Srdačan pozdrav svim budućim članicama grupe, a nadam se da će vas biti puuuuuuno!
Već se neko vrijeme u Žlabraoni poigravamo s engleskim, švedskim, njemačkim i drugim jezicima pa sam došla na ideju da otvorimo jednu grupu gdje bismo jednostavno žlabrale na svim jezicima koje znamo ili bismo ih željele naučiti. Otvorit ću nekoliko "soba", za svaki jezik po jednu, a vi slobodno posjetite sve gdje barem raspoznajete svaku drugu riječ.
Meni je kao "profesionalnoj jezičarki" učenje novih stranih jezika silno zabavno i relativno lako, a sigurna sam da i među vama ima velik broj onih koje osjećaju isto.
Ova "opća soba" neka bude prostor gdje možete komentirati i davati prijedloge, pitati za savjet i slično, a u pojedinačnim sobama ćemo pričati na stranim jezicima. Za početak otvaram englesku, njemačku i švedsku sobu, a vjerujem da vas dosta zna i talijanski, neke su počele učiti nizozemski..... Ako se sjetite još kojeg jezika kojeg biste željele "osvježiti" ili jednostavno naučiti, otvorite novu temu.
Toliko za početak!
Svima puno
od vaše desert