Prvotni odgovor od RedheadEvo, ovaj post je s pozicije majke.
Imam kćer od 18 godina i već smo odavno o svemu pričale.
Ja to malo bacim na zezanciju i tako, da ona lakše taj razgovor prihvati, ali potrudila sam se da sve zna. Pogotovo o kontracepciji.
Odvela sam je i ginekologu, dogovorile smo i cijepljenje protiv HPV-a...
Jako mi je važno da se zaštiti, ne samo zbog trudnoće, već i zbog svakakvih boleština.
E, sad...ona je velika cura i znamda je savjesna i da je sve shvatila. Ali šta ću s ovim mojim malim? On ima 14 godina, trebalo bi s njim već o tim stvarima razgovarati, da ga neka starija ženska ne uhvati pa da joj još i bebu napravi kao onaj mali Englez...
Ali, on je skroz trubast! Ne želi o tome razgovarati uopće. Samo se krevelji, kliberi, smije... Bez veze.
Dala sam mužu zadatak da to riješi... baš me briga!
Ajme to je super stvar, ti si super mama!Stvarno bih se ponosila da imam mamu kao sto si ti!Danas jako puno cujem cura sa 16..14..god (nije bitno) trudna..i onda se ljudi zgrozavaju, tu su puno zgrijesili i roditelji, treba o svemu sa roditeljima razgovarati..i bas kao sto ti radis kroz salu.Ja nikada nisam pricala sa majkom o sexu, sto je za mene jedan veliku minus, tema o sexu, bi trebala biti normalna od neke 14 godine.Sto ne bih mogla sa svojom mamom koja uvijek ljudi kazu "najbolja prijateljica" pricati o svemu..??

To mi jako smeta, a nekako me stid pricati o tome, da prva zapocnem temu :P
Pozz za "super" mamu