Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

smiths
09:46 smiths je dodala novi post u temu I mi se trudimo: ma tako je tralala, samo pozitiva..... što više vrijeme odmiče, muž sve više navija za curu, a ja sam stvarno shvatila da mi je svejedno.... vidjet ćemo uskoro.... veselim se joj kako je živ ovaj 5mj, pozdravljam vas, idem sa mladenkom po vjenčanicu u salon..... veselje!!! svratim poslije....
bluewings
09:44 bluewings je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  aha..aaaa, tko će dočekat 12.06.. :)) trudnice jednom mjesečno idu na preglede?? nadajmo se da hoće..;))) samo nek' ta beštija ode od tebe. :) hehehe 
ninny
09:44 ninny je dodala novi post u temu Prva misao kad čujete nick neke od forumašica: ne znamo se bas karaoke
divna28
09:43 divna28 je dodala novi post u temu Smajlić je šapnuo:   Tascha

paloma_22
09:44 paloma_22 je dodala savjet u Savjetovalište: opet ponavljam, bez obzira šta ih ona ne pozna, nije normalno šta on otplaćuje auto koji oni voze! i još manje je normalno šta njegovi roditelji prihvaćaju to. nije da im daje 500 kn svaki mjesec jer jadni ljudi nemaju šta jest, ipak je auto u pitanju, a to je dosta veća vrijednost.
brankica2
09:40 brankica2 je dodala savjet u Savjetovalište: Moram priznati da je čuvanje slika na mobitelu pomalo pretjerano, bolje da ih je izbrisao. Ne znam čemu dizati oltare ljudima iz prošlosti, s kojima smo raskrstili iz razloga jer nam nisu odgovarali, jer ih više ne volimo. Tu i tamo neka uspomena, tu i tamo neka slika u albumu, u nekoj kutiji, to da, ali na laptopu ili na mobitelu mislim da trebaju biti slike sadašnjih ljubavi. Doduše, muškarci često zaborave što uopće imaju na tom svom mobitelu tako da je moguće da je on potpuno zaboravio na te slike. A u vezi tebe, mislim da trebaš graditi svoje samopouzdanje i bit čvršća, svakako odlaziti s njim vani i u njegovo društvo. Zar te oni ne prihvaćaju jer su dobri s njegovom ex? Ako su takvi, onda mu to nisu pravi prijatelji i tražite si novo zajedničko društvo, stvarajte svoje uspomene, svoje slike... Ne opterećuj se njenim izgledom, svaka od nas lijepa je na svoj način...
casey
09:36 casey je dodala savjet u Savjetovalište: Paloma, ona te ljude niti ne poznaje! A zna sve financijske podatke o njima i već ih je osudila na svim razinama. A određivanje koji će auto voziti mi nekako ne spada u 'pravo glasa u vezi njegovog života'. Valjda on sa svojima ima neki dogovor koji mu odgovara. Ali se slažem, sapunica ga izokreće da je to užas.
paloma_22
09:32 paloma_22 je dodala savjet u Savjetovalište: sapunice kako si ti u stanju izokrenut svaku riječ koju je cura napisala... a i ostale, baš ste se potrudile da je napadate. ok, možda je pretjerala sa sestrinom rastavom, ali vjerujem da joj je već pun k svega i da je bila ljuta dok je pisala... ako sad ne napravi neke stvari po pitanju njegovog odnosa s obitelji, kad/ako se budu htjeli vjenčati teško da će se nešto dati popraviti. i ipak mu je cura 3 godine, a ne 3 mjeseca pa valjda ima pravo glasa u vezi njegovog života. ako nema, onda ne znam zašto uopće biti u vezi

razmjena/prodaja odjeće
........................
International Music
Za sve one koji ne mogu zamislit dan bez strane glazbe
obožavateljice čokolade
mmmmm obožavam sve sa čokoladom ako vas ima još priključite se........
Dalmatinska lipa pismo moja
Za sve one koji se opuštaju uz klape, Olivera, Gibonnija, Tedija, Harija......

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Grupne diskusije

Talar du svenska? (Grupa: Strani jezici)

PRIKAZ POSTOVA:

13.5.2010 8:41:05desert_rose   |   Br postova: 39982  |  offline

God morgon!

Pozdrav svima!

Ovdje baš i neću započeti na švedskom, jer ga za sada "govorim" jedino uz pomoć  online translatora, a temu sam otvorila ponajviše zato da rasteretimo Žlabraonu u kojoj nas puno voli pričati s našom dragom Johannom na švedskom.

13.5.2010 11:37:28johanna   |   Br postova: 7486  |  offline

Rose tack så mycket

Jag är jätte glad, nu kan vi prata på svenska här.

13.5.2010 14:10:52desert_rose   |   Br postova: 39982  |  offline

Ingen orsak, Johanna. Jag är glad att du gillar idén.

Hur är skolan idag?

13.5.2010 20:25:29johanna   |   Br postova: 7486  |  offline

Rose idag finns ingen skola för att idag är det en helgdag och imorgon också

Så att jag är hemma och läser lite tidningar och så...

Har du jobbat idag? eller nej?

13.5.2010 20:27:46ninny   |   Br postova: 20716  |  offline

johannice se mig och jag vet att prata med dig ... Hur mår du? ivriga att berömma ..

13.5.2010 20:30:40johanna   |   Br postova: 7486  |  offline

hej ninny vad fint att du kan svenska Jag mår bra tack

Mår du bra ninny? jag är glad på grund av detta ,rose är en fantastisk kvinna

editirano 13.5.2010 20:31:43 od johanna

13.5.2010 20:34:34desert_rose   |   Br postova: 39982  |  offline

Ja, det gjorde jag arbetar idag. Vad tidningen läser du?

Tack för komplimangen, Johanna.

editirano 13.5.2010 20:41:17 od desert_rose

13.5.2010 20:34:53ninny   |   Br postova: 20716  |  offline

översätta mitt namn att jag är en idiot ... Jag är bra ... Jo jag fick reda på hur detta fungerar och možemolijepo prata ... Detta är bara bra ... Jag ska även lära sig språket ...

13.5.2010 21:43:49johanna   |   Br postova: 7486  |  offline

Prvotni odgovor od ninny

översätta mitt namn att jag är en idiot ... Jag är bra ... Jo jag fick reda på hur detta fungerar och možemolijepo prata ... Detta är bara bra ... Jag ska även lära sig språket ...

ninny  jo,jo, ninny det är så spännande att prata med dig på svenska

13.5.2010 21:51:58johanna   |   Br postova: 7486  |  offline

Prvotni odgovor od desert_rose

Ja, det gjorde jag arbetar idag. Vad tidningen läser du?

Tack för komplimangen, Johanna.

editirano 13.5.2010 20:41:17 od desert_rose

det var så lite rosedu är värkligen en härlig kvinna

Jag har läst lite om den svåra situation i Grekland i Göteborg posten , jag gillar att läsa tidningar med olika innehål ,,men tycker om inte  den tidningar som skvalrar människor,det är helt ointressant för mig.

Vad läser du rose?

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara