Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

divna28
09:48 divna28 je dodala novi post u temu Prva misao kad čujete nick neke od forumašica: Plesačica Ataner
bluewings
09:48 bluewings je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  aha, ok! :)) samo pozitivno i nestat će prokleta beštija! ;)) 
oprezna
09:48 oprezna je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=junita35] [QUOTE=divna28] [QUOTE=junita35]   i ovaj je dostupan   [/QUOTE] Ovaj je moj, zabezecirala sam ga jučer u zgodnima DONT TAČ [/QUOTE]to je bilo jučer [/QUOTE] uuuuu    bemti miša , koje uspaljenice ...daš im kost oa one dahću i mašu repom.... a ovaj ko da ima dva crna oka iznad maličkog.....
-ela-
09:48 -ela- je dodala novi post u temu Da se malo glupiramo: Jutrooooo

casey
09:48 casey je dodala savjet u Savjetovalište: paloma, slažem se skroz, ali ovdje nije pitanje što je normalno nego što anonimna treba napraviti. a moje mišljenje je da ne treba napraviti ništa. i da je pametnije ne govoriti protiv dečkove familije i ne petljati se u obiteljske odnose, kad god je to moguće.
curica91
09:47 curica91 je dodala savjet u Savjetovalište: Heh,aj bar nisam jedina :D....al nemrem se gledat ovakva na suncu mi je boja full crvena :/ ....misliš da bude ok ak se pofarbam u smeđe?ma inače i ja imam taj crveni pigment...al baš sam zapela sad za smeđu s crvenim odsjajem :D...inače sam prirodno neš između svjetlosmeđe i tamnoplave i nikak mi se ne sviđa ta moja prirodna boja...a dosad sam se inače farbala u smeđu .....
paloma_22
09:44 paloma_22 je dodala savjet u Savjetovalište: opet ponavljam, bez obzira šta ih ona ne pozna, nije normalno šta on otplaćuje auto koji oni voze! i još manje je normalno šta njegovi roditelji prihvaćaju to. nije da im daje 500 kn svaki mjesec jer jadni ljudi nemaju šta jest, ipak je auto u pitanju, a to je dosta veća vrijednost.
brankica2
09:40 brankica2 je dodala savjet u Savjetovalište: Moram priznati da je čuvanje slika na mobitelu pomalo pretjerano, bolje da ih je izbrisao. Ne znam čemu dizati oltare ljudima iz prošlosti, s kojima smo raskrstili iz razloga jer nam nisu odgovarali, jer ih više ne volimo. Tu i tamo neka uspomena, tu i tamo neka slika u albumu, u nekoj kutiji, to da, ali na laptopu ili na mobitelu mislim da trebaju biti slike sadašnjih ljubavi. Doduše, muškarci često zaborave što uopće imaju na tom svom mobitelu tako da je moguće da je on potpuno zaboravio na te slike. A u vezi tebe, mislim da trebaš graditi svoje samopouzdanje i bit čvršća, svakako odlaziti s njim vani i u njegovo društvo. Zar te oni ne prihvaćaju jer su dobri s njegovom ex? Ako su takvi, onda mu to nisu pravi prijatelji i tražite si novo zajedničko društvo, stvarajte svoje uspomene, svoje slike... Ne opterećuj se njenim izgledom, svaka od nas lijepa je na svoj način...

kreativnost
slikarstvo ,keramika,nakit,izrada i kako naučiti. Za sve koji žele ispuniti vrijeme kvalitetnim odmakom od dnevnih obaveza
Naši mali anđeli
Ako imate djecu ili vas jednostavno zanima ova tema, priključite se. Ovdje možemo razmjenjivati sva iskustva od rođenja do škole, a i kasnije ako je potrebno.
Ljubav
Ljubav nas pokrece, bez ljubavi ne mozemo zivjeti. Ljubav prema porodici, djeci, emotivnom partneru, kucnom ljubimcu, prijateljima, rodnom gradu, prirodi, zivotu ..... Svi koji ne mogu bez ljubavi .... svi koje ljubav pokrece, daje snagu i vjeru, pridruzite se :-)

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Društvo  >  Znanost

Teorija o..

PRIKAZ POSTOVA:

Moderator(ica)

28.12.2011 10:46:23snow   |   Br postova: 25819  |  offline

Prvotni odgovor od lovely

Gdje god pogledam subliminali, jednom kada ih prokužiš ..

a neki su superprozirni

20.1.2012 23:16:45alope   |   Br postova: 3622  |  offline

Ja imam osjećaj da se sve ovo već jednom dogodilo i da se sve ponavlja.

Da je i u predhodnom ciklusu sve došlo do vrhunca i onda neko pritisne gumb i sve se vraća na početak.

Moderator(ica)

18.3.2012 11:50:31snow   |   Br postova: 25819  |  offline

2012-transformacijasvijesti.com/manipulacije/aaron-russo-upozorenja-video

mislite li da nećete doći na red za mikročop?

i da nećeta pristati svojevoljno?

a kako ste prisatli na tvorevinu zvanu eu?

uvjerit će vas,polako i profinjeno

10.4.2012 16:00:17lovely   |   Br postova: 13195  |  offline

Jako zanimljiv i koristan interviju, malo je duži ali isplati se pročitati.

www.hrsvijet.net/index.php

Moderator(ica)

17.4.2012 17:03:18snow   |   Br postova: 25819  |  offline

Prvotni odgovor od lovely

Jako zanimljiv i koristan interviju, malo je duži ali isplati se pročitati.

www.hrsvijet.net/index.php

odmah na početku čitanja-kiks

velike sile jesu te koje su inicirale raspad države i komadanje(zavadi pa vladaj)

a ne da je Hrvatska neželjeno čedo

ne sviđa mi se autorov stav,kako da čitam dalje

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara