|

|
11.2.2009 10:12:23federeta | Br postova: 4764 |  offline 
antivalentinovo
|
|
|

|
11.2.2009 10:34:53tena4593 | Br postova: 6 |  offline 
Moralna neka Diva, nema šta...
Da, da, ljepše je okolo se davati drugima (prijateljima!?!?) a onda sutradan imati toliko obraza i ponašati se kao da ništa nije bilo, nego razmišljati o pravoj ljubavi i vrijednostima. Ja osobno Valentinovo zanemarujem, ali ne izrugujem one koji taj dan odluče da se neće svađati, koji posvete pažnju svojim partnerima na način koji im oboma odgovara (bili to pokloni ili nešto drugo), zato samo nastavite, i neka bude što više Valentinova u godini!!
|
|
|

|
11.2.2009 11:23:41enfant_terrible4325 | Br postova: 1137 |  offline 
svaka medalja ima dvije strane pa tako i valentinovo. neki ga mrze nevezano dal su samci ili u vezi, neki obozavaju....meni za promjenu odgovara najezda ljubavnih filmova da se malo odmorim od akcionih punih krvi i nervoze....zar zivot ionako vec nije konfuzan?
|
|
|

|
11.2.2009 12:02:46ela9704898 | Br postova: 254 |  offline 
meni je svaki dan Valentinovo.
|
|
|

|
11.2.2009 12:11:45vana0134361 | Br postova: 250 |  offline 
potpisujem članak, ali u cjelosti!
da - svima nam treba, i samima i onima koji su u sretnim vezama, i ljubavi i pažnje i pozitive u ovom groznom i izopačenom svijetu. ali, onako kako se u prosjeku valentinovo doživljava - sve je samo ne pozitiva. ma koje valentinovo - i božić je preokrenut u antibožić: samo kupnja i trošenje i ludiranje i tko će više i tko će jače... potpuno kontra duha blagdana. tako da me valentinovo uopće ne iznenađuje: komercijalna izmišljotina uvezena sa zapada koju potenciraju trgovci da u vrijeme nakon sniženja a prije novih kolekcija za proljeće - uvale još po koju nepotrebnu glupost.... da se partenri međusobno "iznenade". ako valentinovo nije svaki dan, čemu onda taj jedan?
|
|
|

|
11.2.2009 13:13:58nataly | Br postova: 76 |  offline 
..nažalost sve se to komercijaliziralo..ljudi žele kupiti pomirenje, žele kupiti kako Božić tako i Valentinovo..no, one prave stvari su besplatne..u vremenu kad imamo sve, listanje albuma s dragim osobama bit će dragocjen dar..
|
|
|
 Moderator(ica)
|
11.2.2009 13:18:29spirit | Br postova: 25936 |  offline  
sada dok sam (još)mlada slažem se u potpunosti s tezama ili "anti" tezama ovog članka, no kad, za mnogo godina, stignu godine, djeca, obaveze...možda ću se ipak više veseliti tome danu, kad će moj nadam se (ne)romantični mužić (pod)sjetiti one čarolije zaljubljenosti i početaka ljubavi...
|
|
|

|
11.2.2009 15:26:41bad_girl4291 | Br postova: 317 |  offline 
ja mu se neveselim, dan kao i svi drugi!
|
|
|

|
11.2.2009 17:40:24bee | Br postova: 20 |  offline 
ma, sve ima svoje za i protiv. valentinovo i ostali blagdani su komercijalizirani onoliko koliko im mi dopustimo, isto vrijedi i za bozic i sve ostale blagdane. ne vidim nista lose u valentinovu-dapace! mislim da je potrebno povremeno se podsjetiti da ne valja uzimati partnera zdravo za gotovo i da je ljubav nesto stvarno posebno, pa cak i sladunjavim srcekima i medekima. kladim se da su neke od najljepsih uspomena koje diva iz medimurja ima bas sjecanje na jednu ruzu iscupanu iz susjedovog vrta. uglavnom, zivjela ljubav! i zivio valentinovo i zelim svima da nadju pravu osobu za sebe, a ne da kupe ljude iz diska i iz obliznjeg kafica.
ok je biti single, ali isto tako ok je zeljeti ljubav-pa cak i u obliku otrcane bombonjere u obliku srca.
|
|
|

|
12.2.2009 13:26:26annanka | Br postova: 1 |  offline 
ne mogu se oteti dojmu da je autorica clanka jedna vrlo usamljena osoba.
Ja volim Valentinovo!
Imam muza i jednog molog zivahnog djecaka koji cesto iscrpi svu energiju pa za mog dragog vrlo cesto ostane samo umorna i uspavana polovica.Ali,godisnjice,rodjendani,Valentinovo to je uvijek nesto posebno.Vjerujte u ljubav i u VALENTINOVO!
|
|