Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

dydi
09:07 dydi je dodala novi post u temu I mi se trudimo: jutro ljepotice,di ste mi,mare di je izvjestaj,mi cekamoooooo loorna di si majke ti mile
oprezna
09:07 oprezna je dodala novi post u temu Žlabraona:   cure evo jedan dječko za  vas....ja idem raditi    
oprezna
09:06 oprezna je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=chadjava]   [QUOTE=tascha] Oooo chadjo tebe ne vidjeh sto godina!...ja na poslu..a komp spor...bacit ću ga kroz prozor...malo škicnem izmedju 2 pacijenta a vi tipkateee...aaaa jedva stignem pročitati [/QUOTE] aa ima li bi šta i vidit [/QUOTE] mi smo ti ko radnje u sapunicama ... da ih sedam ne pogledaš u osmoj ipak sve saznaš kaj je bilo u tih 7  
casey
09:02 casey je dodala novi post u temu Žlabraona: sad kad smo to rješili, evo:

snow
09:05 snow je dodala savjet u Savjetovalište: Ovo je napisala nezrela osoba,iz riječi pršti dječja razmaženost,pročitala sam i ostalo što je cura napisala,osuđuje generalno mala,daj ušuti i čekaj da odrasteš,zasad te uzdržavaju tvoji,mama,tata,brat,nemaš pravo ikome soliti pamet!
sapunica
09:05 sapunica je dodala savjet u Savjetovalište: Vidi šta je napisala : "izvozat će njegov auto,mogu ga izgrebati,ili ne znam ni ja šta i onda da ga mi dobijemo kad se vjenčamo...to mi nije normalno." tebe brine za auto.već si umislila da je tvoj pa se bojiš da ga ne izgrebaju jer ćeš ga i ti dobit nakon vinčanja.A tko veli da će uopće biti vinčanja?Kako si krenula jahati ga i pljuvati mu sestru i roditelje neće. I njegov tata ima neke prihode ka i brat.I sestra pokušava naći posao.Jel i svoje tako strogo procjenjuješ?Smije onda on i za tvoje i tebe reći da ste parazti i da iscrpljujete brata ?Ajd lipo malo oladi. TO NIJE TVOJ AUTO,TO NEĆE BITI TVOJ AUTO VEĆ NJEGOV.TO NIJE TVOJA VEĆ NJEGOVA PLAĆA I TO JE NJEGOVA OBITELJ I SASTRA NE TVOJI.Ti brini o svojim kao što on brine o svojima pa nećeš sažalijevati svoga brata i roditelje nego im i pomoći. Koja si ti sebičnjača koja glumata jako brižnu osobu.A pljuješ mu po rastavljenoj sestri i prezireš mu roditelje koje voli.Fuj da znaš.
curica91
08:59 curica91 traži savjet u savjetovalištu: Bokić curke =)....naime neki dan sam obojila kosu
agatha
08:58 agatha je dodala savjet u Savjetovalište: Snow, ja mislim da je u tome i problem. Sigurno se njoj žali, a njima ništa ne govori. Tako je i moj muž radio.

"kućanice"
Kako nam je svima jako dobro poznato da sve više ljudi ostaje bez posla i prijavljuje se na Zavod za zapošljavanje (među njima sam i ja), odlučila sam nam dati novo zanimanje (nadam se samo privremeno) kako bi bile podrška jedna drugoj u ovim nadolazećim zimskim danima. Da nebi upale u depresiju mog
antikvarijat
Grupa za razmjenu ili prodaju rabljenih knjiga - beletristike, udžbenika, priručnika, muzičkih instrumena, umjetničkih slika i sl.
Karlovacka zupanija
Vidim da vas ima dosta iz karlovacke zupanije pa pokazimo to ukljucivsi se u grupu. pozz.........
slatki poljupci
bez njih nitko nemože...tako su slatki..nemožeš im odoljeti..jednostavno te dignu u nebesa...ah ti slatki poljupci...

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Grupne diskusije

Odnos s radnim kolegama (Grupa: zaposlenje)

PRIKAZ POSTOVA:

Moderator(ica)

17.10.2009 11:01:23snow   |   Br postova: 25819  |  offline

ja sam friško zaposlena,nakon 15 godina mira u kući,sad se učim kakvi su ljudi

i stvarno ima nas svakakvih

imam sreću valjda se to tako može nazvati da mi se prvi utisak o ljudima pokaže gotovo 100% točan,još se moram naučiti slijediti instinkt

izgleda da je osnovno pravilo na poslu-hvaliti se da si što više napravio,meni to ne ide,

Moderator(ica)

17.10.2009 23:37:53spirit   |   Br postova: 25936  |  offline

I u moj je radnoj sredini večina kolega samodopadna i ohola i trebalo mi je vremena da se na takvu sredinu naviknem. Uspjela sam to prihvatiti i svojim stavom se izborila za poštovanje kao njihovu kolegicu. I bilo je različitih bitaka dok do toga nije došlo. I dan danas se zna desiti situacija kad se moram boriti, no najvažnije u svemu je što uvijek u iste ulazim s pokrićem ostvarenog rada,cijenjenja šefova kao radnika i skladnih odnosa s ostalim kolegama.Sve u svemu mislim da je najvažnije ostvariti neku ljudski odnos i poštovanje s radnim kolegama, i,što je njavažnije,pokazati da rezultati rada govore najviše u naše ime...

Moderator(ica)

19.10.2009 8:10:09loknica   |   Br postova: 15035  |  offline

mi kao knjigovodstveni servis imamo veliki broj komitenata, tako da ja idem na teren u dvije auto-kuće raditi.

u jednoj sam si super s jednom spremačicom, žena ima skoro godina kao i moja mama, ali je odlična i uvijek se ispričamo nas dvije. s ostalima sam si isto ok, popričamo, zezamo se, pomognu mi gdje mogu (svugdje sam najmlađa) ali eto kroz te godine upoznaš ih toliko da znaš kakav je tko, tako da je meni njihova spremačica naj naj... a u drugoj auto kući sam skoro i domaća kada dođem, spremni su pomoći, možeš o svemu s njima popričati. Nekada u kolektivu popijemo kavu, jedemo slatkiše u  pauzi (mehaničari+prodavači) jer sreća je da nije jako velik promet ljudi, recimo ima ih u svakoj firmi maximalno 13-ero  to mi je ok. Već sam nekoliko godina s tim ljudima i upoznaš ih u raznim situacija. Svašta sam s njima prošla, ali kao što Spirit veli, najvažnije je ostvariti poštovanje s radnim kolegama, jer eto jasam u takvoj situaciji gdje nisam na jednom mjestu svaki dan i nisu iste kolege, što ima svoje prednosti i nedostatke... 

15.11.2009 15:25:47anke   |   Br postova: 24307  |  offline

Odnos sa mojim kolegama na poslu mi je usudila bih se reci - korektan. Ima kolega koje ama bas nikad ne pricaju o svom privatnom zivotu, ima onih o kojima znas cak i sta su dan prije doma jeli, ima onih kod kojih rado idem pitati za savijet, pa onih kod kojih idem malo manje rado... I tako. Uglavnom, kada izadjemo na vecere, onda smo malo opusteniji. Ja sam jedina strankinja u nasem timu, pa se poneki od njih cesto majcinski ponasaju prema meni, to mi nekad godi, ali nekad znaju i pretjerati. Cega se cvrsto drzim na poslu jest - nikada kolege ogovarati. Kad cujem da se nekoga ogovara, ja se lijepo pokupim i za svojim poslom...

17.11.2009 14:07:51tolila   |   Br postova: 698  |  offline

odnosi su uglavnom OK...Radim već preko 20 godina pa sam zaista imala prilike vidjeti i čuti svašta...Vremenom sam se prestala obazirati na neke stvari koje su me kao mlađu jakooo nervirale...Sad kad vidim-ne vidim, kad čujem- ne čujem...O sebi baš ne volim pričati jer se to voli upotrijebiti u krivom kontekstu tako da sam uglavnom slušač i promatrač...Ovi na poslu nisu moji prijatelji i ne trebaju znati većinu stvari

17.11.2009 14:10:54leeloo   |   Br postova: 12372  |  offline

Prvotni odgovor od tolila

O sebi baš ne volim pričati jer se to voli upotrijebiti u krivom kontekstu tako da sam uglavnom slušač i promatrač...Ovi na poslu nisu moji prijatelji i ne trebaju znati većinu stvari

da bi rječ rekla

18.11.2009 20:07:26maximilijana   |   Br postova: 74  |  offline

Radim u firmi s pretežno muškim zaposlenicima. Nas je svega 5 žena. Neke od njih su super, al sve u svemu, nekako je lakše raditi s muškarcima. Imam jednu kolegicu koja u svemu vidi prijetnju za svoju karijeru. Nikad ne želi pomoći (ne u smislu da ona treba odrađivati moj posao, nego kad sam tek došla u firmu i nisam znala ništa) sve je doživljavala kao "ako ona (dakle ja)  to bude znala raditi, ja im više neću trebati i gubim na važnosti". Bar sam ja tako doživjela njen stav prema meni.

Imate li i vi taj dojam? Da je s muškima puno lakše raditi? Ili sam ja to imala sreće sa kolegama?

18.11.2009 20:09:37magnolija   |   Br postova: 32281  |  offline

i ja lakše surađujem s kolegama, iako radim s ženama, uglavnom, i ova sadašnja ekipa super, ali imala problema sa ženama

18.11.2009 20:11:24maximilijana   |   Br postova: 74  |  offline

Prvotni odgovor od leeloo

visi šefiicii iz dupeta!!!

LOL valjda svaka firma  ima jednog/jednu takvu. Al meni zapravo ne smetaju, dokle god nisu uz sve to zlobni, pa ostalima podmeću patke!

21.2.2010 14:40:38jasika   |   Br postova: 538  |  offline

počinjem raditi za tjedan dan i već sam upozorena na tračerski tim sa kojim ću raditi,daj mi bože snage da izdržim,samo da mi ne podvaljuju kakve gadosti a ostalo ću izdržati nadam se

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara