Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

blonda22
09:30 blonda22 je dodala novi post u temu Žlabraona: a nije mi neki baš..mislim, ok, ne bi se bunila...ali ono....
casey
09:30 casey je dodala novi post u temu Osoba iznad mene...: oim, pa kaj te ne zna bradonja razbudit?
ninny
09:30 ninny je dodala novi post u temu Osoba iznad mene...: oim miki pa gdje si mi
casey
09:29 casey je dodala novi post u temu Žlabraona: sad bum ja svog zalijepila, vidla sam da ste ga loše ocijenile dok sam bila u Dubrovniku   ninny

dandelina
09:11 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: U redu je što ih je obrisao! Samo ne vidim i po meni nije u redu da se drže slike na vidljivom mjestu. U biti odakle uopće potreba čuvati stvari od bivših (to neću nikada shvatiti- osim ako ti nije još uvijek stalo do osobe). Ja sam također bila u dugoj vezi i normalno smo to raskrstili i međusobno si vratili stvari i sami ih oboje bacili- razlog imamo nove ljubavi u životu koje ne treba opterećivati prošlošću i stvarati im nelagodu. Mene osobno čim prestane biti imalo stalo do bivše veze vratim ili bacim stvari, naprosto mi "zauzimaju" mjesto u sobi ma kako god bile lijepe uspomene! Nikada ne bi priuštila sadašnjem momku takvo što zbog poštovanja. I nije mi jasno zašto tvoj dragi nije na prvu tvoju nesigurnost i uznemirenost oko slika uzeo mobitel ispričao se i obrisao ih sve redom,a ne nakon trećeg kojeg već puta... Zar su mu važnije slike bivše od tvoje nesigurnosti? I ... Zašto ne idete zajedno na proslave? :S Zvuči ovo grubo,samo govorim sa svog stajališta i kako bi meni bilo ,nimalo ugodno... No... što je tu je,dizati paniku više nemoj, nema smisla vrtiti po jednom te istom,budi sretna što je eto nakon stotog puta obrisao,ipak pomak. Uživaj s njime,smireno,a ako bude još čega takvoga onda bi trebala posumnjati. Ovako nemaš što napraviti... Samo hrabro,uživaj ali i budi oprezna!
sinjorinaa
09:10 sinjorinaa je dodala savjet u Savjetovalište: Da, dragice..u biti on govori kako će njemu mati ostaviti taj stan poslije....a znate da to nije bas niti jednostavno, s obzirom da ima braće....A i što će nam stan tamo u 50-toj godini,tad ćemo valjda imati već sve svoje...Ja njemu govorim da će ga zafrkati na kraju,alii on meni ne vjeruje....ali ajde dobro. Mi možemo otići zivjeti kod mojih,ali ja neću iiz principa sada...Rekla sam mu da riješi kredit što je prije moguće, ili da ga prepolovi barem, ako misli nešto ozbiljno sa mnom da planira....Može on pričat da to ne bi uticalo na meni. ali sutra kad dodju djeca itekako će se osjetiti rata od 1200kn...Možda će jedan mjesec moći da zaradi dodatno tih 1200kn,ali drugi možda neće i sve tako, a nije to na malo godina....
snow
09:05 snow je dodala savjet u Savjetovalište: Ovo je napisala nezrela osoba,iz riječi pršti dječja razmaženost,pročitala sam i ostalo što je cura napisala,osuđuje generalno mala,daj ušuti i čekaj da odrasteš,zasad te uzdržavaju tvoji,mama,tata,brat,nemaš pravo ikome soliti pamet!
sapunica
09:05 sapunica je dodala savjet u Savjetovalište: Vidi šta je napisala : "izvozat će njegov auto,mogu ga izgrebati,ili ne znam ni ja šta i onda da ga mi dobijemo kad se vjenčamo...to mi nije normalno." tebe brine za auto.već si umislila da je tvoj pa se bojiš da ga ne izgrebaju jer ćeš ga i ti dobit nakon vinčanja.A tko veli da će uopće biti vinčanja?Kako si krenula jahati ga i pljuvati mu sestru i roditelje neće. I njegov tata ima neke prihode ka i brat.I sestra pokušava naći posao.Jel i svoje tako strogo procjenjuješ?Smije onda on i za tvoje i tebe reći da ste parazti i da iscrpljujete brata ?Ajd lipo malo oladi. TO NIJE TVOJ AUTO,TO NEĆE BITI TVOJ AUTO VEĆ NJEGOV.TO NIJE TVOJA VEĆ NJEGOVA PLAĆA I TO JE NJEGOVA OBITELJ I SASTRA NE TVOJI.Ti brini o svojim kao što on brine o svojima pa nećeš sažalijevati svoga brata i roditelje nego im i pomoći. Koja si ti sebičnjača koja glumata jako brižnu osobu.A pljuješ mu po rastavljenoj sestri i prezireš mu roditelje koje voli.Fuj da znaš.

Ljubav
Ljubav nas pokrece, bez ljubavi ne mozemo zivjeti. Ljubav prema porodici, djeci, emotivnom partneru, kucnom ljubimcu, prijateljima, rodnom gradu, prirodi, zivotu ..... Svi koji ne mogu bez ljubavi .... svi koje ljubav pokrece, daje snagu i vjeru, pridruzite se :-)
žena.hr klub
Grupa za međusobno upoznavanje članica portala. Predstavite se, upoznajte, pronađite prijateljice i prijatelje... kreirajte vlastitu grupu. Dobro došli!
Ćušpajziona :D
Za sve one koje vole dobru zezanciju!
Britney Spears
Sve o njoj na jednom mjestu

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Ljubav i sex  >  Sex

Sex poze

PRIKAZ POSTOVA:

12.3.2007 13:20:44sweety7374   |   Br postova: 7375  |  offline

možda ćete me osuditi jer nemam iskustva,a otvaram ovakvu temu Cry, ali pokušat ću

ajmo forumašice, vama najbolja poza dok (spolno općite s partnerom LOL ), što volite, što vam smeta...

12.3.2007 13:25:03dada7442   |   Br postova: 4355  |  offline
Meni zaista svaka poza ima svoje draži Big%20smile..sve je stvar trenutka i kad se ufuram ne znam kud bi i kak prije jer bih sve LOL tako da neću ni jednu posebno izdvojiti...

12.3.2007 13:27:28korinna7522   |   Br postova: 12465  |  offline
ma kolko god pricali o pozama, vecinom se na kraju svede na misionarski, il varijacije toga :D

12.3.2007 15:09:17lena7403   |   Br postova: 316  |  offline
volim doggy i onu kad sam ja gore...ma koju ne volim LOL al kao što korinna kaže sve su poze dobre al misionarska je zakon Big%20smile pogotovo ako sam umorna al ipak mi je do sexa pa on preuzme većinu rada,a ja ležim i uživam LOL

12.3.2007 15:52:58angel7452   |   Br postova: 806  |  offline
bilo koja poza samo da traje duže od par minuta Embarrassed Wink

12.3.2007 16:31:15tonka123   |   Br postova: 232  |  offline
MA SVE JE STVAR TRENUTKA. VOLIM SVE POZE. ALI IPAK MI JE DRAŽI ŽESTOK SEKS. NEGO ONOM KOJEM PREDIGRA TRAJE SATIMA. ILI SAM NAPALJENA ILI NISAM. S PARTNEROM SAM SKORO 12 GODINA I SEKS JE ODLIČAN

12.3.2007 17:55:31emma   |   Br postova: 17669  |  offline
Prvotni odgovor od Dada

Meni zaista svaka poza ima svoje draži Big%20smile..sve je stvar trenutka i kad se ufuram ne znam kud bi i kak prije jer bih sve LOL tako da neću ni jednu posebno izdvojiti...

Thumbs%20Up ni ja ne bi bolje odgovorila LOL LOL LOL

12.3.2007 18:47:21njata   |   Br postova: 1530  |  offline
Ja volim kratki ali slatki se-iks- :)
Neda mi se odugovlačit.. i mislim da mi je najbolje kad sam ja gore..Embarrassed

12.3.2007 19:09:16annmarie7390   |   Br postova: 3477  |  offline
Prvotni odgovor od lena

volim doggy i onu kad sam ja gore...ma koju ne volim LOL al kao što korinna kaže sve su poze dobre al misionarska je zakon Big%20smile pogotovo ako sam umorna al ipak mi je do sexa pa on preuzme većinu rada,a ja ležim i uživam LOL

LOL LOL LOL LOL LOL
LOL

12.3.2007 19:59:28dugokosa   |   Br postova: 774  |  offline
SEX     s         s             x        
          e          e          e 
          x            x        s

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C