert slapovi krke sarah rovinj tehnologija hormonska terapija makeup trudnoća