Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

junita35
09:20 junita35 je dodala novi post u temu Žlabraona: ma ne moraš [QUOTE=blonda22] junita, aj dobro...ak baš moram [/QUOTE]
blonda22
09:20 blonda22 je dodala novi post u temu Koja vam se misao upravo vrti po glavi ?: kad će sutra 15 sati
blonda22
09:20 blonda22 je dodala novi post u temu Žlabraona: junita, aj dobro...ak baš moram
tascha
09:20 tascha je dodala novi post u temu Smajlić je šapnuo:

dandelina
09:18 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: Nitko mu nije rekao da si kupi nešto od odjeće ili obuće? To misliš na sebe ili!? :P Čini mi se nekako da ti više želiš da ostane tu love za tebe (bez uvrede). Budi ponosna na momka što je brižan oko obitelji i pusti ga na miru. To su njegovi novci, ne tvoji.
dandelina
09:11 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: U redu je što ih je obrisao! Samo ne vidim i po meni nije u redu da se drže slike na vidljivom mjestu. U biti odakle uopće potreba čuvati stvari od bivših (to neću nikada shvatiti- osim ako ti nije još uvijek stalo do osobe). Ja sam također bila u dugoj vezi i normalno smo to raskrstili i međusobno si vratili stvari i sami ih oboje bacili- razlog imamo nove ljubavi u životu koje ne treba opterećivati prošlošću i stvarati im nelagodu. Mene osobno čim prestane biti imalo stalo do bivše veze vratim ili bacim stvari, naprosto mi "zauzimaju" mjesto u sobi ma kako god bile lijepe uspomene! Nikada ne bi priuštila sadašnjem momku takvo što zbog poštovanja. I nije mi jasno zašto tvoj dragi nije na prvu tvoju nesigurnost i uznemirenost oko slika uzeo mobitel ispričao se i obrisao ih sve redom,a ne nakon trećeg kojeg već puta... Zar su mu važnije slike bivše od tvoje nesigurnosti? I ... Zašto ne idete zajedno na proslave? :S Zvuči ovo grubo,samo govorim sa svog stajališta i kako bi meni bilo ,nimalo ugodno... No... što je tu je,dizati paniku više nemoj, nema smisla vrtiti po jednom te istom,budi sretna što je eto nakon stotog puta obrisao,ipak pomak. Uživaj s njime,smireno,a ako bude još čega takvoga onda bi trebala posumnjati. Ovako nemaš što napraviti... Samo hrabro,uživaj ali i budi oprezna!
sinjorinaa
09:10 sinjorinaa je dodala savjet u Savjetovalište: Da, dragice..u biti on govori kako će njemu mati ostaviti taj stan poslije....a znate da to nije bas niti jednostavno, s obzirom da ima braće....A i što će nam stan tamo u 50-toj godini,tad ćemo valjda imati već sve svoje...Ja njemu govorim da će ga zafrkati na kraju,alii on meni ne vjeruje....ali ajde dobro. Mi možemo otići zivjeti kod mojih,ali ja neću iiz principa sada...Rekla sam mu da riješi kredit što je prije moguće, ili da ga prepolovi barem, ako misli nešto ozbiljno sa mnom da planira....Može on pričat da to ne bi uticalo na meni. ali sutra kad dodju djeca itekako će se osjetiti rata od 1200kn...Možda će jedan mjesec moći da zaradi dodatno tih 1200kn,ali drugi možda neće i sve tako, a nije to na malo godina....
snow
09:05 snow je dodala savjet u Savjetovalište: Ovo je napisala nezrela osoba,iz riječi pršti dječja razmaženost,pročitala sam i ostalo što je cura napisala,osuđuje generalno mala,daj ušuti i čekaj da odrasteš,zasad te uzdržavaju tvoji,mama,tata,brat,nemaš pravo ikome soliti pamet!

kreativnost
slikarstvo ,keramika,nakit,izrada i kako naučiti. Za sve koji žele ispuniti vrijeme kvalitetnim odmakom od dnevnih obaveza
studiranje...
studenti, redovni, izvanredni svi mogući pridružite se
slatki poljupci
bez njih nitko nemože...tako su slatki..nemožeš im odoljeti..jednostavno te dignu u nebesa...ah ti slatki poljupci...
Naši mali anđeli
Ako imate djecu ili vas jednostavno zanima ova tema, priključite se. Ovdje možemo razmjenjivati sva iskustva od rođenja do škole, a i kasnije ako je potrebno.

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama

Prašak za pranje rublja i omekšivač

PRIKAZ POSTOVA:

3.2.2012 18:51:25dragica76   |   Br postova: 13807  |  offline

A vele i ovo

Nikad ne perite carape zajedno s ostalom robom, perite carape same kad se nakupe.
Mi smo imali problem s cudnim mirisom vesa i trebalo mi je puno da skontam da se radi o carapama. BTW, sve carape su vrlo dobre kvalitete i mijenjaju se dnevno i nemaju miris same po sebi, ali se nesto desi kod pranja da ostalo dobije neki cudan miris.

3.2.2012 18:54:36bubulejica   |   Br postova: 8279  |  offline

Pećnica mi ne radi.... ovo sam sad čitala, i ne mogu to napraviti jer je pećnica pokvarena (toliko o podstanarstvu)... Mašina mi ima najviše 90 stupnjeva i to uz pretpranje koje se ne može isključiti... Ovu kutiju za prašak sam ofregala, bila je cila pljesnjiva... tako da pretpostavljam da je i dosta toga unutar mašine pljesnjivo... 

3.2.2012 18:57:45bubulejica   |   Br postova: 8279  |  offline

Nemam toliko čarapa da bi ih mogla same prati kad se nakupe.... 

Ma vidim da svi savjetuju ovu sodu, a mnogi kažu da im nije pomoglo.... 

editirano 3.2.2012 18:59:36 od bubulejica

3.2.2012 19:32:25dragica76   |   Br postova: 13807  |  offline

Ne moraš ništa sa pećnicom, kupi kristalnu sodu pa to otopiš u loncu. Ne znam da li netko od tvojih ima vinograd, tak se peru bačve od vina, sa tim pripravkom.

A ne možeš nekako programator okrenuti da preskoči pretpranje. Ono nek počne prati, pa ugasiš, i preskočiš izbacivanje vode od pretpranja, pa samo dalje nastavi prati.

3.2.2012 19:41:33bubulejica   |   Br postova: 8279  |  offline

Ne mogu jer nema toga... ma mašina je skroz čudna... Stara 3 godine a koma... Nemojte nikad kupovati Quadrove mašine, očajne su... U dva stana dvi Quadrove, različiti modeli i koma su... Mada je u prošlom stanu pjenila dok je prala robu, tako da mi sad ništa nije jasno.. I nisam uopće puno praška stavljala... Evo, sad mi se roba prala na 40, al duži program, pjenu nigdi nisam vidila, dva puta je uzimala prašak (mada sam ga stavila samo jednom)... i uključim dodatno ispiranje i ona kao opet uzima prašak iz ove posude!!! Užas! Nemaju moji inograde, al naći ću nekog ko će mi dati šačicu toga!

3.2.2012 19:46:26dragica76   |   Br postova: 13807  |  offline

Ma to kupiš u dućanu, nekom poljoprivrednom, ili nekom tipa Merkur, Baumax, par kuna ti košta, samo tražiš kristalnu sodu.

Ovak ti izgleda

3.2.2012 20:38:06bubulejica   |   Br postova: 8279  |  offline

Vidit ću... još ću prošvrljati po netu, mada svi isto govore.... A možda će se još neko od cura javiti i reći svoje iskustvo.... 

4.2.2012 12:08:52renatasa   |   Br postova: 2639  |  online

probaj robu isprati sa sredstvom za dezinfekciju robe, imaš u dm-u, 12 kn

4.2.2012 16:12:38bubulejica   |   Br postova: 8279  |  offline

Prvotni odgovor od renatasa

probaj robu isprati sa sredstvom za dezinfekciju robe, imaš u dm-u, 12 kn

Mislim da ću ipak prvo tribati oprati mašinu a zatim robu jer je definitivno do nje... U ladici za prašak sam nedavno vidila plisanj.. kad sam ju izvadila vani odvratno je izgledala... Izvadim ju vani i vidim u tom prostoru, di ta ladica stoji, još više plisnji... želudac mi se okrenija a inače nisam gadljiva.... Tako da se ne bi čudila da je mašina i iznutra puna plisnji koju ne vidim u bubnju, ali izvan njega sigurno, tj, s druge strane, ima definitivno! Al imat ću i ovo u vidu.... 

I kad smo već kod praškova kakav vam je Faks (tila bi kupiti njega al onaj kao za osjetljivu kožu i kao namjenjen je i za pranje veša beba)

4.2.2012 18:48:48renatasa   |   Br postova: 2639  |  online

nisam probala faks nikad. a da probaš oprati mašinu u sredstvu za odstranjivanje plijesni  

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara