Hrabrost,
odlična tema pokrenuta... damo se zamisliti....
Moj dragi partner moram priznati je picajzla velika pa tako je on veći borac kaj se tiće poslova...
Npr, on sve mora imati skoro pa na crtu, nekad je čak i daljinske slagao po veličini
Sad je malo blaži ali opet jako zahtjevan od mene, ja sam više po prirodi opuštenija ženska, volim da mi je čisto ali ne razbijam glavu s time, znaći ako nekaj ne stignem, ako sam premorena ili jednostavno mi se neda, ja tad ništ ne radim... E sad, kuhat moram, nekad svaki dan, nekad svaka dva ali moram jer moramo i jesti... Imamo svoju kuću, živimo sami, imamo 5 mačaka i jednog psa. O njima se zajednički brinemo... I on ih hrani i ja..
Sad, on je taj koji svaki dan želi da sve bude na svom mjestu pa me često kritizira, pa sam mu govorila nek uzme sam posao u ruke i napravi ono kaj mu ne valaj i kaj ga smeta... Ne mogu reć da ne radi, usisava, od kad živimo skupa počeo je i suđe prat kad sam ja na poslu, pa ponekad i zna ručak složiti..ugl. to je nekaj kaj ja pripremim a ons amo treba ispeći, ili pomfri, neke medaljone pileće, odresci isl...
Sve je to krasno, lijepo ssjajno i bajno, da mi to ne nabija na nos kasnije, tj non stop... kak ja ništ baš ne radim, kako on sve sam radi, kako me nije za ništ briga itd itd...
U ljeti sam dosta vremena provodila i na vrtu(imam svoj maleni vrt u kojem sam uzgajala naosnovnije povrće) pa i cvijeće održavala, ponavljam , tu su i naši ljubimci... I od kada mi je počeo nabijat na nos kak ništ ne radim a ono što sam napravila, rijetko se vidi jer izgleda čas posla, ja sam izgubila volju da uopće nekaj više radim, jer smo se počeli dosta kačiti...
Smatram da je lijepo i pohvalno od njega da napravi sve što napravi, usisa, opere suđe tu i tamo... ali ako to radi dobronamjerno nemora mi to nabijati na nos..
ja sam rijetka koja je radila marmelade od plodova naših voćka, malo zimnice, sos paradajz itd, i tu utrošiš vremena. Uz to, zaposlena sam osoba i do 12 mj. sam radila od 9 pa sve do 17 -18h... znaći cijeli dan mi je otišao, i subotom isto do 13h...
sad se to promjenilo, imam više vremena.
ja osječam da je on prezahtjevan, i traži puno od mene, da stalno nešto radim, kuham , čistim, perem... Čim sjednem pred komp, ne paše mu, ako odem na kavu sa frendicama , kvoca, i tak za sve...
Od kad sam s njim slabo i vidim frendice, i to malo kad sam s njima, on kaže kako gubim vrijeme na kavicama, da se sređujem i jurim okolo a on sve doma sam radi 
Pa sa 28 godina smatram da još trevbam uživat u ćivotu, jer nemamo djece, i hvala Bogu da idem na kave(makar rijetko) s mojim prijateljicama, pošto ne izlazim, jer on bi puknuo da izađem navečer s njima van, nebi spavat mogao, zvao bi me, slao poruke itd, tako da nemam volje za svađe i prepirke pa rađe neidem nigdje...
E sad, ja neznam kolko sam ja njemu zahvalna , a kolko je on meni zahvalan na tome svemu?
Kolko se cijenimo i koliko uviđamo žrtvovanje jedno drugog u našoj vezi? Mislim da malo...i slabo...