Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

divna28
09:12 divna28 je dodala novi post u temu Žlabraona: Ja bum frajera, jebeš čoksu
casey
09:11 casey je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=casey] sad kad smo to rješili, evo: [/QUOTE] sve pobjegle, nitko neće ni čoksu ni frajera
oprezna
09:09 oprezna je dodala novi post u temu Nekome tko će razumjeti ostavite poruku: [QUOTE=anna-herman] [QUOTE=-ela-] Anna,bit će sve ok! [/QUOTE] Znam...  [/QUOTE] anna ....     
dydi
09:07 dydi je dodala novi post u temu I mi se trudimo: jutro ljepotice,di ste mi,mare di je izvjestaj,mi cekamoooooo loorna di si majke ti mile

dandelina
09:11 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: U redu je što ih je obrisao! Samo ne vidim i po meni nije u redu da se drže slike na vidljivom mjestu. U biti odakle uopće potreba čuvati stvari od bivših (to neću nikada shvatiti- osim ako ti nije još uvijek stalo do osobe). Ja sam također bila u dugoj vezi i normalno smo to raskrstili i međusobno si vratili stvari i sami ih oboje bacili- razlog imamo nove ljubavi u životu koje ne treba opterećivati prošlošću i stvarati im nelagodu. Mene osobno čim prestane biti imalo stalo do bivše veze vratim ili bacim stvari, naprosto mi "zauzimaju" mjesto u sobi ma kako god bile lijepe uspomene! Nikada ne bi priuštila sadašnjem momku takvo što zbog poštovanja. I nije mi jasno zašto tvoj dragi nije na prvu tvoju nesigurnost i uznemirenost oko slika uzeo mobitel ispričao se i obrisao ih sve redom,a ne nakon trećeg kojeg već puta... Zar su mu važnije slike bivše od tvoje nesigurnosti? I ... Zašto ne idete zajedno na proslave? :S Zvuči ovo grubo,samo govorim sa svog stajališta i kako bi meni bilo ,nimalo ugodno... No... što je tu je,dizati paniku više nemoj, nema smisla vrtiti po jednom te istom,budi sretna što je eto nakon stotog puta obrisao,ipak pomak. Uživaj s njime,smireno,a ako bude još čega takvoga onda bi trebala posumnjati. Ovako nemaš što napraviti... Samo hrabro,uživaj ali i budi oprezna!
sinjorinaa
09:10 sinjorinaa je dodala savjet u Savjetovalište: Da, dragice..u biti on govori kako će njemu mati ostaviti taj stan poslije....a znate da to nije bas niti jednostavno, s obzirom da ima braće....A i što će nam stan tamo u 50-toj godini,tad ćemo valjda imati već sve svoje...Ja njemu govorim da će ga zafrkati na kraju,alii on meni ne vjeruje....ali ajde dobro. Mi možemo otići zivjeti kod mojih,ali ja neću iiz principa sada...Rekla sam mu da riješi kredit što je prije moguće, ili da ga prepolovi barem, ako misli nešto ozbiljno sa mnom da planira....Može on pričat da to ne bi uticalo na meni. ali sutra kad dodju djeca itekako će se osjetiti rata od 1200kn...Možda će jedan mjesec moći da zaradi dodatno tih 1200kn,ali drugi možda neće i sve tako, a nije to na malo godina....
snow
09:05 snow je dodala savjet u Savjetovalište: Ovo je napisala nezrela osoba,iz riječi pršti dječja razmaženost,pročitala sam i ostalo što je cura napisala,osuđuje generalno mala,daj ušuti i čekaj da odrasteš,zasad te uzdržavaju tvoji,mama,tata,brat,nemaš pravo ikome soliti pamet!
sapunica
09:05 sapunica je dodala savjet u Savjetovalište: Vidi šta je napisala : "izvozat će njegov auto,mogu ga izgrebati,ili ne znam ni ja šta i onda da ga mi dobijemo kad se vjenčamo...to mi nije normalno." tebe brine za auto.već si umislila da je tvoj pa se bojiš da ga ne izgrebaju jer ćeš ga i ti dobit nakon vinčanja.A tko veli da će uopće biti vinčanja?Kako si krenula jahati ga i pljuvati mu sestru i roditelje neće. I njegov tata ima neke prihode ka i brat.I sestra pokušava naći posao.Jel i svoje tako strogo procjenjuješ?Smije onda on i za tvoje i tebe reći da ste parazti i da iscrpljujete brata ?Ajd lipo malo oladi. TO NIJE TVOJ AUTO,TO NEĆE BITI TVOJ AUTO VEĆ NJEGOV.TO NIJE TVOJA VEĆ NJEGOVA PLAĆA I TO JE NJEGOVA OBITELJ I SASTRA NE TVOJI.Ti brini o svojim kao što on brine o svojima pa nećeš sažalijevati svoga brata i roditelje nego im i pomoći. Koja si ti sebičnjača koja glumata jako brižnu osobu.A pljuješ mu po rastavljenoj sestri i prezireš mu roditelje koje voli.Fuj da znaš.

žena.hr klub
Grupa za međusobno upoznavanje članica portala. Predstavite se, upoznajte, pronađite prijateljice i prijatelje... kreirajte vlastitu grupu. Dobro došli!
Obožavateljice Balaševića i njegovih pjesama
Ova grupa je za sve nas koji volimo slušat balaševića bilo čisto iz zabave bilo iz razloga što u njegovim stihovima prepoznamo koju životnu mudrost koja nas ponekad zna i vodit u životu, slobodno pišite stihove pjesama, komentirajte ih, koje su vam najdraže pjesme i sl.
Ćušpajziona :D
Za sve one koje vole dobru zezanciju!
Strani jezici
Grupa za učenje i usavršavanje stranih jezika Pričajmo na engleskom, njemačkom, švedskom....

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Poslovni kutak  >  Financije i marketing

Podstanarstvo (najmodavac/najmoprimac)

PRIKAZ POSTOVA:

27.2.2012 19:03:24bubulejica   |   Br postova: 8279  |  offline

Prvotni odgovor od studentica20i

hmm eto samo im to reci da to planiraš učiniti za par mjeseci da ti je sad prevelika investicija. Meni je kako je kapalo ta voda normalno i strop se malo onako naborao i na par mjesta papala frajka. Gazdarica me pitala što čemo s tim, ja ono ko iz topa ma nemojte se sikirati na ljeto čemo okrečiti i tad to sanirati. Ono pa ne mora sve biti cakum pakum. Je da ja to plačam ali i ja imam kod kuće isto takvih problema. Uvijek neki klinac se pokvari i sl. Ne mogu ni očekivati da bude sve savršeno. Ali sve je samo stvar pogleda na stvar i poštovanja jednog prema drugome....

Pa to, draga moja, al neke stvari se moraju srediti jer utječu n azdravlje. To ne utječe na zdravlje zato ni meni ne smeta šta su vrata tuš kabine malo strgana ili šta se to ljušti... ali neke stvari tipa smrdljivi madrac pun vlage se može srediti, jel tako!? 

27.2.2012 19:07:06nensi   |   Br postova: 16174  |  offline

a popišani madraca sa ogromnom žutom flekom ili ti ga mrljom???i to u obe sobe na sve madrace??

27.2.2012 19:12:00studentica20i   |   Br postova: 1987  |  offline

eee to se mora promjeniti definitivno.

a bubulecija brat mi živi u dubravi tj.iznajmljuje stan. Ako hočeš mogu se raspitati tj. ako on koga zna koga da iznajmljuje. Samo ne znam što tražiš i do koje cijene?

Moderator(ica)

27.2.2012 19:18:27donna   |   Br postova: 22334  |  offline

nensi,sorry,ali sigurno si te mrlje vidila prije nego si usla u stan-znaci pristala si na to.....

dobro,znam da neki nisu u situaciji da mogu birati neznam koliko zbog novaca i/ili vremena,ali vecina podstanara odmah vidi u sta ulazi

evo recimo u mom stanu prosle god su prozori bili dosta losi,ali odmah sam vidila i znaci pristala sam na to i nisam na zimu vukla gazdu za rukav da mi puse kroz njih

ali kad me struja pocela zezati zvala sam ga da to rijesi po hitnom postupku

27.2.2012 19:21:37mikra   |   Br postova: 1784  |  offline

Bubulejica makni se iz tog sr*nja dok ne dobiješ neku alergiju. Definitivno će se kada emajlirati ali ne kužim, pa do prije mjesec i pol dok se nisu doselili nije bilo niti jednog oštečenja. Kako sad to?? Pa ne peru ju valjda solnom kiselinom... 

27.2.2012 19:22:42nensi   |   Br postova: 16174  |  offline

he madrace nsiam odmah vidila,smatrala sma da su normalni barem čisti.no kad sma pravila krevete imala sam šta vidjeti.pukla je cijev od tuša,ja sma je kupila i promijenila,miislim bila je puknuta,nisu oni dlai novac nika.prozori propuhuju,možeš se hladiti kroz njih dere,moram krpe stavljati ,nisu ni elementi bog zna što,ali što za ove novce,ovoliki stan nemogu nigdje naći.pa stiskam zube,evo 4,5 godina,nisma u stanju se seliti.nadam se Božjom pomoći d anapokon kupim mali stančić-

27.2.2012 19:23:02bubulejica   |   Br postova: 8279  |  offline

Donna, nisi u potpunosti u pravu... Madraci se neki vide, a neki ne... ja sam svoj vidila ali ga nisam mogla okretati i gledati dal je s druge strane čist ili ne, nisam ga mogla šnjofati, a i  prozrače stan prije nego dođeš gledati pa ni ne vidiš i ne osjetiš pola toga.... Ne vidiš dal ti nešto curi ili ne... ne vidiš u startu dal sijalice sve rade ili ne jer dolaziš u srid bila dana pa ne pale svitla... itd. da sad ne nabrajam... neke i većina stvari se vidi tek kad se useliš! I kad nakon 2 dana počneš sve koristiti. 

27.2.2012 19:26:13anna-herman   |   Br postova: 10119  |  offline

Ako useliš usred ljeta (kao mi) onda ne znaš, npr. kako će ti biti kad zapuše bura u siječnju. 

27.2.2012 19:28:23bubulejica   |   Br postova: 8279  |  offline

Prvotni odgovor od mikra

Bubulejica makni se iz tog sr*nja dok ne dobiješ neku alergiju. Definitivno će se kada emajlirati ali ne kužim, pa do prije mjesec i pol dok se nisu doselili nije bilo niti jednog oštečenja. Kako sad to?? Pa ne peru ju valjda solnom kiselinom... 

Oooo znam, svjesna sam... osjetim kako dišem i šta udišem. Tražim al eto....  

A to čime oni peru kadu, ko zna... možda su na početku prali s nekim izbjeljivačem... i Domestos zna uništiti jer je jak... 

editirano 27.2.2012 19:31:20 od bubulejica

27.2.2012 19:30:43mikra   |   Br postova: 1784  |  offline

Pa šta im je teško dati 50 kn na tuš??? Điz koje škrtice. Bubulejica, jesi probala staviti Mr.Muscolo u odvod? Ja sam par puta stavila u kadu jer se začepila od kose.I super je nakon toga.

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara