Početna
Forum
Savjetovalište
Grupe
Recenzije
Proizvodi
Zajednica
Recepti
Kolumne
Poklanjamo
kuca ljekarna predskolski_uzrast ljubimci savjet sminka ciscenje menstruacija spavanje zdrava_hrana beba seks ljubav problemi moda putovanja proizvod obitelj savjeti zdravlje financije hrana dijeta problem izlasci vrt brak samci sex tijelo zabava proizvodi hobby dijete dodaci marketing glazba mjesečnica knjiga proricanje snovi tezina frizura posao bmi tinejdzer koza seksualno_zdravlje prijatelji nokti
Ljepota
Moda
Fitness i dijeta
Zdravlje
Ljubav i sex
Trudnoća i majčinstvo
Kuća i hrana
Zabava
Poslovni kutak
S obzirom da sam krenula ponovo vjezbat s tetom Jillian,a sjecam da je dosta cura vjezbalo uz nju sa foruma odlucih otvorit posebnu temu .
Nadam se da jos netko vjezba i da si budemo potpora
Ja sam je počela vježbati prije tri mjeseca i danas je još vježbam. Odlična je i ima super programe za one koji žele smršaviti, ali i za dobru kondiciju. Krenula sam iz znatiželje jer mi nije blo potrebno zbog kila, ali se sad osjećam super. :)
Evo i mene.Ja s njom vježbam oko godinu dana i super se osječam.
Jednostavno je obožavam!
Sad ima i novi dvd,vježbe suviše ciljane na guzici i super su...ima idosta cardio tako da zadovoljavaju moje potrebe
killer buns&thighs-novi dvd
Ja radim vjezbe Ripped In 30,danas mi je bio drugi dan 1.tjedan.Radila sam bez utega ,ali svejedno osjecam misice
Jucer sam pogledala taj novi DvD ,mislim da ja nisam jos spremna za to ,ali vidim da su odlicne vjezbe za guzicu ,doci ce i to na red
ja sam najduže s njom sad još malo skoro pa dvije godine...skroz zadovoljna!
Ripped In 30 ? To je neki novi?
evo i mene kod vas
ja sam na Yoga meltdown...a oko godinu dana bila na No more trouble zones...
curke moje sve vas lijepo pozdravljam i ugodno vam vježbanje...
skinula sam taj ripped in 30 i ne izgleda mi baš da je lagan..
Ja vježbam sad 4. tjedan Ripped, 3. vam je tjedan najteži, namuči se dosta, al pomaže.
suncokret i kakvi su rezultati dosad ?
nata i meni se cinilo da je tesko,ali evo uspjela sam ,mozda zato sto jos ne koristim utege u svim vjezbama ..
Miguel Iglesias
Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C
Aktualni kviz:
Oči
napokon su procvale
Opuštanje
Vježba za razvoj mišića lista - 3. dio
Makeup tutorial s Ellom Dvornik
Vježba za razvoj mišića lista - 2. dio
ASTRO KUTAK
KALENDAR MJESEČNICE
BMI KALKULATOR
pojačani iscjedak anamarija brkić tata santorini bedra lice susjedi posao tijelo nakit radionica čudna tablete za smirenje dojilja bijelo špageti psihičko zlostavljanje emmett zatvor roditeljstvo prag obrazovanje uznemirenost napetost pjesma lanterna zdjelica obrok odijevanje ulica strah