Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

oprezna
09:06 oprezna je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=chadjava]   [QUOTE=tascha] Oooo chadjo tebe ne vidjeh sto godina!...ja na poslu..a komp spor...bacit ću ga kroz prozor...malo škicnem izmedju 2 pacijenta a vi tipkateee...aaaa jedva stignem pročitati [/QUOTE] aa ima li bi šta i vidit [/QUOTE] mi smo ti ko radnje u sapunicama ... da ih sedam ne pogledaš u osmoj ipak sve saznaš kaj je bilo u tih 7  
casey
09:02 casey je dodala novi post u temu Žlabraona: sad kad smo to rješili, evo:
zuja21
09:02 zuja21 je dodala novi post u temu Imate li ideju?: cestitam ti milaaaa sve najljepse vam zelim od srca 
svila
09:01 svila je dodala novi post u temu Vitamini, jačanje imuniteta...: E vitamin!

snow
09:05 snow je dodala savjet u Savjetovalište: Ovo je napisala nezrela osoba,iz riječi pršti dječja razmaženost,pročitala sam i ostalo što je cura napisala,osuđuje generalno mala,daj ušuti i čekaj da odrasteš,zasad te uzdržavaju tvoji,mama,tata,brat,nemaš pravo ikome soliti pamet!
sapunica
09:05 sapunica je dodala savjet u Savjetovalište: Vidi šta je napisala : "izvozat će njegov auto,mogu ga izgrebati,ili ne znam ni ja šta i onda da ga mi dobijemo kad se vjenčamo...to mi nije normalno." tebe brine za auto.već si umislila da je tvoj pa se bojiš da ga ne izgrebaju jer ćeš ga i ti dobit nakon vinčanja.A tko veli da će uopće biti vinčanja?Kako si krenula jahati ga i pljuvati mu sestru i roditelje neće. I njegov tata ima neke prihode ka i brat.I sestra pokušava naći posao.Jel i svoje tako strogo procjenjuješ?Smije onda on i za tvoje i tebe reći da ste parazti i da iscrpljujete brata ?Ajd lipo malo oladi. TO NIJE TVOJ AUTO,TO NEĆE BITI TVOJ AUTO VEĆ NJEGOV.TO NIJE TVOJA VEĆ NJEGOVA PLAĆA I TO JE NJEGOVA OBITELJ I SASTRA NE TVOJI.Ti brini o svojim kao što on brine o svojima pa nećeš sažalijevati svoga brata i roditelje nego im i pomoći. Koja si ti sebičnjača koja glumata jako brižnu osobu.A pljuješ mu po rastavljenoj sestri i prezireš mu roditelje koje voli.Fuj da znaš.
curica91
08:59 curica91 traži savjet u savjetovalištu: Bokić curke =)....naime neki dan sam obojila kosu
agatha
08:58 agatha je dodala savjet u Savjetovalište: Snow, ja mislim da je u tome i problem. Sigurno se njoj žali, a njima ništa ne govori. Tako je i moj muž radio.

studiranje...
studenti, redovni, izvanredni svi mogući pridružite se
Naši mali anđeli
Ako imate djecu ili vas jednostavno zanima ova tema, priključite se. Ovdje možemo razmjenjivati sva iskustva od rođenja do škole, a i kasnije ako je potrebno.
Djeca u duši
Naziv sve govori..:-)
Žderači mandarina:D
Ako kad dovučete 2 kile mandarina kući, slistite ih za 2 dana sami, kao ja, priključite se:D

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Grupne diskusije

odjeća za veličine xl i xxl (Grupa: razmjena/prodaja odjeće)

PRIKAZ POSTOVA:

5.9.2011 8:27:41lumamamy   |   Br postova: 73  |  offline

Prodajem svečanu odječu za žene koje nose veličine xl i xxl,sve je unikat i u dobrom stanju jer je malo nošeno,šivano je po mojoj mjeri i po mojoj zamisli.Pogledajte moje njuskalo mara luma.Broj na koji se možete javiti je 0992141290.

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara