Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

casey
09:02 casey je dodala novi post u temu Žlabraona: sad kad smo to rješili, evo:
zuja21
09:02 zuja21 je dodala novi post u temu Imate li ideju?: cestitam ti milaaaa sve najljepse vam zelim od srca 
svila
09:01 svila je dodala novi post u temu Vitamini, jačanje imuniteta...: E vitamin!
chadjava
08:59 chadjava je dodala novi post u temu Žlabraona:   [QUOTE=tascha] Oooo chadjo tebe ne vidjeh sto godina!...ja na poslu..a komp spor...bacit ću ga kroz prozor...malo škicnem izmedju 2 pacijenta a vi tipkateee...aaaa jedva stignem pročitati [/QUOTE] aa ima li bi šta i vidit

curica91
08:59 curica91 traži savjet u savjetovalištu: Bokić curke =)....naime neki dan sam obojila kosu
agatha
08:58 agatha je dodala savjet u Savjetovalište: Snow, ja mislim da je u tome i problem. Sigurno se njoj žali, a njima ništa ne govori. Tako je i moj muž radio.
snow
08:57 snow je dodala savjet u Savjetovalište: a da ga pustiš da sam odlučuje o svojim odnosima s roditeljima? mislim:što to ima s vama dvoma? ako se on ne žali
sapunica
08:53 sapunica je dodala savjet u Savjetovalište: I u redu je šta tvoj jadan brat uzdržava vas a nije u redu što on svojima pomaže i što je isto dobar brat? Tvojima je jadnima ža brata a što misliš da njegovima nije?Da uzimaju novac i da si plaćaju putovanja i provode?Pa ti te ljude nisi ni upoznala kako moš suditi kakvi su? A njegova sestra se možda tješi.Tko zna kaku je kalvariju prošla sa bivšim.Kod nas se žene sa dicom ne rastavljaju iz oholosti i provoda.Ima sreću što je nitko ne osuđuje sim tebe.I što onda ako dođe u stan kada želi.Brat joj je reka da je to i njen stan.Tebe muči jer ti nisi glavna i odlučujuća jel?Ne smeta ti što tvoji iskorištavaju tvoga brata ali ti smeta što njegovi iskorištavaju njega? Baš si me naljutila.Ostavi momka na miru i uljepšaj mu život.Nemoj biti toliko ljubomorna i pokušati određivati kako će i koga u obitelji voljeti.Brini o sebi jer bi ovako mogla ostati bez momka.

Mediteranska kuhinja
Mediteranska kuhinja je posebna kultura pripreme jela i uživanja u njima. Grupa je namjenjena ljubiteljima mediteranskih jela kako bi mogli razmjenjivati recepte i iskustava o mediteranskoj kuhinji. Dobro došli! :)
zaposlenje
dal smo postali robovi svojem poslu i kako ujedinit karijeru i obitelj...
Karlovacka zupanija
Vidim da vas ima dosta iz karlovacke zupanije pa pokazimo to ukljucivsi se u grupu. pozz.........
Naši mali anđeli
Ako imate djecu ili vas jednostavno zanima ova tema, priključite se. Ovdje možemo razmjenjivati sva iskustva od rođenja do škole, a i kasnije ako je potrebno.

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Komentari članaka

Nova ponuda torbica i cipela!

PRIKAZ POSTOVA:

30.7.2010 11:59:47blondy339   |   Br postova: 2  |  offline
lijepe torbe i sandale....ali cijene....pa dajte nešto što si i mi obični građani možemo priuštiti.

30.7.2010 12:26:04renatasa   |   Br postova: 2639  |  offline
evo baš ću dobiti 1800 kn plaće ovaj mjesec i imam taman za Fabi femme cipele i još mi ostane 10 kn za kavu nakon tog šopinga :o) pa što vam je? od 10 navedenih stvari većina si može priuštiti samo dvije...dajte neke normalne primjere i neke normalne cijene.

30.7.2010 12:29:12jubica   |   Br postova: 9047  |  offline
renatasa, bravo!!!!potpis!

30.7.2010 12:36:54renatasa   |   Br postova: 2639  |  offline
ma i da imam plaću 10 000 kn ne bih dala 2000 za cipele nema šanse, radije bi si uplatila neko putovanje ili štedila. ima žena koje vole dati tolike pare, ali ih je jaaako malo na ovom forumu. kad je bila ona anketa Koliko bi dali za torbicu, više od 80% žena je reklo do 500 kn, a vi nama stavljate torbe od 1500 kn!!! ovo je žena hr., a ne sponzoruša.hr!

30.7.2010 13:27:19sally   |   Br postova: 23593  |  offline
slažem se s tobom renatasa... ima zbilja jako lijepih torbica i sandali... ali je preeeeskupo :S

30.7.2010 14:35:06-morskavila-   |   Br postova: 69690  |  offline
Renataša jesi dobro napisala i gotovo, svaka čast ... tvoj dečko ima piće od mene :)))

30.7.2010 17:10:48lorry   |   Br postova: 265  |  offline
@ renatasa svaka ti čast, u potpunosti se slažem s tobom!!!! :-)

Moderator(ica)

30.7.2010 21:08:17leni   |   Br postova: 18144  |  offline
Art Go'den mi se sviđa!I to bi bilo to!

30.7.2010 22:42:53renatasa   |   Br postova: 2639  |  offline
ha ha ha, vilo se mjenjamo za njih? :)

31.7.2010 0:20:16rhiannon   |   Br postova: 6  |  offline
bravo renata :)

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana