Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

ramonaluna
09:56 ramonaluna je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  bumo vidjeli, al stvarno mi je cudno kaj nemam nikakve simptome pms-a a njih imam otkako sam dobila prvu al sad nista i znadu mi simptomi pocet dva tjedna prije, uvijek pocnu 2 tjedna prije nebum se nicemu nadala ak dojde dojde ak ne ne i super
mare26
09:56 mare26 je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  jutroooooooo............jel me netko ttražio???????????? ljubice moje TRUDNAAAAAAAAAAAAAA SAMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.... Još sam sva u šoku...moram strogo mirovat jer sam počela lagano krvarit pa pijem duphostone i molim se Bogu da sve bude ok... pusaaaaaaa svima 
ewa5
09:55 ewa5 je dodala novi post u temu Vitamini, jačanje imuniteta...:  B kompleks deblja.. od njega sam se udebljala, a fitoval mi je prejak za želudac 
tascha
09:54 tascha je dodala novi post u temu Smajlić je šapnuo: Da označim temu da mi lakše doć

ninny
09:57 ninny je dodala savjet u Savjetovalište: prvo pometi pred svojim vratima a onda pred tudima.... dok ne upoznas njegove ne petljaj se previse u njihove odnose, u nekim si stvarima u pravu a u mnogima nisu, da to je njegova placa i njegovo je pravo da ju potrosi kako on hoce i trebao bi i sebi nesta priustit al ako treba poplacat rezije hranu i sve sa ratom kredita sta mislis kolko ostane na luksuz, ne bi bas rekla puno... i sama velis i tvoj brat pomaze tvojima i kaj mislis da je to jedini primjer... pa svi danas krpaju kraj sa krajem velis 3 godine ste u vezi i to je ozbiljna veza a tek sad mislis upisat faks il si ga tek upisala, znaci ti nikad nisi radila i neznas kako je to zaradit 2000 kn i kako ti novci brzo odu.... malo se sjedni i ohladi glavu, otvori oci i vidi gdje zivimo
dandelina
09:52 dandelina je dodala savjet u Savjetovalište: A gle iz vlastitog iskustva ti preporučujem da se ne prefarbavaš! Ne možeš biti sigurna s tim bojama. Kažem ti isprat će ti se. Veži je u rep čupavi,elegantni,pletenicu naredna dva tjedna dok se ne ispere to crvenilo. Znam kako je to na suncu! :D Bila sam prošle godine očajna preko ljeta da sam na kave išla sam predvečer/navečer! A kako te uhvatila smeđa boja i farbanje,tako će te i pustiti!
agatha
09:50 agatha je dodala savjet u Savjetovalište: Ja se slažem s Palomom, to u vezi auta jest čudno. I moj dečko je tako vozao stari auto, kad je kupio novi, ostavio stari i nas dvoje smo se vozali i meni je to bilo najnormalnije. Najnormalnije da ćeš svoje potrebe staviti ispred svega, sutra kad se vjenčaju on može opet stavljati interese svoje obitelji ispred sebe i svoje žene, ako su oni u ozbiljnoj vezi, zar nije bolje već sada početi rješavati neke stvari koje bi se mogle poslije pretvoriti u problem.
casey
09:48 casey je dodala savjet u Savjetovalište: paloma, slažem se skroz, ali ovdje nije pitanje što je normalno nego što anonimna treba napraviti. a moje mišljenje je da ne treba napraviti ništa. i da je pametnije ne govoriti protiv dečkove familije i ne petljati se u obiteljske odnose, kad god je to moguće.

Karlovacka zupanija
Vidim da vas ima dosta iz karlovacke zupanije pa pokazimo to ukljucivsi se u grupu. pozz.........
studiranje...
studenti, redovni, izvanredni svi mogući pridružite se
Putovanja
Egipat, Tunis, Dubai, Kuba, Indija, Venezuela, Brazil, Maldivi... Voliš putovati, upoznavati druge kulture i istraživati nova mjesta i gradove? Pridruži nam se!
Zdravo spavanje
Kako spavate, što sanjate, na čemu spavate...

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Grupne diskusije

Volim New york,Volim Hollywood,Volim Pariz (Grupa: Književni klub)

PRIKAZ POSTOVA:

7.1.2012 23:30:12potencijalno   |   Br postova: 35  |  offline

Ste čitali ove knjige od Lindsey Kelk??meni su preeeodličnee heheh nasmiješ se,ja se bila totalno uživila :D kako se vama čini? :)

11.1.2012 13:40:18jeja26   |   Br postova: 904  |  offline

Nisam,ali namjeravam ih kupiti,pa kad pročitam javim komentare :)

19.1.2012 22:54:00potencijalno   |   Br postova: 35  |  offline

pa ako voliš Sex&City budu ti odlične ;)

20.1.2012 9:00:46jeja26   |   Br postova: 904  |  offline

Da jako volim Sex and the City..Sad imam u planu pročitati malo drugačiju vrstu knjiga,ali kao što sam već napisala,namjeravam ih kupiti i pročitati,jer to je baš opuštajuće štivo..

18.4.2012 15:08:24sandey   |   Br postova: 1  |  offline

Pozdrav, ja bih svakako preporučila knjige Lindsey Kelk. Tako su zanimljive, zaboravite na sve brige i probleme čitajući... čak i bolje od Sex&City... jedva čekam nove nastavke, Volim Vegas i Volim London :)

18.4.2012 15:48:09-ela-   |   Br postova: 26052  |  online

Nisam čula za ove knjige ali ako su takve kako kažete vrijedilo bi se nasmijati

18.4.2012 15:52:10butterflydust   |   Br postova: 1912  |  offline

Pročitala sam knjige, dobre su, opuštajuće.. :)

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara