Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

divna28
09:49 divna28 je dodala novi post u temu Žlabraona:   Oprezna ovaj more imat kaj hoće, dok je gazda u gaćama
divna28
09:48 divna28 je dodala novi post u temu Prva misao kad čujete nick neke od forumašica: Plesačica Ataner
bluewings
09:48 bluewings je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  aha, ok! :)) samo pozitivno i nestat će prokleta beštija! ;)) 
oprezna
09:48 oprezna je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=junita35] [QUOTE=divna28] [QUOTE=junita35]   i ovaj je dostupan   [/QUOTE] Ovaj je moj, zabezecirala sam ga jučer u zgodnima DONT TAČ [/QUOTE]to je bilo jučer [/QUOTE] uuuuu    bemti miša , koje uspaljenice ...daš im kost oa one dahću i mašu repom.... a ovaj ko da ima dva crna oka iznad maličkog.....

agatha
09:50 agatha je dodala savjet u Savjetovalište: Ja se slažem s Palomom, to u vezi auta jest čudno. I moj dečko je tako vozao stari auto, kad je kupio novi, ostavio stari i nas dvoje smo se vozali i meni je to bilo najnormalnije. Najnormalnije da ćeš svoje potrebe staviti ispred svega, sutra kad se vjenčaju on može opet stavljati interese svoje obitelji ispred sebe i svoje žene, ako su oni u ozbiljnoj vezi, zar nije bolje već sada početi rješavati neke stvari koje bi se mogle poslije pretvoriti u problem.
casey
09:48 casey je dodala savjet u Savjetovalište: paloma, slažem se skroz, ali ovdje nije pitanje što je normalno nego što anonimna treba napraviti. a moje mišljenje je da ne treba napraviti ništa. i da je pametnije ne govoriti protiv dečkove familije i ne petljati se u obiteljske odnose, kad god je to moguće.
curica91
09:47 curica91 je dodala savjet u Savjetovalište: Heh,aj bar nisam jedina :D....al nemrem se gledat ovakva na suncu mi je boja full crvena :/ ....misliš da bude ok ak se pofarbam u smeđe?ma inače i ja imam taj crveni pigment...al baš sam zapela sad za smeđu s crvenim odsjajem :D...inače sam prirodno neš između svjetlosmeđe i tamnoplave i nikak mi se ne sviđa ta moja prirodna boja...a dosad sam se inače farbala u smeđu .....
paloma_22
09:44 paloma_22 je dodala savjet u Savjetovalište: opet ponavljam, bez obzira šta ih ona ne pozna, nije normalno šta on otplaćuje auto koji oni voze! i još manje je normalno šta njegovi roditelji prihvaćaju to. nije da im daje 500 kn svaki mjesec jer jadni ljudi nemaju šta jest, ipak je auto u pitanju, a to je dosta veća vrijednost.

Aerobik
Volite vježbati? Podijelite svoje omiljene koreografije, vježbe i iskustva s ostalim ljubiteljicama aerobika. Saznajte koje sve vrste aerobika postoje i kako vježbanje učiniti zabavnijim i učinkovitijim.
Zdravo spavanje
Kako spavate, što sanjate, na čemu spavate...
Horoskop
Sve o horoskopu i znakovima, tumačenje horoskopa i slično...
zaposlenje
dal smo postali robovi svojem poslu i kako ujedinit karijeru i obitelj...

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Komentari članaka

Transformirajte se u vamp ljepoticu

PRIKAZ POSTOVA:

21.7.2010 9:19:51otkucaji-srca   |   Br postova: 2570  |  offline
jeeeej... odma cu to ici napraviti...inače ne volim to, gledala sam sumrak sage sve tri.. i nije baš da ludim za time.. ali moja sestra ih gleda puuuno puta u kinu i jos toliko ali dvostruko doma.... napravit cu to za nju.... :)

21.7.2010 10:43:15merlinka   |   Br postova: 1944  |  offline
Volim naglasiti oči, ali usta i oči zajedno...previše za moj ukus, pogotovo na 35°C u hladu!

21.7.2010 10:56:30april   |   Br postova: 3204  |  offline
ovim plavusama uzasno stoji ta sminka

21.7.2010 11:48:40-rubi-   |   Br postova: 1759  |  offline
joj odlično...popodne se bacam na šminkanje,friziranje i šaljem fotku...sve za besplatan make up:)

21.7.2010 12:08:11otkucaji-srca   |   Br postova: 2570  |  offline
haahahah rubi.. dobro je.. i ja to isto idem napraviti :)

21.7.2010 12:08:37kamelia   |   Br postova: 5215  |  offline
prelijepo su našminkani modeli, naročito mi se oči sviđaju, kad bi barem to naučila ovako profesionalno raditi

21.7.2010 12:12:08-rubi-   |   Br postova: 1759  |  offline
ja ću popodne...heili očeš ti slati samo oći ili sve?

21.7.2010 13:46:10pixy   |   Br postova: 292  |  offline
ja obozavam sminkanje ali se nikad puno ne sminkam. ove su fotke super ali ja vise volim samo maskaru, puder i sjajilo.za moj ten ovakvo sminkanje je prenapadno... :(

Moderator(ica)

21.7.2010 13:48:31donna   |   Br postova: 22334  |  online
ja imam jednu svoju sliku od prije za koju mislim da bi se dobro ukopila ovdje....budem ju malo kasnije poslala.........

Moderator(ica)

21.7.2010 13:59:29snow   |   Br postova: 25819  |  offline

savršen ten,šmrc

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara