Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

junita35
09:18 junita35 je dodala novi post u temu Žlabraona:
divna28
09:18 divna28 je dodala novi post u temu Žlabraona: Blondička, zakasnila si
blonda22
09:18 blonda22 je dodala novi post u temu Što mi govori tvoj avatar?: ludačo
blonda22
09:17 blonda22 je dodala novi post u temu Osoba iznad mene...: oim je nabrijana juuuutrosss

dandelina
09:18 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: Nitko mu nije rekao da si kupi nešto od odjeće ili obuće? To misliš na sebe ili!? :P Čini mi se nekako da ti više želiš da ostane tu love za tebe (bez uvrede). Budi ponosna na momka što je brižan oko obitelji i pusti ga na miru. To su njegovi novci, ne tvoji.
dandelina
09:11 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: U redu je što ih je obrisao! Samo ne vidim i po meni nije u redu da se drže slike na vidljivom mjestu. U biti odakle uopće potreba čuvati stvari od bivših (to neću nikada shvatiti- osim ako ti nije još uvijek stalo do osobe). Ja sam također bila u dugoj vezi i normalno smo to raskrstili i međusobno si vratili stvari i sami ih oboje bacili- razlog imamo nove ljubavi u životu koje ne treba opterećivati prošlošću i stvarati im nelagodu. Mene osobno čim prestane biti imalo stalo do bivše veze vratim ili bacim stvari, naprosto mi "zauzimaju" mjesto u sobi ma kako god bile lijepe uspomene! Nikada ne bi priuštila sadašnjem momku takvo što zbog poštovanja. I nije mi jasno zašto tvoj dragi nije na prvu tvoju nesigurnost i uznemirenost oko slika uzeo mobitel ispričao se i obrisao ih sve redom,a ne nakon trećeg kojeg već puta... Zar su mu važnije slike bivše od tvoje nesigurnosti? I ... Zašto ne idete zajedno na proslave? :S Zvuči ovo grubo,samo govorim sa svog stajališta i kako bi meni bilo ,nimalo ugodno... No... što je tu je,dizati paniku više nemoj, nema smisla vrtiti po jednom te istom,budi sretna što je eto nakon stotog puta obrisao,ipak pomak. Uživaj s njime,smireno,a ako bude još čega takvoga onda bi trebala posumnjati. Ovako nemaš što napraviti... Samo hrabro,uživaj ali i budi oprezna!
sinjorinaa
09:10 sinjorinaa je dodala savjet u Savjetovalište: Da, dragice..u biti on govori kako će njemu mati ostaviti taj stan poslije....a znate da to nije bas niti jednostavno, s obzirom da ima braće....A i što će nam stan tamo u 50-toj godini,tad ćemo valjda imati već sve svoje...Ja njemu govorim da će ga zafrkati na kraju,alii on meni ne vjeruje....ali ajde dobro. Mi možemo otići zivjeti kod mojih,ali ja neću iiz principa sada...Rekla sam mu da riješi kredit što je prije moguće, ili da ga prepolovi barem, ako misli nešto ozbiljno sa mnom da planira....Može on pričat da to ne bi uticalo na meni. ali sutra kad dodju djeca itekako će se osjetiti rata od 1200kn...Možda će jedan mjesec moći da zaradi dodatno tih 1200kn,ali drugi možda neće i sve tako, a nije to na malo godina....
snow
09:05 snow je dodala savjet u Savjetovalište: Ovo je napisala nezrela osoba,iz riječi pršti dječja razmaženost,pročitala sam i ostalo što je cura napisala,osuđuje generalno mala,daj ušuti i čekaj da odrasteš,zasad te uzdržavaju tvoji,mama,tata,brat,nemaš pravo ikome soliti pamet!

Strani jezici
Grupa za učenje i usavršavanje stranih jezika Pričajmo na engleskom, njemačkom, švedskom....
studiranje...
studenti, redovni, izvanredni svi mogući pridružite se
"kućanice"
Kako nam je svima jako dobro poznato da sve više ljudi ostaje bez posla i prijavljuje se na Zavod za zapošljavanje (među njima sam i ja), odlučila sam nam dati novo zanimanje (nadam se samo privremeno) kako bi bile podrška jedna drugoj u ovim nadolazećim zimskim danima. Da nebi upale u depresiju mog

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Zabava  >  Ostalo

Postavi pitanje osobi ispod vas

PRIKAZ POSTOVA:

23.2.2012 1:21:58veromoda   |   Br postova: 2869  |  offline

ne radim....više....

šta studiraš..

23.2.2012 1:31:22hrabrost   |   Br postova: 3028  |  offline

trenutno ništa.,al' se nadam dodatnom znanju i držim se one:"NIKADA NIJE KASNO"

Koliko potrošiš na odjeću mjesećno???

23.2.2012 1:34:28veromoda   |   Br postova: 2869  |  offline

Nesmijem ti to reć,sram me....

a ti?

23.2.2012 1:34:58enelle   |   Br postova: 2122  |  offline

Nekad 0 kn , tj. ne kupim ništa, nekad potrošim do 200 ovisi ako mi nešto treba ili se želim počastiti

Piješ li kavu svaki dan?

23.2.2012 1:38:47veromoda   |   Br postova: 2869  |  offline

da,i sad bi je najrađe popila...

dalje..

23.2.2012 1:50:57hrabrost   |   Br postova: 3028  |  offline

da mada nebih smjela....manje nego prije......

Ideš li ćesto na frizure?

23.2.2012 1:53:13veromoda   |   Br postova: 2869  |  offline

Sama svoj majstor...

laku noć

23.2.2012 1:58:18hrabrost   |   Br postova: 3028  |  offline

...i ja ćesto......zaboravi dalje

dali ćesto mijenjaš boju kose? 

23.2.2012 11:41:47green09   |   Br postova: 11384  |  offline

Ne farbam uopšte kosu.

Koje tri životinje su ti najdraže?

23.2.2012 12:49:13-ela-   |   Br postova: 26042  |  offline

Mačka,pas i zekonja :)