Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

junita35
09:18 junita35 je dodala novi post u temu Žlabraona:
divna28
09:18 divna28 je dodala novi post u temu Žlabraona: Blondička, zakasnila si
blonda22
09:18 blonda22 je dodala novi post u temu Što mi govori tvoj avatar?: ludačo
blonda22
09:17 blonda22 je dodala novi post u temu Osoba iznad mene...: oim je nabrijana juuuutrosss

dandelina
09:18 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: Nitko mu nije rekao da si kupi nešto od odjeće ili obuće? To misliš na sebe ili!? :P Čini mi se nekako da ti više želiš da ostane tu love za tebe (bez uvrede). Budi ponosna na momka što je brižan oko obitelji i pusti ga na miru. To su njegovi novci, ne tvoji.
dandelina
09:11 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: U redu je što ih je obrisao! Samo ne vidim i po meni nije u redu da se drže slike na vidljivom mjestu. U biti odakle uopće potreba čuvati stvari od bivših (to neću nikada shvatiti- osim ako ti nije još uvijek stalo do osobe). Ja sam također bila u dugoj vezi i normalno smo to raskrstili i međusobno si vratili stvari i sami ih oboje bacili- razlog imamo nove ljubavi u životu koje ne treba opterećivati prošlošću i stvarati im nelagodu. Mene osobno čim prestane biti imalo stalo do bivše veze vratim ili bacim stvari, naprosto mi "zauzimaju" mjesto u sobi ma kako god bile lijepe uspomene! Nikada ne bi priuštila sadašnjem momku takvo što zbog poštovanja. I nije mi jasno zašto tvoj dragi nije na prvu tvoju nesigurnost i uznemirenost oko slika uzeo mobitel ispričao se i obrisao ih sve redom,a ne nakon trećeg kojeg već puta... Zar su mu važnije slike bivše od tvoje nesigurnosti? I ... Zašto ne idete zajedno na proslave? :S Zvuči ovo grubo,samo govorim sa svog stajališta i kako bi meni bilo ,nimalo ugodno... No... što je tu je,dizati paniku više nemoj, nema smisla vrtiti po jednom te istom,budi sretna što je eto nakon stotog puta obrisao,ipak pomak. Uživaj s njime,smireno,a ako bude još čega takvoga onda bi trebala posumnjati. Ovako nemaš što napraviti... Samo hrabro,uživaj ali i budi oprezna!
sinjorinaa
09:10 sinjorinaa je dodala savjet u Savjetovalište: Da, dragice..u biti on govori kako će njemu mati ostaviti taj stan poslije....a znate da to nije bas niti jednostavno, s obzirom da ima braće....A i što će nam stan tamo u 50-toj godini,tad ćemo valjda imati već sve svoje...Ja njemu govorim da će ga zafrkati na kraju,alii on meni ne vjeruje....ali ajde dobro. Mi možemo otići zivjeti kod mojih,ali ja neću iiz principa sada...Rekla sam mu da riješi kredit što je prije moguće, ili da ga prepolovi barem, ako misli nešto ozbiljno sa mnom da planira....Može on pričat da to ne bi uticalo na meni. ali sutra kad dodju djeca itekako će se osjetiti rata od 1200kn...Možda će jedan mjesec moći da zaradi dodatno tih 1200kn,ali drugi možda neće i sve tako, a nije to na malo godina....
snow
09:05 snow je dodala savjet u Savjetovalište: Ovo je napisala nezrela osoba,iz riječi pršti dječja razmaženost,pročitala sam i ostalo što je cura napisala,osuđuje generalno mala,daj ušuti i čekaj da odrasteš,zasad te uzdržavaju tvoji,mama,tata,brat,nemaš pravo ikome soliti pamet!

Strani jezici
Grupa za učenje i usavršavanje stranih jezika Pričajmo na engleskom, njemačkom, švedskom....
studiranje...
studenti, redovni, izvanredni svi mogući pridružite se
"kućanice"
Kako nam je svima jako dobro poznato da sve više ljudi ostaje bez posla i prijavljuje se na Zavod za zapošljavanje (među njima sam i ja), odlučila sam nam dati novo zanimanje (nadam se samo privremeno) kako bi bile podrška jedna drugoj u ovim nadolazećim zimskim danima. Da nebi upale u depresiju mog

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Grupne diskusije

poslovna spika (Grupa: zaposlenje)

PRIKAZ POSTOVA:

15.10.2009 14:56:39leeloo   |   Br postova: 12372  |  offline

Prvotni odgovor od leptir

Meni je stvarno žao što sve neki ljudi moraju proživljavati na poslu i ići sa knedlom u grlu na posao,to je stvarno grozno. Jer većinu dana provedemo sa kolegama i šefom. Zato mislim da je moj šef super,stvarno je korektan i što se plaće tiče i međuljudskog odnosa. Nije mi plaća baš nešto zadovoljavajuća s obzirom da sam dipl.ing. elektrotehnike,ali mi od posla treba 8min autom,super mi je odnos sa kolegama,redovna plaća i nije zahtjevan posao,ne nerviram se uopće,možda mrvicu svako 10.dan,ipak rad sa ljudima nije lagan,i onaj telefonski dio. I dobila sam na neodređeno nakon godinu dana rada,i sada u krizi nam je povisio plaću za krizni porez,tako da ga nitko nije osjetio.

ti si stvarno jedna od sretnica.

kod nas je situacija upravo suprotna. šefica nas sve sustavno maltretira - a pogotovo u zadnje vrijeme (ima nekih privatnih problema). svi jedva čekamo da ode na kakav sastanak da je nema. perfidno vrijeđanje, ono neka spika da se osijećaš max poniženo. ludača - liječi svoje frustre na nama. a nedo ti Bog da se bolje obučeš, da vidi da se družimo mi kolege zajedno, da se zezamo i smijemo - odma packa i uvrede.

ma doći će i njoj kraj....

Moderator(ica)

26.11.2009 22:34:22spirit   |   Br postova: 25936  |  offline

Ja sam jedna od onih koji neidu veseli na posao (neidem ni s knedlom u grlu već prije spremna na sve..)jer mi je na poslu svakim danom sve veća ludnica i sve veća količina dnevnih obaveza,zahtjeva i stresa..i sve teže se s tim nositi...i najtužnije mi je to što se nekim danima uspješno "skinem" sa svega a ponekad i podosta toga i osatne...al ide...ako ništa barem vježbam strpljenje i živce...

26.1.2010 22:36:35ribicaaa   |   Br postova: 82  |  offline

vecer....evo ja imam jedno pitanje. Da li imate pauzu na poslu?? Mozda ce se nekom ciniti smijesno, ali evo vec skoro 2 god radim u toj firmi i nemam pauzu...cure koje su radile prije mene imale su pauzu od sat vremena ali ja nemam. SEF mi je doslovno rekao: ti se nemas sta setat po gradu za vrijeme radnog vremena, ako zelis pojest, ponesi hranu i pojedi sa strane, naravno ako nema posla, ako telefon zazvoni ili netko udje normalno ces radit.... Evo zanimaju me vasa iskustva....

27.1.2010 9:57:17ivag   |   Br postova: 68  |  offline

bok svima!

zanimljive ste pa eto i mene k vama!

iskustva su svakakva, pa da podijelim i ja svoje!

nedavno sam potpisala zastalno, nakon dvije godine! ono, ok, nije da sam presretna sa svojim poslom, ali nije niti loše. planiram i bebu pa zasad ne mislim ništa mjenjati, a nije niti da ima neki izbor na tržištu rada. kad sam diplomirala, nadala sam se nečem puno dinamičnijem i zanimljivijem, ali kako dođe obitelj, nekako se spustiš na zemlju, jer kako god da okrenem uvijek mi naravno dijete prevagne!

kaj se tiče pauze, regulirano mi je pola sata u toku dana, i mogu kaj hoću  za to vrijeme! (državna firma, kaj ćeš!)

27.1.2010 10:08:05anke   |   Br postova: 24307  |  offline

Prvotni odgovor od ribicaaa

vecer....evo ja imam jedno pitanje. Da li imate pauzu na poslu?? Mozda ce se nekom ciniti smijesno, ali evo vec skoro 2 god radim u toj firmi i nemam pauzu...cure koje su radile prije mene imale su pauzu od sat vremena ali ja nemam. SEF mi je doslovno rekao: ti se nemas sta setat po gradu za vrijeme radnog vremena, ako zelis pojest, ponesi hranu i pojedi sa strane, naravno ako nema posla, ako telefon zazvoni ili netko udje normalno ces radit.... Evo zanimaju me vasa iskustva....

Imas pravo na svoju pauzu u svakom slucaju... Kod mene na poslu je isto tako da se najprije "posluzi" klijentela, a onda sjednemo i cavrljamo do mile volje...

Moja znanica radi u turistickom birou, i ima sat vremena pauze, ali ona isto odseta van, i ostavi klijente neka gledaju brosure... kad joj je sefica to saznala, poludila je na nju... i naravno, sada uvijek mora i za vrijeme pauze ostati sa klijentima, tj. ili pomaknuti pauzu dok klijenti ne odu... ili se ispricati i reci im da ide malo prizalogajiti, ali uglavnom, odlaska napolje iz ureda nema...

Doduse, smatram da ti je tvoj sef to mogao i na finiji nacin objasniti...

27.1.2010 10:15:52korina5331   |   Br postova: 1732  |  offline

Prvotni odgovor od ribicaaa

naravno da imaš pravo na pauzu i to po zakonu. ako radiš osam sati dnevno imaš pravo na pola sata, a ako radiš duže od toga imaš pravo na sat vremena.

Moderator(ica)

20.2.2010 23:49:47ivancica   |   Br postova: 10547  |  offline

Evo curke da vam se i ja javim! Do sad sam radila sve  svasta od sezonskog ciscenja, konobarenja, prodavanja i sl... Zadnje dvije godine sam bila na zamjeni u racunovodstvu i onda kad se kolegica vratila s porodiljnog sam ostala bez posla...sljedilo je lsanje molbi i molbi, pa odbbijenice...

i evo srecom mi se posrecilo tamo gdje sam se najmanje nadala- za 2 tjedna pocinjem radit u banci

Ima li neka od vas iskustva u bankarskom poslu? Jako mi je bitno to sta imam mogucnost napredovanja, budu li zadovoljni samnom, ja cu se potrudit i dat sve od sebe :))

Imam 23 godine, jos zavrsavam specijalizaciju na ekonomiji, tako da imam vremena za karijeru :) Sretna sam sta sam dobila prilku!

21.2.2010 14:34:48jasika   |   Br postova: 538  |  offline

bok cure,ivancica drago mi je zbog tebe,možeš ti to evo i ja nakon tri godine stanke počinjem raditi za tjedan dana,nije bog zna što ali jedva čekam pošto sam se vratila u rodni kraj i sad tu konačno našla posao,svijesna sam da moram početi iz početka pa prema napredovanju,a što mogu bitno da počnem pa če sve dalje biti lakše.

Moderator(ica)

21.2.2010 17:34:11ivancica   |   Br postova: 10547  |  offline

Hvala Jasika :) I ja tebi zelim uspjeh na na novom poslu i napredovanje s vremenom

6.1.2012 14:51:02loona   |   Br postova: 2500  |  offline

Evo, kopirat ću ovaj post i ovdje jer neznam gdje da pitam... a neznam ni otvoriti novu temu...

Cure, trebam pomoć, a neznam gdje da tražim...

Diplomirala sam prije 3 mjeseca i tražim posao pa mi treba preporuka profesora s faksa. I sad sam se ja obratila profesoru koji mi je bio mentor za diplomski i on je pristao dati mi preporuku, ali je ja sama trebam napisati. Neznam otkud da krenem... ne bih htjela pretjerati, a ne bih ni da se podcjenim.. Što se obično piše u tim preporukama? Ima netko primjer?

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara