Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

smiths
09:40 smiths je dodala novi post u temu I mi se trudimo: hej bluewings, imam ti pregled 12.6. navečer nadam se da će mrvica pokazati kojeg je spola.... idući tjedan idem ponoviti briseve nakon terapije, luda sam više od tih tableta, nadam se da se tome bliži kraj... jučer sam bila na tečaju do 22h, počeo/počela me udarati valjda viče mama ajde doma, kaj si tak kasno vani?!?  
ninny
09:39 ninny je dodala novi post u temu Osoba iznad mene...: oim sveperverznakuse samo na jeno misle
junita35
09:39 junita35 je dodala novi post u temu Kalodont: vatra
ninny
09:38 ninny je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=casey] blonda, ti imaš cijeli harem kandidata, nemoj se sad pravit izbirljiva [/QUOTE] daj zamisli,imat muski harem na biranje, u miline, idem odma

casey
09:36 casey je dodala savjet u Savjetovalište: Paloma, ona te ljude niti ne poznaje! A zna sve financijske podatke o njima i već ih je osudila na svim razinama. A određivanje koji će auto voziti mi nekako ne spada u 'pravo glasa u vezi njegovog života'. Valjda on sa svojima ima neki dogovor koji mu odgovara. Ali se slažem, sapunica ga izokreće da je to užas.
paloma_22
09:32 paloma_22 je dodala savjet u Savjetovalište: sapunice kako si ti u stanju izokrenut svaku riječ koju je cura napisala... a i ostale, baš ste se potrudile da je napadate. ok, možda je pretjerala sa sestrinom rastavom, ali vjerujem da joj je već pun k svega i da je bila ljuta dok je pisala... ako sad ne napravi neke stvari po pitanju njegovog odnosa s obitelji, kad/ako se budu htjeli vjenčati teško da će se nešto dati popraviti. i ipak mu je cura 3 godine, a ne 3 mjeseca pa valjda ima pravo glasa u vezi njegovog života. ako nema, onda ne znam zašto uopće biti u vezi
dandelina
09:32 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: To je bio i moj problem. Dva puta mi se to dogodilo. Isprat će ti se to s vremenom! Samo meni su rekli da je to problem što mi i prirodna boja kose ima taj crvenkasti pigment. Pa sam shvatila da nema smisla farbati se. A i bolje mi je od kada se ne farbam, ne kukam već nakon pola mjeseca što opet moram izrast prefarbati. ;) Rađe frizuru promijeni nego li se farbati, to ti je rupa bez dna,stalno brige oko toga!
dandelina
09:11 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: U redu je što ih je obrisao! Samo ne vidim i po meni nije u redu da se drže slike na vidljivom mjestu. U biti odakle uopće potreba čuvati stvari od bivših (to neću nikada shvatiti- osim ako ti nije još uvijek stalo do osobe). Ja sam također bila u dugoj vezi i normalno smo to raskrstili i međusobno si vratili stvari i sami ih oboje bacili- razlog imamo nove ljubavi u životu koje ne treba opterećivati prošlošću i stvarati im nelagodu. Mene osobno čim prestane biti imalo stalo do bivše veze vratim ili bacim stvari, naprosto mi "zauzimaju" mjesto u sobi ma kako god bile lijepe uspomene! Nikada ne bi priuštila sadašnjem momku takvo što zbog poštovanja. I nije mi jasno zašto tvoj dragi nije na prvu tvoju nesigurnost i uznemirenost oko slika uzeo mobitel ispričao se i obrisao ih sve redom,a ne nakon trećeg kojeg već puta... Zar su mu važnije slike bivše od tvoje nesigurnosti? I ... Zašto ne idete zajedno na proslave? :S Zvuči ovo grubo,samo govorim sa svog stajališta i kako bi meni bilo ,nimalo ugodno... No... što je tu je,dizati paniku više nemoj, nema smisla vrtiti po jednom te istom,budi sretna što je eto nakon stotog puta obrisao,ipak pomak. Uživaj s njime,smireno,a ako bude još čega takvoga onda bi trebala posumnjati. Ovako nemaš što napraviti... Samo hrabro,uživaj ali i budi oprezna!

Ćušpajziona :D
Za sve one koje vole dobru zezanciju!
žena.hr klub
Grupa za međusobno upoznavanje članica portala. Predstavite se, upoznajte, pronađite prijateljice i prijatelje... kreirajte vlastitu grupu. Dobro došli!
Karlovacka zupanija
Vidim da vas ima dosta iz karlovacke zupanije pa pokazimo to ukljucivsi se u grupu. pozz.........
Abortus
Cilj ove grupe je zaštiti život u nastajanju, dati podršku i pomoći ženama koje se nalaze u dilemi da li zadržati dijete ili ne, te da žene koje su se odlučile ne pobaciti iznesu svoja iskustva, brige...također dati podršku onima koje su morale pobaciti (nerazvijeni plod itd.)

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Komentari članaka

Stiglo nam je Valentinovo!

PRIKAZ POSTOVA:

15.2.2009 0:01:47koki500   |   Br postova: 42  |  offline
ajme to valentinovo je tako isforsirano...

15.2.2009 0:21:21bad_girl4291   |   Br postova: 317  |  offline
da napisali su toliko clanaka o tom valentinovu kao da je...

15.2.2009 12:39:06vana0134361   |   Br postova: 250  |  offline
slažem se 100% s doljnja dva komentara!

23.2.2009 17:22:50brbela   |   Br postova: 22  |  offline
hm...mislim...

24.2.2009 9:58:53nena75   |   Br postova: 3  |  offline
?

24.2.2009 10:02:36nena75   |   Br postova: 3  |  offline
!

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana