Početna
Forum
Savjetovalište
Grupe
Recenzije
Proizvodi
Zajednica
Recepti
Kolumne
Poklanjamo
ostalo dodaci kuhanje seks bmi sminka samci fitness vjezbanje dijeta izlasci ljepota kuca hobby trendovi zdrava_hrana brak dijete menstruacija obitelj tracevi zdravlje frizura tezina majcinstvo nokti posao putovanja praznici spavanje savjet organizacija sex tinejdzer frizure savjeti ljekarna ljubav ciscenje film marketing hrana tijelo solarij predskolski_uzrast horoskop prijatelji proizvod financije knjiga
Ljepota
Moda
Fitness i dijeta
Zdravlje
Ljubav i sex
Trudnoća i majčinstvo
Kuća i hrana
Zabava
Poslovni kutak
Hvala ti draga......
Moderator(ica)
Meni je to sve malo. Čak i stanem u M, ali zbog visine (180) i zbog grudi moram nositi barem L jer inače bježe van ili ne daju gumbićima da se zakopčaju. Ima netko tako veće brojeve?
ja moram napraviti reda u ormaru..pa budem fotkala..
lolić ja imam većih brojeva sljedeći tjedan stavljam fotke....
ma da sam dosta toga dala sestrični ev nema ni mjesec dana...
.public.fotki.com/jadranka1/
Hi, everyone!
Skinula sam fotke odjeće koju sam ponudila i na njuskalu, pa tamo možete vidjeti i cijenu i broj telefona. Našlo bi se toga još...
http://www.zena.hr/album/desert_rose_i/1/48
Pozz,
meni sve ili malo ili veliko.ili uopće nije moj stil
baš tu to i nespada,ali ako ima koja da prodaje play station2 neka mi na pp pošalje poruku.
imam isti problem kao i IVE. Ili nije moje velicine ili nije moj stil. ali tko zna....ima dosta clanica mozda ce neka imati ono nesto bas za mene
Hej, hej:) Ja imam i većih i manjih brojeva, za sva godišnja doba, i cipelica i torbica, sve, sve..:) Može i razmjena, ako imate nešto što mi treba ili mi se jaaako sviđa:)) eto cure, pogledajte..;)
http://www.njuskalo.hr/korisnik/DijanaSabic
ajd slikaj malo bolje tu kosuljicu.... kakve rukave ima.... struk.... gumbice. svaida mi se na prvu loptu, ali ipak daj jos fotki. i koji je broj ? nisam zagledala. Zbog prsa bi trebala broj 40, ali stala bi i u 38.
Miguel Iglesias
Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C
Aktualni kviz:
Oči
napokon su procvale
Opuštanje
Vježba za razvoj mišića lista - 3. dio
Makeup tutorial s Ellom Dvornik
Vježba za razvoj mišića lista - 2. dio
ASTRO KUTAK
KALENDAR MJESEČNICE
BMI KALKULATOR
moda lice obrok jakne nesanica grudnjak hipoehogeno menstruacija chat sok spavanje pozitivne liječenje trbuh ocat namaz blokiran račun dinja odjeća moda kupanje staklenke ljubav prema djeci bol u trbuhu grižnja savjesti ana rukavina 2010 veza album kolekcija