Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

ramonaluna
09:58 ramonaluna je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  ajme mare cestitam od srca kolko ja vidim polako ce sve damice sa ovog foruma postat trudnice mare pazi malu bubicu kad si ju toliko dugo cekala znala sam da si trudna al nisam htjela jucer nista pisat cestitam još jedanput 
bluewings
09:58 bluewings je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  ULJEPŠALAAA SI NAM DAAAAAAAN!!!  ISKRENE ČESTITKEEEEEEEE!!!!  :))))))))))))) 
ninny
09:57 ninny je dodala novi post u temu Žlabraona:   [QUOTE=divna28] [QUOTE=ninny] [QUOTE=blonda22] divna ninny [/QUOTE] svima   osim divni, ona nije za bratstvo i jedinstvo i djeljenje [/QUOTE] kozo [/QUOTE] nisam ti ja kriva, udjeli malo pa ces i ti dobit
bluewings
09:57 bluewings je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  aaaaaaaaaaaaaaaa...Mareeeeeeeeeeeeeee ČESTIIIIIIIIIIIIIITAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMM OD SRCAAAAAAAAAAAAAAA!!!  

paloma_22
09:59 paloma_22 je dodala savjet u Savjetovalište: Casey, ja mislim da mu treba reći. jer će se jednog dana ako se vjenčaju desit točno ovo šta Agatha kaže - stavljat će potrebe roditelja i sestre ispred svoje žene i djece... zato treba to sad riješiti, pa ako vidi da ne ide, zašto i dalje gubiti vrijeme s njim? čekanjem do vjenčanja da potegne to pitanje može joj samo biti gore.
agatha
09:57 agatha je dodala savjet u Savjetovalište: Recimo ja sam pogriješila, bila sam su sličnoj poziciji kao anonimna i na neki radikalan način sam počela to rješavati, možda da sam pokušala svom mužu objasniti neke stvari na neki diplmatski način, lijepo i strpljivo..Casey voljela bih nekad biti diplomat kao ti (ha,ha..). Ali eto kad se radi o nekomu koga volim, nekad bih ga ščepala kao lavica i zato mogu razumjeti anonimnu.
_pamyyy_
09:57 _pamyyy_ je dodala savjet u Savjetovalište: pa sve sto si sad ovdje napisala.,,.pokusaj da sjesti s njim i sve mu objasniti odkud on zna u cemu je problem ako ne pricate,ako mu ne kazes,objasni mu sta ti smeta sigurno ce te shvatiti .,.,a za rodjendan,nisu svi decki isti,moj decko zaboravi i datum kad se zapricamo odkad smo skupa kaze bito je da jesmo a odkad zn da ja pamtim .,.vecina ih je takva mi cure smo takve il previse pazimo na neke stvari,il vrsimo pritisak na decke bezpotrebno.,,.popricaj s njim i reci otvoreno sve sta te muci ne ostavljaj to u sebi i ne zataskavaj.,.,naviknut ces se na to pa kad ti se sve nakupi puknut ces odjednom,.,.pa ce ti reci pa sto nisi ranije mi rekla,shvatio bi te
ninny
09:57 ninny je dodala savjet u Savjetovalište: prvo pometi pred svojim vratima a onda pred tudima.... dok ne upoznas njegove ne petljaj se previse u njihove odnose, u nekim si stvarima u pravu a u mnogima nisu, da to je njegova placa i njegovo je pravo da ju potrosi kako on hoce i trebao bi i sebi nesta priustit al ako treba poplacat rezije hranu i sve sa ratom kredita sta mislis kolko ostane na luksuz, ne bi bas rekla puno... i sama velis i tvoj brat pomaze tvojima i kaj mislis da je to jedini primjer... pa svi danas krpaju kraj sa krajem velis 3 godine ste u vezi i to je ozbiljna veza a tek sad mislis upisat faks il si ga tek upisala, znaci ti nikad nisi radila i neznas kako je to zaradit 2000 kn i kako ti novci brzo odu.... malo se sjedni i ohladi glavu, otvori oci i vidi gdje zivimo

ti divni susjedi...
ova grupa je samo za tracenje nasih susjeda...nadam se da nitko od njih nece naici na ovo...
Djeca u duši
Naziv sve govori..:-)
Žderači mandarina:D
Ako kad dovučete 2 kile mandarina kući, slistite ih za 2 dana sami, kao ja, priključite se:D
Ljubav
Ljubav nas pokrece, bez ljubavi ne mozemo zivjeti. Ljubav prema porodici, djeci, emotivnom partneru, kucnom ljubimcu, prijateljima, rodnom gradu, prirodi, zivotu ..... Svi koji ne mogu bez ljubavi .... svi koje ljubav pokrece, daje snagu i vjeru, pridruzite se :-)

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Komentari članaka

Vrijeme je za promjenu frizure!

PRIKAZ POSTOVA:

31.7.2010 11:07:57loona   |   Br postova: 2500  |  offline
i meni treba nova frizura.. najgore je što ne znam što želim.. imam jako tanku kosu bez volumena i to me živcira! htjela bih je pustiti, ali onda na pola puta odustanem i opet je skratim. kako da dobim na volumenu? (uz napomenu da ne želim bojati kosu)

31.7.2010 11:25:21otkucaji-srca   |   Br postova: 2570  |  offline
uh.. ja imam isto problem frizure.. suprotno od loone ja imam jako bujnu kosu koja mi ide na živce.. zadnji put sam si odrezala siske i uopče mi se sad ne sviđa.. čekam da mi narastu i necu ih dirati vise .......

31.7.2010 12:25:03mala_mu   |   Br postova: 13077  |  offline
Ja cu vjerovatno odsjeci ravne siske... Jos razmisljam... dugo sam ih imala i svidjaju mi se. Duzinu kose ne mislim dirati ni slucajno.

31.7.2010 13:48:17marta   |   Br postova: 388  |  offline
imam malo ispod ramena kosu,kad se zazelim promjene nakovrcam je uz malo pjene i difuzerom ili je popegkam ali to najcesce zimi.tako da mi je ova duzina savrsena za obje kombinacije i to ne diram samo svaka 2mj,podsiam vrhove i da stepenasto sam osisana.

31.7.2010 16:23:47-morskavila-   |   Br postova: 69690  |  offline

kod mene su uvijek promjene za frizuru :)))

31.7.2010 16:52:33pixy   |   Br postova: 292  |  offline
ja vjecno imam problem sa frizurom, nikad mi se ovo na glavi sto nosim ne svidja, a ne znam kako da je promijenim vise...ide mi na zivce :(

31.7.2010 18:50:00slavonka98   |   Br postova: 4  |  offline
ja nemam nikakvih problem s promjenom frizure i mislim da sam prošla sve faze što postoje.... :)) svaki put kad sam mjenjala frizuru točno sam znala što želim i to sam dobila... :))

31.7.2010 19:53:49desert_rose   |   Br postova: 39982  |  offline
I meni je ona lijepa frizura s makeovara izrasla do neprepoznatljivosti, morat ću ići na "popravni", ali tek poslije godišnjeg. Sad je baš nemoguća, nit duga nit kratka.

Moderator(ica)

31.7.2010 23:13:02sun   |   Br postova: 14476  |  offline
Stalno duga kosa. Htjela bih promjenu, ali ne usudim se :(

1.8.2010 17:18:32indy   |   Br postova: 7409  |  offline
O ,ja volim promjene! Samo sa mojom kovrčavom nemam baš neki izbor , ali se bez beda ošišam na kratko .

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara