mi kao knjigovodstveni servis imamo veliki broj komitenata, tako da ja idem na teren u dvije auto-kuće raditi.
u jednoj sam si super s jednom spremačicom, žena ima skoro godina kao i moja mama, ali je odlična i uvijek se ispričamo nas dvije. s ostalima sam si isto ok, popričamo, zezamo se, pomognu mi gdje mogu (svugdje sam najmlađa) ali eto kroz te godine upoznaš ih toliko da znaš kakav je tko, tako da je meni njihova spremačica naj naj... a u drugoj auto kući sam skoro i domaća kada dođem, spremni su pomoći, možeš o svemu s njima popričati. Nekada u kolektivu popijemo kavu, jedemo slatkiše u pauzi (mehaničari+prodavači) jer sreća je da nije jako velik promet ljudi, recimo ima ih u svakoj firmi maximalno 13-ero to mi je ok. Već sam nekoliko godina s tim ljudima i upoznaš ih u raznim situacija. Svašta sam s njima prošla, ali kao što Spirit veli, najvažnije je ostvariti poštovanje s radnim kolegama, jer eto jasam u takvoj situaciji gdje nisam na jednom mjestu svaki dan i nisu iste kolege, što ima svoje prednosti i nedostatke...