Meni je Kerempuh tak-tak (blago rečeno). S iznimkom Metastaza i o medvjedima i ljudima, sve ostalo sam gledala s pola mozga. O Čudu u Poskokovoj Dragi da ne govorim - balkon sa strane, ne vidi se pozornica i s iznimkom Mlikote i Ane Maras, svi ostali srednja žalost. Naglašavam da sam u stanju svašta pogledati i rijetko kritiziram. O gospođama na blagajni u Kerempuhu bi se moglo dugo pričati. One su najneljubaznije prodavačice karata od svih zagrebačkih kazališta, a vjerojatno i šire.
Exit mi ima puno bolje komedije. Ja, tata je doista odlična. Organiziram odlaske u kazalište za širi krug ljudi oko sebe i sljedeći tjedan ide četvrta grupa na Ja, tata (i ja drugi put), a to je preko 120 ljudi ukupno.
Navodno je Aida u Komediji super, ali to ću osobno moći potvrditi za tjedan dana. U Komediji ima dobrih predstava, no njima je, na žalost, marketing puno lošiji nego Kerempuhu pa se za njihove predstave ne čuje toliko.
Gavella je priča za sebe. Od predivnih gospođa na blagajni do sjajnih predstava i predobrih glumaca. Gavella je moja velika ljubav! Svaka preporuka za njihovu novu predstavu Prolazi sve - jedna od najboljih predstava koje trenutno igraju u Zagrebu! I ako netko nije pogledao Četvrtu sestru, neka obavezno pogleda! Ma, zapravo u Gavelli treba sve pogledati.