Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

bubulejica
01:46 bubulejica je dodala novi post u temu Stanchie sretan ti rođendan !:   Sve najbolje tii želim!! 
bubulejica
01:36 bubulejica je dodala novi post u temu Tim A vs tim B:  4586  Laku noć Pepiiii 
pepeljuga2
01:26 pepeljuga2 je dodala novi post u temu Tim A vs tim B:   Laku noc bubi
pepeljuga2
01:25 pepeljuga2 je dodala novi post u temu Smijmo se zajedno 2:

03:48 gošća/gost je dodala savjet u Savjetovalište: drage moje puno vam hvala, pomogle ste mi puno i bolje se osjećam :)))) trenutno mi je lijepo, pronalazim neku novu sebe i uživam u druženjima,upoznavanjima i polako svakim danom je sve lakše... ponekad mi fali, znam se i isplakati ali ne više kao prije, baš kao što ste napisali-osjećaji blijede... sigurno da ću ga uvijek pamtiti, ali istina je da vremenom sve prolazi...sada je puno više onih ispunjenih i sretnih dana nego nostalgičnih i tužnih... sretna sam zbog toga jer sam uspjela ono što mi se do prije par mjeseci činilo nemogućim,a to je pronaći opet sebe bez njega i istovremeno biti sretna :) ovo za njega što sam napisala u gornjem postu mislila sam reći da mi se čini baš ono što je casey rekla- da me isti dan izbrisao kao da nikad nisam postojala u njegovom životu, koliko god možda moje emocije blijedile to me svejedno zabolilo jer smo imali ipak lijepu vezu, a pogotovo što smo si bili prve ljubavi...ali tako je kako je... ostaju lijepe uspomene, to svakako...povrijedio me je stvarno dosta, ali kao što ste rekle, život ide dalje,a nakon ovog iskustva osjećam se puno jačom... Hvala vam još jednom na lijepim riječima :*
pollyanna
01:47 pollyanna je dodala savjet u Savjetovalište: Ja lovim poslove na oDesku..masa ih je, od tipkanja po forumu i pretraživanja neta do 'normalnih' IT poslova...jest da je potrebno malo truda i sređivanja profila i slanje hrpe molbi za početak, ali manje više svatko tko si da truda uspije uloviti barem nešto...i dobra je stvar što je moguća isplata direktno na devizni račun u nekoj od naših banaka.
bubulejica
01:34 bubulejica je dodala savjet u Savjetovalište: Iskreno, po meni te slike više nemaju šta raditi u njegovom životu... U nekoj kutiji ispod kreveta da, da se jednog dana možete skupa nasmijati koje ste budale bili i šta ste vidili u tim drugim osobama (realno, svi se zapitamo to za bivše)... Ali čuvanje slika u mobitelu ili na vidljivim mistima.... To mi nije baš normalno! Zar ne bi tribala tu memoriju u mobitelu zauzimati sadašnja cura, ona koja je momentalno s njim?? A ta nesigurnost... Hm, mislim da smo svi mi nesigurni na početku veze... Sve je to normalno... Ta preispitivanja samog sebe i bojazan da će bivši/bivša zauzeti veći prostor od sadašnjih!
suncica22
01:24 suncica22 je dodala savjet u Savjetovalište: ja isto imam problema s bivšom curom od dečka .. to su da oprostis bezobrazne kravetine koje misle da će uvijek biti za njih mjesta kod deckiju. ja sam odlucila da vise necu kvocati ni govoriti, pravit cu se da me nis ne smeta i kad me bude smetalo cu sutiti .. tocno te kuzim jer imam slicnu situaciju bas sam neki dan postavila pitanje tu .. i znam da se ne mozes skroz opustit jer uvijek imas feeling da je ona tu prisutna ..

International Music
Za sve one koji ne mogu zamislit dan bez strane glazbe
Djeca u duši
Naziv sve govori..:-)
obožavateljice čokolade
mmmmm obožavam sve sa čokoladom ako vas ima još priključite se........
Aerobik
Volite vježbati? Podijelite svoje omiljene koreografije, vježbe i iskustva s ostalim ljubiteljicama aerobika. Saznajte koje sve vrste aerobika postoje i kako vježbanje učiniti zabavnijim i učinkovitijim.

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Kultura  >  Ostalo

Kazalište

PRIKAZ POSTOVA:

6.1.2012 23:53:37liana   |   Br postova: 81  |  offline

Jučer sam pogledala Šišmiša u HNK. Standardno dobar; u usporedbi s Komedijinim Šišmišom Komedijin je malo veseliji i Sandri Bagarić odlično stoji uloga sluškinje, a ovaj u HNK ima bolju scenografiju.

Prije mjesec dana sam gledala Ja, tata u Exitu. Jedna od najboljih predstava od svih koje trenutno igraju u zagrebačkim kazalištima. Veeeelika preporuka. Traje sat i 15 minuta pa je pogodna i za roditelje koji imaju malo djecu (mislim na čuvanje), a vjerojatno će im biti bolja nego meni (koja nemam djecu). Jedini problem je taj što je Rakan ozlijeđen i u Exitu su otkazane sve izvedbe do daljnjega, no valjda će ozdraviti do veljače. Isto tako, karte za Exit treba kupiti čim izađe novi raspored (taj ili drugi dan).

8.2.2012 14:09:13cameron   |   Br postova: 9  |  offline

Haj, ima li tko kakav prijedlog za predstavu u Kerempuhu? Bila bih zahvalna :) Zadnje sam gledala "Bolnicu na kraju grada", ali nije me se baš dojmila.

Nakon ozljede glumca, KAUBOJI su opet u pokretu u Exitu, najbolja predstava ikad koju sam gledala, a gledala sam ih dosta u svom mladom životu :) Kauboje dosad dvaput, iskreno preporučam svima koji se žele od srca nasmijati, svestrani mladi glumci, oko 2 i pol sata plakanja od smijeha, visoko inteligentan humor, glazba i ideje. Sve pohvale ekipi, koja je kao obitelj.

8.2.2012 14:18:24casey   |   Br postova: 3435  |  offline

meni je u Gavelli odlična predstava bila Tartuffe. odmah upozoravam da pričaju u stihovima, ali to je na kraju baš super! 

i jučer su mi preporučili predstavu Ja, tata; navodno super prepričava pogled muškaraca na brak, trudnoću, porod, djecu itd. Javim kad pogledam.

11.2.2012 22:28:25liana   |   Br postova: 81  |  offline

Meni je Kerempuh tak-tak (blago rečeno). S iznimkom Metastaza i o medvjedima i ljudima, sve ostalo sam gledala s pola mozga. O Čudu u Poskokovoj Dragi da ne govorim - balkon sa strane, ne vidi se pozornica i s iznimkom Mlikote i Ane Maras, svi ostali srednja žalost. Naglašavam da sam u stanju svašta pogledati i rijetko kritiziram. O gospođama na blagajni u Kerempuhu bi se moglo dugo pričati. One su najneljubaznije prodavačice karata od svih zagrebačkih kazališta, a vjerojatno i šire.

Exit mi ima puno bolje komedije. Ja, tata je doista odlična. Organiziram odlaske u kazalište za širi krug ljudi oko sebe i sljedeći tjedan ide četvrta grupa na Ja, tata (i ja drugi put), a to je preko 120 ljudi ukupno.

Navodno je Aida u Komediji super, ali to ću osobno moći potvrditi za tjedan dana. U Komediji ima dobrih predstava, no njima je, na žalost, marketing puno lošiji nego Kerempuhu pa se za njihove predstave ne čuje toliko.

Gavella je priča za sebe. Od predivnih gospođa na blagajni do sjajnih predstava i predobrih glumaca. Gavella je moja velika ljubav! Svaka preporuka za njihovu novu predstavu Prolazi sve - jedna od najboljih predstava koje trenutno igraju u Zagrebu! I ako netko nije pogledao Četvrtu sestru, neka obavezno pogleda! Ma, zapravo u Gavelli treba sve pogledati.

23.2.2012 19:31:47liana   |   Br postova: 81  |  offline

Kazalište je, nažalost, toliko popularno da ja ovdje raspravljam sama sa sobom. No, nema veze, ako se nekome svidi koja predstava koju preporučim, ja sretna. 

Rekla sam da ću komentirati Aidu nakon što pogledam. Pogledala sam i preporučam. Prva dva songa su malo slabija, no nakon što Amneris (Danijela Pintarić) otpjeva kako je fascinantna i frapantna, postaje sjajno. Ervin Baučić i Đani Stipaničev standardno dobri, a Renata Sabljak (koja je meni do sada spadala u kategoriju onih o kojima ne znam što bih mislila) odlična. Danijela Pintarić mi je uvijek  bila sjajna pa tako i ovdje. Kraj je nepredvidiv i "ženski" tako da smo se sve raznježile.

Opet gledala Ja, tata. I drugi put mi je bio jednako dobar. Ako želite gledati komediju, ovo je sjajan izbor.

Jedna posebna priča su Gavelline Crne oči. Odmah napominjem (za ljubitelje "nečeg novog") da je predstava klasična i realna. Priča o dvije obitelji u Slavoniji prije i na početku rata prožeta jednom ljubavnom pričom. Riječ je o likovima o kakvima se do sada nije govorilo u filmovima i predstavama o ratu. Sjajna glumačka postava s izvrsnim Darkom Milasom u glavnoj ulozi. Suze sam lila na kraju u prvom redu. Jedna ozbiljna drama koja vas uvuče u sadržaj i natjera da zavolite sve likove u dva sata. Bravo Gavella još jednom!

24.2.2012 7:36:29casey   |   Br postova: 3435  |  offline

liana, ja sam tu! 

i ja volim Gavellu, pogledala sam skoro sve u zadnje dvije-tri godine, još su mi ostale te Crne oči i Prolazi sve.

Ja, tata je još uvijek u planu, ali ova dva-tri tjedna sam slabo ikud išla zbog snijega, spremam se to ispraviti. Aidu sam, čini mi se, gledala u Komediji prije dosta vremena i jako mi se svidjela, više ne znam je li ovo neka nova izvedba ili? Možda bih to mogla ponovno provjeriti

24.2.2012 15:24:23liana   |   Br postova: 81  |  offline

Aida je ista. Nekoliko godina ju nisu izvodili iz ne znam kojeg razloga. Super je, onako ženska.

Ja, tata je najbolji za mlade roditelje, ali mislim da je svima ta situacija poznata. Moja kolegica s posla je čula kako sam nahvalila Rakana, ali kad je pogledala rekla je da joj je bolji nego što je očekivala.

Frljića hvale na sva usta i stvarno su mu i Prolazi sve i Mrzim istinu (&td) odlične.

A Gavella... Gavella je moja velika ljubav tako da mi tamo sve odgovara, čak i gostovanja (s iznimkom onog koji je na ovosezonskim Gavellinim večerima tražio britvu, zaboravih ime predstave). O Gavelli bih mogla pisati danima. Osim predstava, moram pohvaliti i ljude koji rade u Gavelli (u ovom slučaju ne mislim na glumce). Mi smo za Gavelline večeri imali karte za beogradske Glembajeve i to za pomoćna mjesta jer sam na GO bila tek u rujnu pa nisam na vrijeme kupila karte. Uglavnom, kada smo ušli u dvoranu na našim pomoćnim sjedalima je sjedio glumac iz HNK sa svojim prijateljima. Mladom gospodinu koji je radio je bilo neugodno dići glumca, no tada mu je malo stariji gospodin isto iz Gavelle (ne znam mu ime niti funkciju) rekao: "Idi ih zamoli da se dignu, za to te plaćamo, a oni (mi) imaju karte!" Njima su naknadno donijeli stolice negdje otraga. Inače ne pretrpavaju kazalište, ovo je iznimno kada je neko atraktivno gostovanje.

27.2.2012 7:42:08casey   |   Br postova: 3435  |  offline

I ja jako volim Gavellu. Kerempuh me u par navrata razočarao, a posebno s Čudom u Poskokovoj Dragi jer je knjiga odlična i dugo sam htjela otići na predstavu. I onda kad sam napokon otišla, ostala sam razočarana, ona cijela ideja s pjesmama Mate Miše Kovača mi je bila jako glupa, a i ne razumijem potrebu da se iz komedije radi parodija, na kraju je sve skupa ispalo bez veze. Što je najgore, imala sam osjećaj da je svima drugima super, a da se samo meni ne sviđa

28.2.2012 9:56:28liana   |   Br postova: 81  |  offline

Ti si moja srodna duša! I meni je Čudo bilo krajnje glupo - od Miše Kovača, do Mirkovića (koji su mi inače OK) kada su trčali s onim bombama među nogama i galamili u isti glas, a svi su kidali od smijeha, do onog kuhanja palente sa senfom. Svi su umirali od smijeha, a ja sam samo čekala da završi. Jedino mogu pohvaliti Mlikotu i Anu Maras, sve ostalo je bilo bezveze.

28.2.2012 10:18:04casey   |   Br postova: 3435  |  offline

da, meni Mlikota inače nije baš simpatičan, ali tamo se baš iskazao. I Ana Maras je bila izvrsna iako sam Lovorku skroz drugačije zamislila.

ali moj opis predstave bi bio identičan - jedva sam čekala da završi! I bila užasnuta što su svi oko mene djelovali potpuno oduševljeno i pjevali i uživali.

Ukusi su različiti, drago mi je da netko dijeli moj

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara