Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

dydi
09:07 dydi je dodala novi post u temu I mi se trudimo: jutro ljepotice,di ste mi,mare di je izvjestaj,mi cekamoooooo loorna di si majke ti mile
oprezna
09:07 oprezna je dodala novi post u temu Žlabraona:   cure evo jedan dječko za  vas....ja idem raditi    
oprezna
09:06 oprezna je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=chadjava]   [QUOTE=tascha] Oooo chadjo tebe ne vidjeh sto godina!...ja na poslu..a komp spor...bacit ću ga kroz prozor...malo škicnem izmedju 2 pacijenta a vi tipkateee...aaaa jedva stignem pročitati [/QUOTE] aa ima li bi šta i vidit [/QUOTE] mi smo ti ko radnje u sapunicama ... da ih sedam ne pogledaš u osmoj ipak sve saznaš kaj je bilo u tih 7  
casey
09:02 casey je dodala novi post u temu Žlabraona: sad kad smo to rješili, evo:

snow
09:05 snow je dodala savjet u Savjetovalište: Ovo je napisala nezrela osoba,iz riječi pršti dječja razmaženost,pročitala sam i ostalo što je cura napisala,osuđuje generalno mala,daj ušuti i čekaj da odrasteš,zasad te uzdržavaju tvoji,mama,tata,brat,nemaš pravo ikome soliti pamet!
sapunica
09:05 sapunica je dodala savjet u Savjetovalište: Vidi šta je napisala : "izvozat će njegov auto,mogu ga izgrebati,ili ne znam ni ja šta i onda da ga mi dobijemo kad se vjenčamo...to mi nije normalno." tebe brine za auto.već si umislila da je tvoj pa se bojiš da ga ne izgrebaju jer ćeš ga i ti dobit nakon vinčanja.A tko veli da će uopće biti vinčanja?Kako si krenula jahati ga i pljuvati mu sestru i roditelje neće. I njegov tata ima neke prihode ka i brat.I sestra pokušava naći posao.Jel i svoje tako strogo procjenjuješ?Smije onda on i za tvoje i tebe reći da ste parazti i da iscrpljujete brata ?Ajd lipo malo oladi. TO NIJE TVOJ AUTO,TO NEĆE BITI TVOJ AUTO VEĆ NJEGOV.TO NIJE TVOJA VEĆ NJEGOVA PLAĆA I TO JE NJEGOVA OBITELJ I SASTRA NE TVOJI.Ti brini o svojim kao što on brine o svojima pa nećeš sažalijevati svoga brata i roditelje nego im i pomoći. Koja si ti sebičnjača koja glumata jako brižnu osobu.A pljuješ mu po rastavljenoj sestri i prezireš mu roditelje koje voli.Fuj da znaš.
curica91
08:59 curica91 traži savjet u savjetovalištu: Bokić curke =)....naime neki dan sam obojila kosu
agatha
08:58 agatha je dodala savjet u Savjetovalište: Snow, ja mislim da je u tome i problem. Sigurno se njoj žali, a njima ništa ne govori. Tako je i moj muž radio.

"kućanice"
Kako nam je svima jako dobro poznato da sve više ljudi ostaje bez posla i prijavljuje se na Zavod za zapošljavanje (među njima sam i ja), odlučila sam nam dati novo zanimanje (nadam se samo privremeno) kako bi bile podrška jedna drugoj u ovim nadolazećim zimskim danima. Da nebi upale u depresiju mog
antikvarijat
Grupa za razmjenu ili prodaju rabljenih knjiga - beletristike, udžbenika, priručnika, muzičkih instrumena, umjetničkih slika i sl.
Karlovacka zupanija
Vidim da vas ima dosta iz karlovacke zupanije pa pokazimo to ukljucivsi se u grupu. pozz.........
slatki poljupci
bez njih nitko nemože...tako su slatki..nemožeš im odoljeti..jednostavno te dignu u nebesa...ah ti slatki poljupci...

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Grupne diskusije

Odnos s radnim kolegama (Grupa: zaposlenje)

PRIKAZ POSTOVA:

21.2.2010 14:53:00amalijaaa   |   Br postova: 4809  |  online

ja u utorak imam razgovor za posao,daj Bože da upadnem a sa kolegama ću lako na kraju,uvik se ogradim od tračanja,a i kad iimam nešto reći, kažem u facu al na komičan način,i onda dok druga strana skuži da sam joj spustila s osmijehom,,prođe vrime,znam da nije lipo al nisam tip da odbrusim grubo,,,,ionako sve riješim,šta imam reći,kažem ako se mene osobno tiče onda sam opasna,,,

16.4.2011 8:52:25karolina   |   Br postova: 21933  |  online

Heej Amalaija, jel' dobro prošao razgovor, dobila si posao?!

16.4.2011 9:06:31karolina   |   Br postova: 21933  |  online

Prvotni odgovor od spirit

I u moj je radnoj sredini večina kolega samodopadna i ohola i trebalo mi je vremena da se na takvu sredinu naviknem. Uspjela sam to prihvatiti i svojim stavom se izborila za poštovanje kao njihovu kolegicu. I bilo je različitih bitaka dok do toga nije došlo. I dan danas se zna desiti situacija kad se moram boriti, no najvažnije u svemu je što uvijek u iste ulazim s pokrićem ostvarenog rada,cijenjenja šefova kao radnika i skladnih odnosa s ostalim kolegama.Sve u svemu mislim da je najvažnije ostvariti neki ljudski odnos i poštovanje s radnim kolegama, i,što je njavažnije,pokazati da rezultati rada govore najviše u naše ime...

slažem se s tobom, na žalost nije uvijek tako, kao da je došlo neko vrijeme "moćnika"  koji ne ostavljaju gotovo nikakve rezultate rada za sobom, osim "leševa"., sva sreća svjedok sam da i to Hvala Bogu ne može dugo trajati..

Sve je dobro, dok netko iz radne okoline ne počne napredovati baš na temelju rezultata rada, nevjerojatno kako se mišljenja, razmišljanja radnih kolega/kolegica mijenjaju preko noći.., zapravo, kada netko ide stepenicu više u poslu, na tom putu prepoznaje istinske "prijatelje i neprijatelje" po mom mišljenju to je jako dobro, uvijek bi čovjek bio u zabludi, mislio bi da radi u zdravom okruženju... 

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara