Početna
Forum
Savjetovalište
Grupe
Recenzije
Proizvodi
Zajednica
Recepti
Kolumne
Poklanjamo
ljepota zdravlje financije ljubav proizvodi savjeti koza savjet snovi ljubimci samci bmi hrana obitelj tinejdzer glazba ljekarna menstruacija problemi film dodaci beba problem fitness horoskop dijete majcinstvo uredenje_doma proizvod brak posao zdrava_hrana mjesečnica kosa biljke putovanja predskolski_uzrast marketing butik osnovnoskolac sminka vjezbanje moda nokti zabava izlasci frizure solarij kuca kuhanje
Ljepota
Moda
Fitness i dijeta
Zdravlje
Ljubav i sex
Trudnoća i majčinstvo
Kuća i hrana
Zabava
Poslovni kutak
inesska lijepa ti je ekipa....
e jel se vi sjecatelooney toonsa i one djevojcice elvire kaj je stalno ganjala zivotine, voljet cu te pazit cu te mazit cu te a zivotinje gledaju di da zgibaju e meni moja doma vele da sam to ja
Vjerujem. Ma kad se stane pretebeljivati po garnituri, pa neke poze radi, pa da poludiš...
I onda mi onako jako zaspe, pa mu glavicu drmusam.
Ja se baš i ne sjećam...
A preslatko. Ovaj mali žuti me podsjetio na mog žuću kakvog sam imala u djetinjstvu
Inesska,preslatki su
Ja sam sad na čekanju da se jedna maca odbije od mame i onda dolazi nama.Inače koliko dugo mačka doji mačiće?
Mačići od moje mace su dugo sisali,sigurno više od dva mjeseca..
Jooooj Inesska, tebi je baš dobra ekipa doma!!!!!!! Kako su svi slatki!!! Mace male....
nekad se znalo desit da je maca imala drugo leglo vec kad se ovaj prvi debeli svinjac jos cickao sa njima a bili daleko stariji od 3,4 mjeseca
Hvala cure.
Stela, mislim da ovisi o mački, ja sam prije znala vidjeti već podosta velike mačiće kako sisaju.
meni jedne mačke nema sad će već mj dana...
i mačka jednog nije bilo 2tj... i onda se pojavio jedno jutro..najel se..i opet nestal....
ne znam dal maca gdje uginula,dal ju netko uzeo..ili zato jer vrijeme parenja dolazi...
Miguel Iglesias
Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C
Aktualni kviz:
Oči
napokon su procvale
Opuštanje
Vježba za razvoj mišića lista - 3. dio
Makeup tutorial s Ellom Dvornik
Vježba za razvoj mišića lista - 2. dio
ASTRO KUTAK
KALENDAR MJESEČNICE
BMI KALKULATOR
fejs posao spolni odnosi komuniciranje dijete majčinstvo prekid dugogodišnje veze haljinica ljubav glavobolja dijeta bol u jajnicima ose mliječne kiseline dubrovnik dijete ljubomora atkins blagdani prijateljstvo plač beba mišići kozmetika mlađe društvo učenje jezika rokovi zdrava prehrana antibaby pilule dojilja