Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

tascha
09:54 tascha je dodala novi post u temu Smajlić je šapnuo: Da označim temu da mi lakše doć
-ela-
09:54 -ela- je dodala novi post u temu Vijesti iz svijeta: www.24sata.hr/crna-kronika-news/strava-majka-26-je-nozem-u-prsa-ubola-tromjesecnog-sina-267031
tralala
09:54 tralala je dodala novi post u temu I mi se trudimo: [QUOTE=ramonaluna]  joj kako mi se neda cekat subotu  i ne docekat moju glupu vješticu [/QUOTE] draga brzo će subota, dani lete! Držim fige na rukama i nogama da je ovo bio tvoj dobitni ciklus i da se mala mrvica smjestila!
ramonaluna
09:51 ramonaluna je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  joj kako mi se neda cekat subotu  i ne docekat moju glupu vješticu

dandelina
09:52 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: A gle iz vlastitog iskustva ti preporučujem da se ne prefarbavaš! Ne možeš biti sigurna s tim bojama. Kažem ti isprat će ti se. Veži je u rep čupavi,elegantni,pletenicu naredna dva tjedna dok se ne ispere to crvenilo. Znam kako je to na suncu! :D Bila sam prošle godine očajna preko ljeta da sam na kave išla sam predvečer/navečer! A kako te uhvatila smeđa boja i farbanje,tako će te i pustiti!
agatha
09:50 agatha je dodala savjet u Savjetovalište: Ja se slažem s Palomom, to u vezi auta jest čudno. I moj dečko je tako vozao stari auto, kad je kupio novi, ostavio stari i nas dvoje smo se vozali i meni je to bilo najnormalnije. Najnormalnije da ćeš svoje potrebe staviti ispred svega, sutra kad se vjenčaju on može opet stavljati interese svoje obitelji ispred sebe i svoje žene, ako su oni u ozbiljnoj vezi, zar nije bolje već sada početi rješavati neke stvari koje bi se mogle poslije pretvoriti u problem.
casey
09:48 casey je dodala savjet u Savjetovalište: paloma, slažem se skroz, ali ovdje nije pitanje što je normalno nego što anonimna treba napraviti. a moje mišljenje je da ne treba napraviti ništa. i da je pametnije ne govoriti protiv dečkove familije i ne petljati se u obiteljske odnose, kad god je to moguće.
curica91
09:47 curica91 je dodala savjet u Savjetovalište: Heh,aj bar nisam jedina :D....al nemrem se gledat ovakva na suncu mi je boja full crvena :/ ....misliš da bude ok ak se pofarbam u smeđe?ma inače i ja imam taj crveni pigment...al baš sam zapela sad za smeđu s crvenim odsjajem :D...inače sam prirodno neš između svjetlosmeđe i tamnoplave i nikak mi se ne sviđa ta moja prirodna boja...a dosad sam se inače farbala u smeđu .....

Zdravo spavanje
Kako spavate, što sanjate, na čemu spavate...
Strani jezici
Grupa za učenje i usavršavanje stranih jezika Pričajmo na engleskom, njemačkom, švedskom....
Ćušpajziona :D
Za sve one koje vole dobru zezanciju!
Naši mali anđeli
Ako imate djecu ili vas jednostavno zanima ova tema, priključite se. Ovdje možemo razmjenjivati sva iskustva od rođenja do škole, a i kasnije ako je potrebno.

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Ljubav i sex  >  Sex

Veličina

PRIKAZ POSTOVA:

22.2.2012 19:37:26-trnoruzica-   |   Br postova: 2025  |  offline

22.2.2012 23:21:34kjhgfdxs   |   Br postova: 606  |  offline

ok je ali onda sam ja mix heheheh

23.2.2012 9:55:31milicica   |   Br postova: 396  |  offline

Prvotni odgovor od -trnoruzica-

www.cosmopolitan.hr/clanci/medu-nama/otkrijte-njegovu-penis-osobnost 

hihihihihihi