Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

ramonaluna
09:51 ramonaluna je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  joj kako mi se neda cekat subotu  i ne docekat moju glupu vješticu
oprezna
09:51 oprezna je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=junita35] [/QUOTE] ovaj ko stvoren za ninočku ....... crn .... ...........crn.... ........mnogo crn......
divna28
09:49 divna28 je dodala novi post u temu Žlabraona:   Oprezna ovaj more imat kaj hoće, dok je gazda u gaćama
divna28
09:48 divna28 je dodala novi post u temu Prva misao kad čujete nick neke od forumašica: Plesačica Ataner

dandelina
09:52 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: A gle iz vlastitog iskustva ti preporučujem da se ne prefarbavaš! Ne možeš biti sigurna s tim bojama. Kažem ti isprat će ti se. Veži je u rep čupavi,elegantni,pletenicu naredna dva tjedna dok se ne ispere to crvenilo. Znam kako je to na suncu! :D Bila sam prošle godine očajna preko ljeta da sam na kave išla sam predvečer/navečer! A kako te uhvatila smeđa boja i farbanje,tako će te i pustiti!
agatha
09:50 agatha je dodala savjet u Savjetovalište: Ja se slažem s Palomom, to u vezi auta jest čudno. I moj dečko je tako vozao stari auto, kad je kupio novi, ostavio stari i nas dvoje smo se vozali i meni je to bilo najnormalnije. Najnormalnije da ćeš svoje potrebe staviti ispred svega, sutra kad se vjenčaju on može opet stavljati interese svoje obitelji ispred sebe i svoje žene, ako su oni u ozbiljnoj vezi, zar nije bolje već sada početi rješavati neke stvari koje bi se mogle poslije pretvoriti u problem.
casey
09:48 casey je dodala savjet u Savjetovalište: paloma, slažem se skroz, ali ovdje nije pitanje što je normalno nego što anonimna treba napraviti. a moje mišljenje je da ne treba napraviti ništa. i da je pametnije ne govoriti protiv dečkove familije i ne petljati se u obiteljske odnose, kad god je to moguće.
curica91
09:47 curica91 je dodala savjet u Savjetovalište: Heh,aj bar nisam jedina :D....al nemrem se gledat ovakva na suncu mi je boja full crvena :/ ....misliš da bude ok ak se pofarbam u smeđe?ma inače i ja imam taj crveni pigment...al baš sam zapela sad za smeđu s crvenim odsjajem :D...inače sam prirodno neš između svjetlosmeđe i tamnoplave i nikak mi se ne sviđa ta moja prirodna boja...a dosad sam se inače farbala u smeđu .....

antikvarijat
Grupa za razmjenu ili prodaju rabljenih knjiga - beletristike, udžbenika, priručnika, muzičkih instrumena, umjetničkih slika i sl.
Eterična ulja
U korak s prirodom, volite prirodne pripravke, miris i okus ljekovitog bilja
obožavateljice čokolade
mmmmm obožavam sve sa čokoladom ako vas ima još priključite se........
"kućanice"
Kako nam je svima jako dobro poznato da sve više ljudi ostaje bez posla i prijavljuje se na Zavod za zapošljavanje (među njima sam i ja), odlučila sam nam dati novo zanimanje (nadam se samo privremeno) kako bi bile podrška jedna drugoj u ovim nadolazećim zimskim danima. Da nebi upale u depresiju mog

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Komentari članaka

Valentinovo ili Antivalentinovo - pitanje je sad?

PRIKAZ POSTOVA:

11.2.2009 10:12:23federeta   |   Br postova: 4764  |  offline
antivalentinovo

11.2.2009 10:34:53tena4593   |   Br postova: 6  |  offline
Moralna neka Diva, nema šta... Da, da, ljepše je okolo se davati drugima (prijateljima!?!?) a onda sutradan imati toliko obraza i ponašati se kao da ništa nije bilo, nego razmišljati o pravoj ljubavi i vrijednostima. Ja osobno Valentinovo zanemarujem, ali ne izrugujem one koji taj dan odluče da se neće svađati, koji posvete pažnju svojim partnerima na način koji im oboma odgovara (bili to pokloni ili nešto drugo), zato samo nastavite, i neka bude što više Valentinova u godini!!

11.2.2009 11:23:41enfant_terrible4325   |   Br postova: 1137  |  offline
svaka medalja ima dvije strane pa tako i valentinovo. neki ga mrze nevezano dal su samci ili u vezi, neki obozavaju....meni za promjenu odgovara najezda ljubavnih filmova da se malo odmorim od akcionih punih krvi i nervoze....zar zivot ionako vec nije konfuzan?

11.2.2009 12:02:46ela9704898   |   Br postova: 254  |  offline
meni je svaki dan Valentinovo.

11.2.2009 12:11:45vana0134361   |   Br postova: 250  |  offline
potpisujem članak, ali u cjelosti! da - svima nam treba, i samima i onima koji su u sretnim vezama, i ljubavi i pažnje i pozitive u ovom groznom i izopačenom svijetu. ali, onako kako se u prosjeku valentinovo doživljava - sve je samo ne pozitiva. ma koje valentinovo - i božić je preokrenut u antibožić: samo kupnja i trošenje i ludiranje i tko će više i tko će jače... potpuno kontra duha blagdana. tako da me valentinovo uopće ne iznenađuje: komercijalna izmišljotina uvezena sa zapada koju potenciraju trgovci da u vrijeme nakon sniženja a prije novih kolekcija za proljeće - uvale još po koju nepotrebnu glupost.... da se partenri međusobno "iznenade". ako valentinovo nije svaki dan, čemu onda taj jedan?

11.2.2009 13:13:58nataly   |   Br postova: 76  |  offline
..nažalost sve se to komercijaliziralo..ljudi žele kupiti pomirenje, žele kupiti kako Božić tako i Valentinovo..no, one prave stvari su besplatne..u vremenu kad imamo sve, listanje albuma s dragim osobama bit će dragocjen dar..

Moderator(ica)

11.2.2009 13:18:29spirit   |   Br postova: 25936  |  offline
sada dok sam (još)mlada slažem se u potpunosti s tezama ili "anti" tezama ovog članka, no kad, za mnogo godina, stignu godine, djeca, obaveze...možda ću se ipak više veseliti tome danu, kad će moj nadam se (ne)romantični mužić (pod)sjetiti one čarolije zaljubljenosti i početaka ljubavi...

11.2.2009 15:26:41bad_girl4291   |   Br postova: 317  |  offline
ja mu se neveselim, dan kao i svi drugi!

11.2.2009 17:40:24bee   |   Br postova: 20  |  offline
ma, sve ima svoje za i protiv. valentinovo i ostali blagdani su komercijalizirani onoliko koliko im mi dopustimo, isto vrijedi i za bozic i sve ostale blagdane. ne vidim nista lose u valentinovu-dapace! mislim da je potrebno povremeno se podsjetiti da ne valja uzimati partnera zdravo za gotovo i da je ljubav nesto stvarno posebno, pa cak i sladunjavim srcekima i medekima. kladim se da su neke od najljepsih uspomena koje diva iz medimurja ima bas sjecanje na jednu ruzu iscupanu iz susjedovog vrta. uglavnom, zivjela ljubav! i zivio valentinovo i zelim svima da nadju pravu osobu za sebe, a ne da kupe ljude iz diska i iz obliznjeg kafica. ok je biti single, ali isto tako ok je zeljeti ljubav-pa cak i u obliku otrcane bombonjere u obliku srca.

12.2.2009 13:26:26annanka   |   Br postova: 1  |  offline
ne mogu se oteti dojmu da je autorica clanka jedna vrlo usamljena osoba. Ja volim Valentinovo! Imam muza i jednog molog zivahnog djecaka koji cesto iscrpi svu energiju pa za mog dragog vrlo cesto ostane samo umorna i uspavana polovica.Ali,godisnjice,rodjendani,Valentinovo to je uvijek nesto posebno.Vjerujte u ljubav i u VALENTINOVO!

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara