Početna
Forum
Savjetovalište
Grupe
Recenzije
Proizvodi
Zajednica
Recepti
Kolumne
Poklanjamo
vjezbanje seks film sex tracevi samci tijelo problem knjiga trendovi proizvod fitness proricanje problemi biljke trudnoca koza dijeta posao horoskop hobby obitelj nokti ljepota frizure brak dodaci tezina praznici solarij zabava moda sminka majcinstvo kuca predskolski_uzrast izlasci uredenje_doma snovi beba frizura financije savjet dijete ostalo kuhanje putovanja ljubimci zdrava_hrana proizvodi
Ljepota
Moda
Fitness i dijeta
Zdravlje
Ljubav i sex
Trudnoća i majčinstvo
Kuća i hrana
Zabava
Poslovni kutak
a scuola superiore Jubica.perche? e tu?
parli molto bene ....io anche a scuola ma vivo in una cita bilingua...si parla il croato e l`italiano
grazie ,non ho saputo...
vorrei vivere in cita bilingua... o andare a italia,sempre voglio sapere di piu... da dove sei? Istra?
si sono un istriana , vivo propio vicino al cofine sloveno e italiano
beata te.
Anche io sono istriana -pura , purissima !!
ed io?io non sono.... ma vivo li dove si usano molte parole italiane e posso capire bene gli Italiani ma adesso quando conosco la lingua italiana -migliore.
Donne, dove siete ?Questo caldo mi fa impazzire e beata io -il mare mi e vicino , ogni tanto mi butto nel aqua, ma voi ?Come c"e la fate?
Anch'io vivo vicino al mare ma non vado cosi spesso ... sono un po pigra hh :/
ma grazie a Dio ho l'aria condizionata :)
Esco con i amici nella sera quando non c'e' piu di sole :) :)
Il sole fa bene, ma anche male.Ma a me piace tanto....sono quasi scura come una zingara...
Miguel Iglesias
Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C
Aktualni kviz:
Oči
napokon su procvale
Opuštanje
Vježba za razvoj mišića lista - 3. dio
Makeup tutorial s Ellom Dvornik
Vježba za razvoj mišića lista - 2. dio
ASTRO KUTAK
KALENDAR MJESEČNICE
BMI KALKULATOR
pojačani iscjedak anamarija brkić tata santorini bedra lice susjedi posao tijelo nakit radionica čudna tablete za smirenje dojilja bijelo špageti psihičko zlostavljanje emmett zatvor roditeljstvo prag obrazovanje uznemirenost napetost pjesma lanterna zdjelica obrok odijevanje ulica strah