Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

ramonaluna
09:56 ramonaluna je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  bumo vidjeli, al stvarno mi je cudno kaj nemam nikakve simptome pms-a a njih imam otkako sam dobila prvu al sad nista i znadu mi simptomi pocet dva tjedna prije, uvijek pocnu 2 tjedna prije nebum se nicemu nadala ak dojde dojde ak ne ne i super
mare26
09:56 mare26 je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  jutroooooooo............jel me netko ttražio???????????? ljubice moje TRUDNAAAAAAAAAAAAAA SAMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.... Još sam sva u šoku...moram strogo mirovat jer sam počela lagano krvarit pa pijem duphostone i molim se Bogu da sve bude ok... pusaaaaaaa svima 
ewa5
09:55 ewa5 je dodala novi post u temu Vitamini, jačanje imuniteta...:  B kompleks deblja.. od njega sam se udebljala, a fitoval mi je prejak za želudac 
tascha
09:54 tascha je dodala novi post u temu Smajlić je šapnuo: Da označim temu da mi lakše doć

ninny
09:57 ninny je dodala savjet u Savjetovalište: prvo pometi pred svojim vratima a onda pred tudima.... dok ne upoznas njegove ne petljaj se previse u njihove odnose, u nekim si stvarima u pravu a u mnogima nisu, da to je njegova placa i njegovo je pravo da ju potrosi kako on hoce i trebao bi i sebi nesta priustit al ako treba poplacat rezije hranu i sve sa ratom kredita sta mislis kolko ostane na luksuz, ne bi bas rekla puno... i sama velis i tvoj brat pomaze tvojima i kaj mislis da je to jedini primjer... pa svi danas krpaju kraj sa krajem velis 3 godine ste u vezi i to je ozbiljna veza a tek sad mislis upisat faks il si ga tek upisala, znaci ti nikad nisi radila i neznas kako je to zaradit 2000 kn i kako ti novci brzo odu.... malo se sjedni i ohladi glavu, otvori oci i vidi gdje zivimo
dandelina
09:52 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: A gle iz vlastitog iskustva ti preporučujem da se ne prefarbavaš! Ne možeš biti sigurna s tim bojama. Kažem ti isprat će ti se. Veži je u rep čupavi,elegantni,pletenicu naredna dva tjedna dok se ne ispere to crvenilo. Znam kako je to na suncu! :D Bila sam prošle godine očajna preko ljeta da sam na kave išla sam predvečer/navečer! A kako te uhvatila smeđa boja i farbanje,tako će te i pustiti!
agatha
09:50 agatha je dodala savjet u Savjetovalište: Ja se slažem s Palomom, to u vezi auta jest čudno. I moj dečko je tako vozao stari auto, kad je kupio novi, ostavio stari i nas dvoje smo se vozali i meni je to bilo najnormalnije. Najnormalnije da ćeš svoje potrebe staviti ispred svega, sutra kad se vjenčaju on može opet stavljati interese svoje obitelji ispred sebe i svoje žene, ako su oni u ozbiljnoj vezi, zar nije bolje već sada početi rješavati neke stvari koje bi se mogle poslije pretvoriti u problem.
casey
09:48 casey je dodala savjet u Savjetovalište: paloma, slažem se skroz, ali ovdje nije pitanje što je normalno nego što anonimna treba napraviti. a moje mišljenje je da ne treba napraviti ništa. i da je pametnije ne govoriti protiv dečkove familije i ne petljati se u obiteljske odnose, kad god je to moguće.

Karlovacka zupanija
Vidim da vas ima dosta iz karlovacke zupanije pa pokazimo to ukljucivsi se u grupu. pozz.........
studiranje...
studenti, redovni, izvanredni svi mogući pridružite se
Putovanja
Egipat, Tunis, Dubai, Kuba, Indija, Venezuela, Brazil, Maldivi... Voliš putovati, upoznavati druge kulture i istraživati nova mjesta i gradove? Pridruži nam se!
Zdravo spavanje
Kako spavate, što sanjate, na čemu spavate...

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Fitness i dijeta  >  Vježbanje

Vježbanje s Jillian Michaels

PRIKAZ POSTOVA:

10.10.2011 17:19:17fran   |   Br postova: 397  |  offline

S obzirom da sam krenula ponovo vjezbat s tetom Jillian,a sjecam da je dosta cura vjezbalo uz nju sa foruma odlucih otvorit posebnu temu .

Nadam se da jos netko vjezba i da si budemo potpora

10.10.2011 20:10:57suncokret01   |   Br postova: 8  |  offline

Ja sam je počela vježbati prije tri mjeseca i danas je još vježbam. Odlična je i ima super programe za one koji žele smršaviti, ali i za dobru kondiciju. Krenula sam iz znatiželje jer mi nije blo potrebno zbog kila, ali se sad osjećam super. :)

10.10.2011 22:35:35nata75   |   Br postova: 6430  |  offline

Evo i mene.Ja s njom vježbam oko godinu dana i super se osječam.

Jednostavno je obožavam!

Sad ima i novi dvd,vježbe suviše ciljane na guzici i super su...ima idosta cardio tako da zadovoljavaju moje potrebe

killer buns&thighs-novi dvd

11.10.2011 12:47:46fran   |   Br postova: 397  |  offline

Ja radim vjezbe Ripped In 30,danas mi je bio drugi dan 1.tjedan.Radila sam bez utega ,ali svejedno osjecam misice

Jucer sam pogledala taj novi DvD ,mislim da ja nisam jos spremna za to ,ali vidim  da su odlicne vjezbe za guzicu ,doci ce i to na red

11.10.2011 13:11:08jubica   |   Br postova: 9047  |  offline

ja sam najduže s njom sad još malo skoro pa dvije godine...skroz zadovoljna!

Ripped In 30 ? To je neki novi?

11.10.2011 13:19:27deleda   |   Br postova: 1881  |  offline

evo i mene kod vas 

ja sam na Yoga meltdown...a oko godinu dana bila na No more trouble zones...

editirano 11.10.2011 13:21:05 od deleda

11.10.2011 15:11:00nata75   |   Br postova: 6430  |  offline

curke moje sve vas lijepo pozdravljam i ugodno vam vježbanje...

11.10.2011 18:33:23nata75   |   Br postova: 6430  |  offline

skinula sam taj ripped in 30 i  ne izgleda mi baš da je lagan..

Prvotni odgovor od fran

Ja radim vjezbe Ripped In 30,danas mi je bio drugi dan 1.tjedan.Radila sam bez utega ,ali svejedno osjecam misice

Jucer sam pogledala taj novi DvD ,mislim da ja nisam jos spremna za to ,ali vidim  da su odlicne vjezbe za guzicu ,doci ce i to na red

11.10.2011 19:32:01suncokret01   |   Br postova: 8  |  offline

Ja vježbam sad 4. tjedan Ripped, 3. vam je tjedan najteži, namuči se dosta, al pomaže.

11.10.2011 20:17:15fran   |   Br postova: 397  |  offline

suncokret i kakvi su rezultati dosad ? 

nata i meni se cinilo da je tesko,ali evo uspjela sam ,mozda zato sto jos ne koristim utege u svim vjezbama ..

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara