Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

oprezna
09:09 oprezna je dodala novi post u temu Nekome tko će razumjeti ostavite poruku: [QUOTE=anna-herman] [QUOTE=-ela-] Anna,bit će sve ok! [/QUOTE] Znam...  [/QUOTE] anna ....     
dydi
09:07 dydi je dodala novi post u temu I mi se trudimo: jutro ljepotice,di ste mi,mare di je izvjestaj,mi cekamoooooo loorna di si majke ti mile
oprezna
09:07 oprezna je dodala novi post u temu Žlabraona:   cure evo jedan dječko za  vas....ja idem raditi    
oprezna
09:06 oprezna je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=chadjava]   [QUOTE=tascha] Oooo chadjo tebe ne vidjeh sto godina!...ja na poslu..a komp spor...bacit ću ga kroz prozor...malo škicnem izmedju 2 pacijenta a vi tipkateee...aaaa jedva stignem pročitati [/QUOTE] aa ima li bi šta i vidit [/QUOTE] mi smo ti ko radnje u sapunicama ... da ih sedam ne pogledaš u osmoj ipak sve saznaš kaj je bilo u tih 7  

sinjorinaa
09:10 sinjorinaa je dodala savjet u Savjetovalište: Da, dragice..u biti on govori kako će njemu mati ostaviti taj stan poslije....a znate da to nije bas niti jednostavno, s obzirom da ima braće....A i što će nam stan tamo u 50-toj godini,tad ćemo valjda imati već sve svoje...Ja njemu govorim da će ga zafrkati na kraju,alii on meni ne vjeruje....ali ajde dobro. Mi možemo otići zivjeti kod mojih,ali ja neću iiz principa sada...Rekla sam mu da riješi kredit što je prije moguće, ili da ga prepolovi barem, ako misli nešto ozbiljno sa mnom da planira....Može on pričat da to ne bi uticalo na meni. ali sutra kad dodju djeca itekako će se osjetiti rata od 1200kn...Možda će jedan mjesec moći da zaradi dodatno tih 1200kn,ali drugi možda neće i sve tako, a nije to na malo godina....
snow
09:05 snow je dodala savjet u Savjetovalište: Ovo je napisala nezrela osoba,iz riječi pršti dječja razmaženost,pročitala sam i ostalo što je cura napisala,osuđuje generalno mala,daj ušuti i čekaj da odrasteš,zasad te uzdržavaju tvoji,mama,tata,brat,nemaš pravo ikome soliti pamet!
sapunica
09:05 sapunica je dodala savjet u Savjetovalište: Vidi šta je napisala : "izvozat će njegov auto,mogu ga izgrebati,ili ne znam ni ja šta i onda da ga mi dobijemo kad se vjenčamo...to mi nije normalno." tebe brine za auto.već si umislila da je tvoj pa se bojiš da ga ne izgrebaju jer ćeš ga i ti dobit nakon vinčanja.A tko veli da će uopće biti vinčanja?Kako si krenula jahati ga i pljuvati mu sestru i roditelje neće. I njegov tata ima neke prihode ka i brat.I sestra pokušava naći posao.Jel i svoje tako strogo procjenjuješ?Smije onda on i za tvoje i tebe reći da ste parazti i da iscrpljujete brata ?Ajd lipo malo oladi. TO NIJE TVOJ AUTO,TO NEĆE BITI TVOJ AUTO VEĆ NJEGOV.TO NIJE TVOJA VEĆ NJEGOVA PLAĆA I TO JE NJEGOVA OBITELJ I SASTRA NE TVOJI.Ti brini o svojim kao što on brine o svojima pa nećeš sažalijevati svoga brata i roditelje nego im i pomoći. Koja si ti sebičnjača koja glumata jako brižnu osobu.A pljuješ mu po rastavljenoj sestri i prezireš mu roditelje koje voli.Fuj da znaš.
curica91
08:59 curica91 traži savjet u savjetovalištu: Bokić curke =)....naime neki dan sam obojila kosu

"kućanice"
Kako nam je svima jako dobro poznato da sve više ljudi ostaje bez posla i prijavljuje se na Zavod za zapošljavanje (među njima sam i ja), odlučila sam nam dati novo zanimanje (nadam se samo privremeno) kako bi bile podrška jedna drugoj u ovim nadolazećim zimskim danima. Da nebi upale u depresiju mog
Britney Spears
Sve o njoj na jednom mjestu
Putovanja
Egipat, Tunis, Dubai, Kuba, Indija, Venezuela, Brazil, Maldivi... Voliš putovati, upoznavati druge kulture i istraživati nova mjesta i gradove? Pridruži nam se!
razmjena/prodaja odjeće
........................

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Grupne diskusije

pitanja i žlabranje! (Grupa: razmjena/prodaja odjeće)

PRIKAZ POSTOVA:

Moderator(ica)

13.10.2009 13:37:26ive   |   Br postova: 19895  |  offline

Prvotni odgovor od ella34

a šta vam treba ja imam brdo robice od male ali nemogu fotke staviti -čitaj plavuša,a nešto i svoje

koliko je stara tvoja mala?

Moderator(ica)

13.10.2009 21:08:54lola   |   Br postova: 19658  |  offline

Djevojče, daj mi javi na pp koji broj nosiš pa se možda možemo samo zamijeniti za obleku? :P

13.10.2009 21:16:42ella34   |   Br postova: 254  |  offline

Prvotni odgovor od ive

Prvotni odgovor od ella34

a šta vam treba ja imam brdo robice od male ali nemogu fotke staviti -čitaj plavuša,a nešto i svoje

koliko je stara tvoja mala?

moja ima 6 godina ali imam i manju robu ,neznam koliko ima tvoja

Moderator(ica)

14.10.2009 9:46:16ive   |   Br postova: 19895  |  offline

moja ima 18mj,imaš li išta za teko male curke? zimske jaknice možda?

14.10.2009 9:47:53malecna   |   Br postova: 2416  |  offline

Joj, i moja je u toj dobi! 20 mjeseci.....Dosta nas je te dobi nekako čini mi se.....

22.10.2009 10:12:00ella34   |   Br postova: 254  |  offline

trebam prekopati ormare ali možda se i nađe prodala skaf od benetona

19.6.2010 11:01:19mandessa   |   Br postova: 89  |  offline

Imam jedno pitanje,imam na prodaju kutije za kolače i transparent dobrodošli za svadbu ali ne znam gdje bi to mogla oglasiti...nadam se da ćete me uputiti,hvala

13.9.2010 17:46:05linolada   |   Br postova: 1195  |  offline

drage moje imam dosta zimske odjeće za dječaka od 4 godine,koju bi dala na poklon.i ljetne za dječaka od 5 godina.pa ako je nekom potrebno...sve je očuvano,oprano ispeglano...

isto tako ako netko ima za poklon šta odjeće za 6 godina,javite se

14.9.2010 16:45:20linolada   |   Br postova: 1195  |  offline

poklonjeno!!!!

14.9.2010 16:48:57nebi   |   Br postova: 20325  |  offline

drage moje javila mi se Natalija  djevojka koja nam se javila vec na forum ja sam s njom  u kontaktu na fb pa me pitala da li ima netko   robicu za malog djecaka starosti od 5 mjeseci pa nadalje .........ako imate posaljite mi pp ja cu vam poslat njenu adresu .

Hvala ..

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara