Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

ramonaluna
09:56 ramonaluna je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  bumo vidjeli, al stvarno mi je cudno kaj nemam nikakve simptome pms-a a njih imam otkako sam dobila prvu al sad nista i znadu mi simptomi pocet dva tjedna prije, uvijek pocnu 2 tjedna prije nebum se nicemu nadala ak dojde dojde ak ne ne i super
mare26
09:56 mare26 je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  jutroooooooo............jel me netko ttražio???????????? ljubice moje TRUDNAAAAAAAAAAAAAA SAMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.... Još sam sva u šoku...moram strogo mirovat jer sam počela lagano krvarit pa pijem duphostone i molim se Bogu da sve bude ok... pusaaaaaaa svima 
ewa5
09:55 ewa5 je dodala novi post u temu Vitamini, jačanje imuniteta...:  B kompleks deblja.. od njega sam se udebljala, a fitoval mi je prejak za želudac 
tascha
09:54 tascha je dodala novi post u temu Smajlić je šapnuo: Da označim temu da mi lakše doć

ninny
09:57 ninny je dodala savjet u Savjetovalište: prvo pometi pred svojim vratima a onda pred tudima.... dok ne upoznas njegove ne petljaj se previse u njihove odnose, u nekim si stvarima u pravu a u mnogima nisu, da to je njegova placa i njegovo je pravo da ju potrosi kako on hoce i trebao bi i sebi nesta priustit al ako treba poplacat rezije hranu i sve sa ratom kredita sta mislis kolko ostane na luksuz, ne bi bas rekla puno... i sama velis i tvoj brat pomaze tvojima i kaj mislis da je to jedini primjer... pa svi danas krpaju kraj sa krajem velis 3 godine ste u vezi i to je ozbiljna veza a tek sad mislis upisat faks il si ga tek upisala, znaci ti nikad nisi radila i neznas kako je to zaradit 2000 kn i kako ti novci brzo odu.... malo se sjedni i ohladi glavu, otvori oci i vidi gdje zivimo
dandelina
09:52 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: A gle iz vlastitog iskustva ti preporučujem da se ne prefarbavaš! Ne možeš biti sigurna s tim bojama. Kažem ti isprat će ti se. Veži je u rep čupavi,elegantni,pletenicu naredna dva tjedna dok se ne ispere to crvenilo. Znam kako je to na suncu! :D Bila sam prošle godine očajna preko ljeta da sam na kave išla sam predvečer/navečer! A kako te uhvatila smeđa boja i farbanje,tako će te i pustiti!
agatha
09:50 agatha je dodala savjet u Savjetovalište: Ja se slažem s Palomom, to u vezi auta jest čudno. I moj dečko je tako vozao stari auto, kad je kupio novi, ostavio stari i nas dvoje smo se vozali i meni je to bilo najnormalnije. Najnormalnije da ćeš svoje potrebe staviti ispred svega, sutra kad se vjenčaju on može opet stavljati interese svoje obitelji ispred sebe i svoje žene, ako su oni u ozbiljnoj vezi, zar nije bolje već sada početi rješavati neke stvari koje bi se mogle poslije pretvoriti u problem.
casey
09:48 casey je dodala savjet u Savjetovalište: paloma, slažem se skroz, ali ovdje nije pitanje što je normalno nego što anonimna treba napraviti. a moje mišljenje je da ne treba napraviti ništa. i da je pametnije ne govoriti protiv dečkove familije i ne petljati se u obiteljske odnose, kad god je to moguće.

Karlovacka zupanija
Vidim da vas ima dosta iz karlovacke zupanije pa pokazimo to ukljucivsi se u grupu. pozz.........
studiranje...
studenti, redovni, izvanredni svi mogući pridružite se
Putovanja
Egipat, Tunis, Dubai, Kuba, Indija, Venezuela, Brazil, Maldivi... Voliš putovati, upoznavati druge kulture i istraživati nova mjesta i gradove? Pridruži nam se!
Zdravo spavanje
Kako spavate, što sanjate, na čemu spavate...

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Društvo  >  Ostalo

Vijesti iz svijeta

PRIKAZ POSTOVA:

29.1.2012 17:06:18ively   |   Br postova: 2053  |  offline

www.bitno.net/vijesti/kada-je-ludost-savrsena-danska-zemlja-bez-down-sindroma/

danska je vlada preko Agencije za zaštitu zdravlja dala značajan poticaj toj eugenetičkoj bitci dajući  mogućnost da trudnica besplatno postavi prenatalnu dijagnozu identifikacije  i nakon toga eliminira  „defektni“ zametak pobačajem, objavio je talijanski katolički dnevnik Avvenire. Izgleda da je cilj postići primat jedine države na svijetu  kao „Down Syndrome Free“ (bez Down sindroma). Postoji i datum do kada se želi ostvariti taj san: 2030. godina.

ŠTA*????

Moderator(ica)

5.2.2012 9:42:12snow   |   Br postova: 25819  |  offline

Šestogodišnja djevojčica Anđela UMRLA OD GLADI!

Život | 04.02.2012. - 11:24:13

Djevojčica Anđela Bunčić (6) iz Svilanjca u Srbiji umrla je od posljedica kolapsa organizma uslijed neuhranjenosti, odnosno gladi. Dijete je bilo premršavo, kao iz koncentracionog logora, prljavo, potpuno zapušteno i zanemareno, rekao je izvor blizak istrazi.

Majka nesretne djevojčice Tanja Bunčić (34), glavnoosumnjičena za zanemarivanje djevojčice koja je preminula, preksinoć je zadržana u policiji.

To se dogodilo samo nekoliko sati nakon što je u kući nađeno tijelo njene najmlađe kćerke. Ona se branila tvrdeći da je djevojčica već nekoliko nedjelja bila bolesna.

- Dijete je bilo bolesno, nije moglo da ustane da dođe da jede. Nisam je vodila kod ljekara jer sam se bojala da će mi je oduzeti, kao što je to ranije bio slučaj – rekla je majka, aludirajući na činjenicu da je Centar za socijalni rad u Svilajncu od nje ranije oduzeo dijete zbog zlostavljanja i zanemarivanja.

Djevojčica i prije bila zlostavljana!?

Kobne noći, između 3 i 5 sati ujutro, ona je, navodno, “čula kako dijete krklja”. Kako je rekla u istrazi, pokušala je reanimacijom da joj pomogne tako što je masirala djevojčici srce, davala joj vještačko disanje, ali da nije uspjela. Rekla je da je bila svjesna da je Anđela umrla, ali da nije znala da li treba da zove Hitnu pomoć ili policiju.

Svilajnac je u šoku, utoliko prije što sudbina male Anđele nije nepoznata stanovnicima ovog grada. Priču o Anđeli Svilajnčani, naime, znaju još od trenutka kad ju je samohrana majka ostavila u porodilištu, jer nije mogla o njoj da se stara, preko postupaka za starateljstvo, pa oduzimanja zbog zlostavljanja – sve do tragičnog kraja.

Anđela, koja je rođena 17. septembra 2006, po rođenju je bila smještena u hraniteljsku porodicu, da bi bila vraćena majci. Međutim, majka je kasnije osumnjičena da ju je tukla i zlostavljala. Dijete joj je opet oduzeto, promijenilo tri hraniteljske porodice, a na kraju ponovo vraćeno majci, kod koje je tri godine kasnije i preminula.

- Pokušali smo tada sve kako bismo pomogli djevojčici. Svu sam dokumentaciju predala istražnom sudiji. Ne mogu da vjerujem da se tako nešto desilo djetetu u kući u kojoj je bilo nekoliko odraslih osoba – priča veoma uznemirena Snežana Olujić, direktorica Centra za socijalni rad u Svilajncu, koji je do 2009. vodio slučaj male Anđele.

Svi šokirani

Tanjina majka, a Anđelina baka, rekla je da je i ona, kao roditelj, šokirana onim što se desilo.

- Anđela nikada nije bolovala. Osim zapušenog nosa, nikakvu ozbiljnu bolest nije imala. Imala je boginje prije dvije nedjelje. Zbog toga je slabije jela. Tanja ima još dvije djevojčice, jedna ide u osmi razred, a druga u predškolsko. Ta dva djeteta su živa i zdrava i sve je u redu. One sve žive sa Tanjinim prijateljem, koji nije otac te djece, ali se o njima brine. I mi smo, kao roditelji, bili tu da pomognemo. Šokirani smo… Ne znamo šta se desilo – isprekidano priča Tanjina majka.

Žena koja je bila jedna od hraniteljki nesreće djevojčice također je u šoku.

- Anđela je bila zdravo i veselo dijete. Imala je dvije godine kada je došla kod mene – kaže hraniteljica, koja je čuvala djevojčicu dok nije vraćena majci.

Nakon svega, u javnosti je stvorena konfuzija koja institucija je, zapravo, trebalo da nadzire djetinjstvo male Anđele otkad je vraćena majci – Centar za socijalni rad u Svilajncu ili u Despotovcu.

Po rešenju Osnovnog suda u Svilajncu iz januara 2009. svilajnački centar je izuzet i staranje je povjereno Centru za socijalni rad u Despotovcu. Stručni tim ovog centra, međutim, nije obilazio Anđelu. U despotovačkom centru čak tvrde kako to “nije bio njihov posao, jer nisu mesno nadležni”.

- Angažovani smo bili samo u sudskom sporu vraćanja djeteta majci. Nismo nadležni za praćenje. Nemam ništa da kažem o tom slučaju – rekla je Snježana Obradović, direktorica Centra u Despotovcu.

Istraga o ovom tragičnom slučaju još nije završena i pokazat će ko je sve odgovoran za smrt male Anđele.

Izvor: Blic; foto: Tanja Bunčić sa majkom i dvjema starijim kćerkama

Moderator(ica)

9.2.2012 10:05:56snow   |   Br postova: 25819  |  offline

pazi ovo:

Osudili je na smrt jer nije vratila kredit!

Kineskinja Wu Ying(30) od ilegalnih je banaka posudila 95 milijuna eura uz lihvarske kamate.

Ženu su uhitili jer nije mogla vratiti novac.a sud u kineskoj pokrajini zheijiang nedavno je potvrdio smrtnu presudu koja joj je dosuđena 2009.g.

9.2.2012 10:34:33anke   |   Br postova: 24307  |  offline

Prvotni odgovor od snow

pazi ovo:

Osudili je na smrt jer nije vratila kredit!

Kineskinja Wu Ying(30) od ilegalnih je banaka posudila 95 milijuna eura uz lihvarske kamate.

Ženu su uhitili jer nije mogla vratiti novac.a sud u kineskoj pokrajini zheijiang nedavno je potvrdio smrtnu presudu koja joj je dosuđena 2009.g.

Pogledala sam jednom video koji su snimile nadzorne kamere u neznam kojem kineskom gradu... gdje je kombi pregazio dijete na ulici, vozac se nije udostojio niti stati i pruziti dijetetu prvu pomoc, iza njega je naisao jos jedan auto i presao preko malenog tjelesca jos jednom, gesta vozaca ista kao i kod prvog... i onda su brojili, proslo je 11 prolaznika da se nitko nije udostojio vidjeti sto je sa dijetetom, pruziti joj evt. pomoc, maknuti tijelo s ceste, dok nije naisla neka zena i doslove odvukla maleno tijelo sa ceste i zvala pomoc. Definitivno nesto nejjezivije sto sam ikad vidjela...

Bas me zanima kakvu su kaznu dobili ovi vozaci, kad je zena koja nije otplatila kredit dobila smrtnu kaznu. Novac je ocito vazniji od zivota... Neznam sto reci ...

Moderator(ica)

9.2.2012 10:44:11snow   |   Br postova: 25819  |  offline

Čula sam za taj video,horor

9.2.2012 12:40:00sunasce   |   Br postova: 2332  |  offline

prestrašno... i onda se pitamo zašto nam se događa toliko loših stvari oko nas... pa evo zašto, jednostavno vlada zakon džungle i divljeg zapada, a ne ljudskosti i milosrđa, pa što onda očekujemo...

Moderator(ica)

10.2.2012 9:16:06snow   |   Br postova: 25819  |  offline

Moderator(ica)

12.2.2012 10:58:17snow   |   Br postova: 25819  |  offline

ajoj,i nju odnijela droga....a imala je glas...

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara