Prvotni odgovor od ribicaaa
vecer....evo ja imam jedno pitanje. Da li imate pauzu na poslu?? Mozda ce se nekom ciniti smijesno, ali evo vec skoro 2 god radim u toj firmi i nemam pauzu...cure koje su radile prije mene imale su pauzu od sat vremena ali ja nemam. SEF mi je doslovno rekao: ti se nemas sta setat po gradu za vrijeme radnog vremena, ako zelis pojest, ponesi hranu i pojedi sa strane, naravno ako nema posla, ako telefon zazvoni ili netko udje normalno ces radit.... Evo zanimaju me vasa iskustva....
Imas pravo na svoju pauzu u svakom slucaju... Kod mene na poslu je isto tako da se najprije "posluzi" klijentela, a onda sjednemo i cavrljamo do mile volje...
Moja znanica radi u turistickom birou, i ima sat vremena pauze, ali ona isto odseta van, i ostavi klijente neka gledaju brosure... kad joj je sefica to saznala, poludila je na nju... i naravno, sada uvijek mora i za vrijeme pauze ostati sa klijentima, tj. ili pomaknuti pauzu dok klijenti ne odu... ili se ispricati i reci im da ide malo prizalogajiti, ali uglavnom, odlaska napolje iz ureda nema...
Doduse, smatram da ti je tvoj sef to mogao i na finiji nacin objasniti...