Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

dydi
09:07 dydi je dodala novi post u temu I mi se trudimo: jutro ljepotice,di ste mi,mare di je izvjestaj,mi cekamoooooo loorna di si majke ti mile
oprezna
09:07 oprezna je dodala novi post u temu Žlabraona:   cure evo jedan dječko za  vas....ja idem raditi    
oprezna
09:06 oprezna je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=chadjava]   [QUOTE=tascha] Oooo chadjo tebe ne vidjeh sto godina!...ja na poslu..a komp spor...bacit ću ga kroz prozor...malo škicnem izmedju 2 pacijenta a vi tipkateee...aaaa jedva stignem pročitati [/QUOTE] aa ima li bi šta i vidit [/QUOTE] mi smo ti ko radnje u sapunicama ... da ih sedam ne pogledaš u osmoj ipak sve saznaš kaj je bilo u tih 7  
casey
09:02 casey je dodala novi post u temu Žlabraona: sad kad smo to rješili, evo:

snow
09:05 snow je dodala savjet u Savjetovalište: Ovo je napisala nezrela osoba,iz riječi pršti dječja razmaženost,pročitala sam i ostalo što je cura napisala,osuđuje generalno mala,daj ušuti i čekaj da odrasteš,zasad te uzdržavaju tvoji,mama,tata,brat,nemaš pravo ikome soliti pamet!
sapunica
09:05 sapunica je dodala savjet u Savjetovalište: Vidi šta je napisala : "izvozat će njegov auto,mogu ga izgrebati,ili ne znam ni ja šta i onda da ga mi dobijemo kad se vjenčamo...to mi nije normalno." tebe brine za auto.već si umislila da je tvoj pa se bojiš da ga ne izgrebaju jer ćeš ga i ti dobit nakon vinčanja.A tko veli da će uopće biti vinčanja?Kako si krenula jahati ga i pljuvati mu sestru i roditelje neće. I njegov tata ima neke prihode ka i brat.I sestra pokušava naći posao.Jel i svoje tako strogo procjenjuješ?Smije onda on i za tvoje i tebe reći da ste parazti i da iscrpljujete brata ?Ajd lipo malo oladi. TO NIJE TVOJ AUTO,TO NEĆE BITI TVOJ AUTO VEĆ NJEGOV.TO NIJE TVOJA VEĆ NJEGOVA PLAĆA I TO JE NJEGOVA OBITELJ I SASTRA NE TVOJI.Ti brini o svojim kao što on brine o svojima pa nećeš sažalijevati svoga brata i roditelje nego im i pomoći. Koja si ti sebičnjača koja glumata jako brižnu osobu.A pljuješ mu po rastavljenoj sestri i prezireš mu roditelje koje voli.Fuj da znaš.
curica91
08:59 curica91 traži savjet u savjetovalištu: Bokić curke =)....naime neki dan sam obojila kosu
agatha
08:58 agatha je dodala savjet u Savjetovalište: Snow, ja mislim da je u tome i problem. Sigurno se njoj žali, a njima ništa ne govori. Tako je i moj muž radio.

"kućanice"
Kako nam je svima jako dobro poznato da sve više ljudi ostaje bez posla i prijavljuje se na Zavod za zapošljavanje (među njima sam i ja), odlučila sam nam dati novo zanimanje (nadam se samo privremeno) kako bi bile podrška jedna drugoj u ovim nadolazećim zimskim danima. Da nebi upale u depresiju mog
antikvarijat
Grupa za razmjenu ili prodaju rabljenih knjiga - beletristike, udžbenika, priručnika, muzičkih instrumena, umjetničkih slika i sl.
Karlovacka zupanija
Vidim da vas ima dosta iz karlovacke zupanije pa pokazimo to ukljucivsi se u grupu. pozz.........
slatki poljupci
bez njih nitko nemože...tako su slatki..nemožeš im odoljeti..jednostavno te dignu u nebesa...ah ti slatki poljupci...

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Zdravlje  >  Ostalo na temu zdravlja

Opstipacija (zatvor)

PRIKAZ POSTOVA:

20.2.2012 19:37:04butterflydust   |   Br postova: 1912  |  offline

Navečer stavim u jogurt dvije žlice sjemenki i onda to ujutro pojedem.

Tako sam našla na netu pa reko aj da probam... :)))

Moderator(ica)

20.2.2012 21:11:55-nany-   |   Br postova: 54004  |  offline

Butterfly, jel' melješ sjemenke ili su u cijelom ? 

20.2.2012 23:17:27butterflydust   |   Br postova: 1912  |  offline

Nisam još mljela, piše da može ovako i mljevene, one su kao bolje i treba u roku 15min pojest to...al ne da se to meni :)

Moderator(ica)

20.2.2012 23:20:16-nany-   |   Br postova: 54004  |  offline

Zato i pitam, ja sam prije mljela, pa mi je dosadilo.

Jel' isti efekt ili ima razlike ? 

20.2.2012 23:28:00butterflydust   |   Br postova: 1912  |  offline

Mislim da nema neke prevelike razlike (nemam iskustva) ali procitala sam na netu da je zlatno zrno djelotvornije od smeđeg, ja imam smeđe..

Meni zasad i ovo smeđe zrno sa jogurtom -nemljeveno, djeluje :)))

Moderator(ica)

20.2.2012 23:35:00-nany-   |   Br postova: 54004  |  offline

Odlično, onda nema niti razloga da mijenjaš.

Djelotvorno je i iscijediti sok od jedne naranče u obični jogurt i popiti natašte. Problem je samo što su te sve naranče sada tretirane svim i svačim. 

22.2.2012 16:46:47leenda   |   Br postova: 2151  |  offline

probajte skuhat kompot od suhih šljiva, suhih smokva i jabuka... mislim da je odličan lijek za zatvor

22.2.2012 19:10:37-trnoruzica-   |   Br postova: 2025  |  offline

23.2.2012 10:49:15tvinkica   |   Br postova: 34  |  offline

Ima u dm-u za kupiti već mljevene sjemenke lana, samo što kažu da brže gube hranjiva svojstva, ali vlakna se ne gube. Meni je super to navečer sa jogurtom pojesti.

Moderator(ica)

23.2.2012 11:38:15-nany-   |   Br postova: 54004  |  offline

Evo jednog recepta, iako mislim da sam ga već stavljala ovdje.

250 g suhih smokava, 250 g suhih šljiva i 100 g sena čaja 

- sve zajedno samljeti (mašina za meso)

- oblikovati u tanku salamu, držati u frižideru

- svako veče uzeti po jednu kuglicu veličine lješnjaka

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru?