Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

divna28
09:24 divna28 je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=junita35]   i ovaj je dostupan   [/QUOTE] Ovaj je moj, zabezecirala sam ga jučer u zgodnima DONT TAČ
blonda22
09:24 blonda22 je dodala novi post u temu Žlabraona:
casey
09:24 casey je dodala novi post u temu Osoba iznad mene...: oim, nismo se jučer ni vidli, bude danas  kak tebi ide s bradonjom?
junita35
09:23 junita35 je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=blonda22] joj junita, dobro, nemoj više bolje [/QUOTE]

dandelina
09:11 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: U redu je što ih je obrisao! Samo ne vidim i po meni nije u redu da se drže slike na vidljivom mjestu. U biti odakle uopće potreba čuvati stvari od bivših (to neću nikada shvatiti- osim ako ti nije još uvijek stalo do osobe). Ja sam također bila u dugoj vezi i normalno smo to raskrstili i međusobno si vratili stvari i sami ih oboje bacili- razlog imamo nove ljubavi u životu koje ne treba opterećivati prošlošću i stvarati im nelagodu. Mene osobno čim prestane biti imalo stalo do bivše veze vratim ili bacim stvari, naprosto mi "zauzimaju" mjesto u sobi ma kako god bile lijepe uspomene! Nikada ne bi priuštila sadašnjem momku takvo što zbog poštovanja. I nije mi jasno zašto tvoj dragi nije na prvu tvoju nesigurnost i uznemirenost oko slika uzeo mobitel ispričao se i obrisao ih sve redom,a ne nakon trećeg kojeg već puta... Zar su mu važnije slike bivše od tvoje nesigurnosti? I ... Zašto ne idete zajedno na proslave? :S Zvuči ovo grubo,samo govorim sa svog stajališta i kako bi meni bilo ,nimalo ugodno... No... što je tu je,dizati paniku više nemoj, nema smisla vrtiti po jednom te istom,budi sretna što je eto nakon stotog puta obrisao,ipak pomak. Uživaj s njime,smireno,a ako bude još čega takvoga onda bi trebala posumnjati. Ovako nemaš što napraviti... Samo hrabro,uživaj ali i budi oprezna!
sinjorinaa
09:10 sinjorinaa je dodala savjet u Savjetovalište: Da, dragice..u biti on govori kako će njemu mati ostaviti taj stan poslije....a znate da to nije bas niti jednostavno, s obzirom da ima braće....A i što će nam stan tamo u 50-toj godini,tad ćemo valjda imati već sve svoje...Ja njemu govorim da će ga zafrkati na kraju,alii on meni ne vjeruje....ali ajde dobro. Mi možemo otići zivjeti kod mojih,ali ja neću iiz principa sada...Rekla sam mu da riješi kredit što je prije moguće, ili da ga prepolovi barem, ako misli nešto ozbiljno sa mnom da planira....Može on pričat da to ne bi uticalo na meni. ali sutra kad dodju djeca itekako će se osjetiti rata od 1200kn...Možda će jedan mjesec moći da zaradi dodatno tih 1200kn,ali drugi možda neće i sve tako, a nije to na malo godina....
snow
09:05 snow je dodala savjet u Savjetovalište: Ovo je napisala nezrela osoba,iz riječi pršti dječja razmaženost,pročitala sam i ostalo što je cura napisala,osuđuje generalno mala,daj ušuti i čekaj da odrasteš,zasad te uzdržavaju tvoji,mama,tata,brat,nemaš pravo ikome soliti pamet!
sapunica
09:05 sapunica je dodala savjet u Savjetovalište: Vidi šta je napisala : "izvozat će njegov auto,mogu ga izgrebati,ili ne znam ni ja šta i onda da ga mi dobijemo kad se vjenčamo...to mi nije normalno." tebe brine za auto.već si umislila da je tvoj pa se bojiš da ga ne izgrebaju jer ćeš ga i ti dobit nakon vinčanja.A tko veli da će uopće biti vinčanja?Kako si krenula jahati ga i pljuvati mu sestru i roditelje neće. I njegov tata ima neke prihode ka i brat.I sestra pokušava naći posao.Jel i svoje tako strogo procjenjuješ?Smije onda on i za tvoje i tebe reći da ste parazti i da iscrpljujete brata ?Ajd lipo malo oladi. TO NIJE TVOJ AUTO,TO NEĆE BITI TVOJ AUTO VEĆ NJEGOV.TO NIJE TVOJA VEĆ NJEGOVA PLAĆA I TO JE NJEGOVA OBITELJ I SASTRA NE TVOJI.Ti brini o svojim kao što on brine o svojima pa nećeš sažalijevati svoga brata i roditelje nego im i pomoći. Koja si ti sebičnjača koja glumata jako brižnu osobu.A pljuješ mu po rastavljenoj sestri i prezireš mu roditelje koje voli.Fuj da znaš.

Karlovacka zupanija
Vidim da vas ima dosta iz karlovacke zupanije pa pokazimo to ukljucivsi se u grupu. pozz.........
kreativnost
slikarstvo ,keramika,nakit,izrada i kako naučiti. Za sve koji žele ispuniti vrijeme kvalitetnim odmakom od dnevnih obaveza
obožavateljice čokolade
mmmmm obožavam sve sa čokoladom ako vas ima još priključite se........
Žderači mandarina:D
Ako kad dovučete 2 kile mandarina kući, slistite ih za 2 dana sami, kao ja, priključite se:D

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Komentari članaka

Proslavite Valentinovo uz svijeće i raskošnu večeru

PRIKAZ POSTOVA:

10.2.2009 22:48:43enfant_terrible4325   |   Br postova: 1137  |  offline
dvorac mi zvuci izuzetno romanticno...

11.2.2009 9:01:41lilica4921   |   Br postova: 42  |  offline
Nije mi nešto provesti Valentinovo jedući u nekom restoranu a i bezvezan mi je članak u kojem zapravo reklamirate te restorane ?! Mislila sam da ćete pisati o puno romantičnijim načinima za provesti to veče ....

11.2.2009 9:20:22federeta   |   Br postova: 4764  |  offline
ja ne slavim valentinovo, moj momak kaže da je to amerikanizacija društva i ja mu naglo vjerujem hehe

11.2.2009 12:16:05vana0134361   |   Br postova: 250  |  offline
mislim, reklama za par restorana... stvarno originalno :-)

11.2.2009 21:39:44eta   |   Br postova: 438  |  offline
Bas romanticno, ali steta, ja ove godine namam sa kim proslaviti valentinovo.

11.2.2009 21:44:23bad_girl4291   |   Br postova: 317  |  offline
srca je u tome sto ga ne slavim i neobiljezavam, jer u suprotnom bi bila tuzna kad ga ne bi imala sa kim provesti.

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara