Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

ramonaluna
09:51 ramonaluna je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  joj kako mi se neda cekat subotu  i ne docekat moju glupu vješticu
oprezna
09:51 oprezna je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=junita35] [/QUOTE] ovaj ko stvoren za ninočku ....... crn .... ...........crn.... ........mnogo crn......
divna28
09:49 divna28 je dodala novi post u temu Žlabraona:   Oprezna ovaj more imat kaj hoće, dok je gazda u gaćama
divna28
09:48 divna28 je dodala novi post u temu Prva misao kad čujete nick neke od forumašica: Plesačica Ataner

dandelina
09:52 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: A gle iz vlastitog iskustva ti preporučujem da se ne prefarbavaš! Ne možeš biti sigurna s tim bojama. Kažem ti isprat će ti se. Veži je u rep čupavi,elegantni,pletenicu naredna dva tjedna dok se ne ispere to crvenilo. Znam kako je to na suncu! :D Bila sam prošle godine očajna preko ljeta da sam na kave išla sam predvečer/navečer! A kako te uhvatila smeđa boja i farbanje,tako će te i pustiti!
agatha
09:50 agatha je dodala savjet u Savjetovalište: Ja se slažem s Palomom, to u vezi auta jest čudno. I moj dečko je tako vozao stari auto, kad je kupio novi, ostavio stari i nas dvoje smo se vozali i meni je to bilo najnormalnije. Najnormalnije da ćeš svoje potrebe staviti ispred svega, sutra kad se vjenčaju on može opet stavljati interese svoje obitelji ispred sebe i svoje žene, ako su oni u ozbiljnoj vezi, zar nije bolje već sada početi rješavati neke stvari koje bi se mogle poslije pretvoriti u problem.
casey
09:48 casey je dodala savjet u Savjetovalište: paloma, slažem se skroz, ali ovdje nije pitanje što je normalno nego što anonimna treba napraviti. a moje mišljenje je da ne treba napraviti ništa. i da je pametnije ne govoriti protiv dečkove familije i ne petljati se u obiteljske odnose, kad god je to moguće.
curica91
09:47 curica91 je dodala savjet u Savjetovalište: Heh,aj bar nisam jedina :D....al nemrem se gledat ovakva na suncu mi je boja full crvena :/ ....misliš da bude ok ak se pofarbam u smeđe?ma inače i ja imam taj crveni pigment...al baš sam zapela sad za smeđu s crvenim odsjajem :D...inače sam prirodno neš između svjetlosmeđe i tamnoplave i nikak mi se ne sviđa ta moja prirodna boja...a dosad sam se inače farbala u smeđu .....

antikvarijat
Grupa za razmjenu ili prodaju rabljenih knjiga - beletristike, udžbenika, priručnika, muzičkih instrumena, umjetničkih slika i sl.
Eterična ulja
U korak s prirodom, volite prirodne pripravke, miris i okus ljekovitog bilja
obožavateljice čokolade
mmmmm obožavam sve sa čokoladom ako vas ima još priključite se........
"kućanice"
Kako nam je svima jako dobro poznato da sve više ljudi ostaje bez posla i prijavljuje se na Zavod za zapošljavanje (među njima sam i ja), odlučila sam nam dati novo zanimanje (nadam se samo privremeno) kako bi bile podrška jedna drugoj u ovim nadolazećim zimskim danima. Da nebi upale u depresiju mog

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Ljubav i sex  >  Ljubav i brak

Valentinovo

PRIKAZ POSTOVA:

22.1.2007 7:45:35sweety7374   |   Br postova: 7375  |  offline
ajmo lijepe moje, dajte nam ideju za poklon, nekakav lijep stih, kako ćete iznenadit svog dragog Tongue...

3.2.2007 15:42:10dugokosa   |   Br postova: 774  |  offline
Prvotni odgovor od sweety

ajmo lijepe moje, dajte nam ideju za poklon, nekakav lijep stih, kako ćete iznenadit svog dragog Tongue...

Ja sa crvenom mašnicom oko vrata (to on najviše voli)Wink

Moderator(ica)

4.2.2007 18:21:12stella   |   Br postova: 4145  |  offline
mi za Valentinovo razmijenimo čokolade i izađemo na večeru ili negdje na vikend Heart

5.2.2007 7:57:00marek7454   |   Br postova: 199  |  offline
Dugokosa, potpisujem!

5.2.2007 9:46:25sweety7374   |   Br postova: 7375  |  offline
sviđa mi se ovo s crvenom mašnicom

5.2.2007 15:42:31dada7442   |   Br postova: 4355  |  offline
Ništa mi Valentinovo ne predstavlja nego još jedan od izmišljenih komercijaliziranih dana...

9.2.2007 8:50:01dada7442   |   Br postova: 4355  |  offline

Imam ideju za tebe Tongue, reci mu da ga voliš LOL  Clap

9.2.2007 8:54:02sweety7374   |   Br postova: 7375  |  offline
Prvotni odgovor od Dada

Imam ideju za tebe Tongue, reci mu da ga voliš LOL  Clap

planiram LOL

9.2.2007 17:33:27lorena7378   |   Br postova: 12023  |  offline
dugokosa, podrazumijeva se da misliš da na sebi imaš SAMO mašnicu, zar ne? Wink
cooooollll.

9.2.2007 17:34:40lorena7378   |   Br postova: 12023  |  offline
Prvotni odgovor od Dada

Ništa mi Valentinovo ne predstavlja nego još jedan od izmišljenih komercijaliziranih dana...

tak je i nama. svaki "obični" dan si iskazujemo ljubav, a ne samo 14.2. kupi mi ružu recimo 23.5. kada nam nije apsolutno ništa. sjeti se i to je ljepo od njega. a 14. ga podsječaju svi ostali samo ne ljubav.

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara