dobar dan, citam vas dugo i evo odlucih se prijavit jer ne znam sta da radim i trebam savijet iskusnijh ljudi.sa deckom sam godinu i pol i par mjeseci zivimo zajedno, jucer smo se gadno posvadali, pokupila sam stvari i otisla, mozda sam malo prenaglila no sad ne znam sta da radim..inace sam vrlo neodlucna i tesko mi je samoj nesto odlucit i donest bitne odluke za sebe..nas problem su konstante svade, tjedan dana mir i onda tjedan dana rat, mislila sam da je normalo da se ljudi svadaju, ali ovo je ipak malo previse.razlog svada su sitnice i gluposti, onda krene predbacivanje i prigovaranje za sve.on je inace jako dobar i pazljiv i pun razumijevanja, i uvijek pokusava nesto lijepo objasnit, a ja tupim po svojem i onda on poludi i pocne deranje s obje strane.moj problem je sto neznam razgovarat, dok on prica ja sutim i jednostavno se ne mogu natjerat da nesto kazem tj ne znam sta da mu kazem..iako nije ni on zlato, cesto prigovara za gluposti i svakakve sitnice mu smetaju.culi smo se danas i rekao mi je da je na meni da odlucim sto i kako zelim, da je on spreman mijenjat neke stvari, ali i da ja moram isto, a ja ne znam ocu uspjet ista vise mijenjat ako u godinu i pol nisam..sad sam nabacala hrpu gluposti ovdje, ispricavam se.