Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

bubulejica
01:46 bubulejica je dodala novi post u temu Stanchie sretan ti rođendan !:   Sve najbolje tii želim!! 
bubulejica
01:36 bubulejica je dodala novi post u temu Tim A vs tim B:  4586  Laku noć Pepiiii 
pepeljuga2
01:26 pepeljuga2 je dodala novi post u temu Tim A vs tim B:   Laku noc bubi
pepeljuga2
01:25 pepeljuga2 je dodala novi post u temu Smijmo se zajedno 2:

03:48 gošća/gost je dodala savjet u Savjetovalište: drage moje puno vam hvala, pomogle ste mi puno i bolje se osjećam :)))) trenutno mi je lijepo, pronalazim neku novu sebe i uživam u druženjima,upoznavanjima i polako svakim danom je sve lakše... ponekad mi fali, znam se i isplakati ali ne više kao prije, baš kao što ste napisali-osjećaji blijede... sigurno da ću ga uvijek pamtiti, ali istina je da vremenom sve prolazi...sada je puno više onih ispunjenih i sretnih dana nego nostalgičnih i tužnih... sretna sam zbog toga jer sam uspjela ono što mi se do prije par mjeseci činilo nemogućim,a to je pronaći opet sebe bez njega i istovremeno biti sretna :) ovo za njega što sam napisala u gornjem postu mislila sam reći da mi se čini baš ono što je casey rekla- da me isti dan izbrisao kao da nikad nisam postojala u njegovom životu, koliko god možda moje emocije blijedile to me svejedno zabolilo jer smo imali ipak lijepu vezu, a pogotovo što smo si bili prve ljubavi...ali tako je kako je... ostaju lijepe uspomene, to svakako...povrijedio me je stvarno dosta, ali kao što ste rekle, život ide dalje,a nakon ovog iskustva osjećam se puno jačom... Hvala vam još jednom na lijepim riječima :*
pollyanna
01:47 pollyanna je dodala savjet u Savjetovalište: Ja lovim poslove na oDesku..masa ih je, od tipkanja po forumu i pretraživanja neta do 'normalnih' IT poslova...jest da je potrebno malo truda i sređivanja profila i slanje hrpe molbi za početak, ali manje više svatko tko si da truda uspije uloviti barem nešto...i dobra je stvar što je moguća isplata direktno na devizni račun u nekoj od naših banaka.
bubulejica
01:34 bubulejica je dodala savjet u Savjetovalište: Iskreno, po meni te slike više nemaju šta raditi u njegovom životu... U nekoj kutiji ispod kreveta da, da se jednog dana možete skupa nasmijati koje ste budale bili i šta ste vidili u tim drugim osobama (realno, svi se zapitamo to za bivše)... Ali čuvanje slika u mobitelu ili na vidljivim mistima.... To mi nije baš normalno! Zar ne bi tribala tu memoriju u mobitelu zauzimati sadašnja cura, ona koja je momentalno s njim?? A ta nesigurnost... Hm, mislim da smo svi mi nesigurni na početku veze... Sve je to normalno... Ta preispitivanja samog sebe i bojazan da će bivši/bivša zauzeti veći prostor od sadašnjih!
suncica22
01:24 suncica22 je dodala savjet u Savjetovalište: ja isto imam problema s bivšom curom od dečka .. to su da oprostis bezobrazne kravetine koje misle da će uvijek biti za njih mjesta kod deckiju. ja sam odlucila da vise necu kvocati ni govoriti, pravit cu se da me nis ne smeta i kad me bude smetalo cu sutiti .. tocno te kuzim jer imam slicnu situaciju bas sam neki dan postavila pitanje tu .. i znam da se ne mozes skroz opustit jer uvijek imas feeling da je ona tu prisutna ..

Žderači mandarina:D
Ako kad dovučete 2 kile mandarina kući, slistite ih za 2 dana sami, kao ja, priključite se:D
Djeca u duši
Naziv sve govori..:-)
Wellness
masaže, saune, opuštanje ... savjeti, iskustva, preporuke
Aerobik
Volite vježbati? Podijelite svoje omiljene koreografije, vježbe i iskustva s ostalim ljubiteljicama aerobika. Saznajte koje sve vrste aerobika postoje i kako vježbanje učiniti zabavnijim i učinkovitijim.

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Ljubav i sex  >  Samci i izlasci

Najgori / najsmješniji / najčudniji spoj

PRIKAZ POSTOVA:

Moderator(ica)

26.9.2011 22:35:27lola   |   Br postova: 19658  |  offline

Tema za vaša iskustva po pitanju najgorih, najčudnijih, najsmješnijih "dejtova".  

Uposlite prstiće, znam da sigurno imate štošta za ispričati. 

27.9.2011 0:40:01menzova   |   Br postova: 955  |  offline

s jednim tipom sam izisla 3 puta...prvi spoj malo kasnio,ali sve ok, drugi spoj kasnio vise od pola sata, morala cekati u kaficu...njegovo opravdanje zapricao se sa rodjakom...ajd dobro,malo cudno ,nije strasno...treci spoj:

ovaj put cu namjerno ja kasniti 10 min...dodjem na raskrsnicu ispred kafica, trebam samo cestu dva puta prijec...gledam na parkingu ispred, njega nema...cekam 10 min njega nema, nakon jos 5 min odzvonim na mob, ne javlja se, vec kuham...nakon jos 5 min eto gospodina sa autom...ja sad ocekivam stat ce, pokupit me i mozda napraviti krug po gradu...pretpostavljam da ce izgledati glupo ako me pokupi i nastavi voziti 20 metara do kafica...a ne, gospodine prolazi pored mene, mase mi i parkira pred kaficem...vec sam ljuta, ali mislim se hajd dobro nije ni to strasno...umjesto da me priceka na parkingu, on pravac u kafic bez mene...e sad mi je stvarno puko film...to je bio zadnji spoj sa doticnim

27.9.2011 0:47:10samanthafox   |   Br postova: 1141  |  offline

dotični se diže sa našeg stola i govori da si ide pozdravit bivšu curu s kojom je je razgovor završio sočnim poljupce da bi došao k meni objašnjenjem: " mi to tako još uvijek radimo" (???)

27.9.2011 0:59:45niveea   |   Br postova: 90  |  offline

najgori spojevi-

(to su obicno spojevi s tipovima koji su se oduljili na neki period a nis bili vrijedni mog vremena)!

najčudniji spojevi-

su s likovima koji misle da su pametniji od tebe pa im neces prokuziti "šemu"(cisto primjera radi navodim: u isto vrijeme viđa se svama i jos desetke zena i misli da je "kralj" a zapravo je mačji kašalj..hahah)!

najsmijesniji spojevi-

kad ti zavali takav poljubac,snazan,žestok doslovno otvori "ralje za gutanje" da se jednostavno moras smijati tome koliko te zeli!

kad se lik sav smota i pogubi a i ti s njim u isto vrijeme pa se tomu smijete.

kad imitirate i oponasate kojekakve ludosti XD :p

27.9.2011 2:00:59magnolija   |   Br postova: 32281  |  offline

cudana ulet jedan tip nakon druge kave i izjave da imam problem s nogom odnosno oporavkom nakon prjeloma izvuce neke svete slicice, i izjavi da ce mi to pomoci ako budem stavljala na bolno mjesto

ok nisam pobjegla glavom bez obzira bila sam pristojna  a tocka na i, da ako budem s njim da cu dosegnuti nirvanu, i sto najbolje on mene odjebo jer nisam na njegovom duhovnom nivou, nisam cak nista ni uspjela reci od soka

27.9.2011 9:13:21agatha   |   Br postova: 835  |  offline

Imala sam stvarno dosta doživljaja na kavama..Tako mi je prijatelj štimao svog rođaka i rekao imam jednog super momka za tebe..Tako nađemo se, a on je izgledao, ma užas..Nije imao kose, obučen kao neki dedo, naočale i totalno smotan..Imao je tad oko 30ak godina, i žalio mi se kao cura ga ostavila, jest pokvarena..on nije htio spavati s njom jer ne vjeruje u sex prije braka, a ona ga ostavila i rekla mu da je gay. Čula neki dan oženio, ajde neka i on konačno ima sreće u ljubavi!

27.9.2011 9:19:00tara77   |   Br postova: 2067  |  offline

jutros čitam vijesti na 24 sata. frajer hodao i sexao se sa dupinom!!!!!!!!

bolesno da bolesnije ne može biti!!!!!!

i još kaže da je dupin njega bario!!!!!

joj Bože!!

27.9.2011 9:22:34ninny   |   Br postova: 20705  |  offline

najgori mi je spoj valjda bio kad sam upoznala tog lika kad sam u srednjoj bila sa curama na kupanju i druzili se cijeli dan i uzeo on moj broj i kao cut cemo se da se nademo i nasli se mi na trgu i ja misla sad cemo na kavu i to a on ma znas, nema mi nikog doma, ajmo mi do mene... a ja ne ajmo na kavu...

i cijelu me kavu davio da idem k njemu doma... ma reko da j odustani...

drugi najgori spoj, nasla se sa nekim prijateljem od prijateljice koji je kao kliknuo na mene i ajd da na kavu i odna je cijelo vrijeme pricao o  sebi akko nema srece, kako ga sve cure ostave, kako je on jako osjecajan i romantican i da sam ja posebna i da je uvjeren da ga necu ostavit... to je bilo to.... kava mi je prisjela...

27.9.2011 11:35:58mala_mu   |   Br postova: 13077  |  offline

Meni je jedan slao smsove, slao, slao, slao... ja od 5 odgovorim na 1... I tako poslije nekog vremena smaranja s njegove i direktnog odbijanja s moje strane dobijem poruku, nesto u fazonu:" Ej, nemoj molim te da me trazis i zoves , mi nismo jedno za drugo nikako..."

Helo, dobro si  se sjetio...

27.9.2011 11:40:00blonda22   |   Br postova: 7677  |  offline

hej...pridružuje vam se nova članica foruma...

pa ja nisam imala nikakva jaaaako čudne spojeve ili nešto...ali evo jedna..dakle, upoznali se mi preko mog šogora, ono sve super sve 5, on bi na kavu, pa ajmo..inače, zgodan, obrazovan, ok dečko...i sjeli mi na terasu jedno kafića...i tek što smo naručili, dakle ni upoznali se kak treba, njegova prva rečenica je bila: i moja mama i sestra su plavuše...   oook???

da je to spomenuto u razgovoru, ajde ok, al prva rečenica nakon naručenog pića..onak malo čudno, ne?

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara