Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

ramonaluna
09:58 ramonaluna je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  ajme mare cestitam od srca kolko ja vidim polako ce sve damice sa ovog foruma postat trudnice mare pazi malu bubicu kad si ju toliko dugo cekala znala sam da si trudna al nisam htjela jucer nista pisat cestitam još jedanput 
bluewings
09:58 bluewings je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  ULJEPŠALAAA SI NAM DAAAAAAAN!!!  ISKRENE ČESTITKEEEEEEEE!!!!  :))))))))))))) 
ninny
09:57 ninny je dodala novi post u temu Žlabraona:   [QUOTE=divna28] [QUOTE=ninny] [QUOTE=blonda22] divna ninny [/QUOTE] svima   osim divni, ona nije za bratstvo i jedinstvo i djeljenje [/QUOTE] kozo [/QUOTE] nisam ti ja kriva, udjeli malo pa ces i ti dobit
bluewings
09:57 bluewings je dodala novi post u temu I mi se trudimo:  aaaaaaaaaaaaaaaa...Mareeeeeeeeeeeeeee ČESTIIIIIIIIIIIIIITAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMM OD SRCAAAAAAAAAAAAAAA!!!  

paloma_22
09:59 paloma_22 je dodala savjet u Savjetovalište: Casey, ja mislim da mu treba reći. jer će se jednog dana ako se vjenčaju desit točno ovo šta Agatha kaže - stavljat će potrebe roditelja i sestre ispred svoje žene i djece... zato treba to sad riješiti, pa ako vidi da ne ide, zašto i dalje gubiti vrijeme s njim? čekanjem do vjenčanja da potegne to pitanje može joj samo biti gore.
agatha
09:57 agatha je dodala savjet u Savjetovalište: Recimo ja sam pogriješila, bila sam su sličnoj poziciji kao anonimna i na neki radikalan način sam počela to rješavati, možda da sam pokušala svom mužu objasniti neke stvari na neki diplmatski način, lijepo i strpljivo..Casey voljela bih nekad biti diplomat kao ti (ha,ha..). Ali eto kad se radi o nekomu koga volim, nekad bih ga ščepala kao lavica i zato mogu razumjeti anonimnu.
_pamyyy_
09:57 _pamyyy_ je dodala savjet u Savjetovalište: pa sve sto si sad ovdje napisala.,,.pokusaj da sjesti s njim i sve mu objasniti odkud on zna u cemu je problem ako ne pricate,ako mu ne kazes,objasni mu sta ti smeta sigurno ce te shvatiti .,.,a za rodjendan,nisu svi decki isti,moj decko zaboravi i datum kad se zapricamo odkad smo skupa kaze bito je da jesmo a odkad zn da ja pamtim .,.vecina ih je takva mi cure smo takve il previse pazimo na neke stvari,il vrsimo pritisak na decke bezpotrebno.,,.popricaj s njim i reci otvoreno sve sta te muci ne ostavljaj to u sebi i ne zataskavaj.,.,naviknut ces se na to pa kad ti se sve nakupi puknut ces odjednom,.,.pa ce ti reci pa sto nisi ranije mi rekla,shvatio bi te
ninny
09:57 ninny je dodala savjet u Savjetovalište: prvo pometi pred svojim vratima a onda pred tudima.... dok ne upoznas njegove ne petljaj se previse u njihove odnose, u nekim si stvarima u pravu a u mnogima nisu, da to je njegova placa i njegovo je pravo da ju potrosi kako on hoce i trebao bi i sebi nesta priustit al ako treba poplacat rezije hranu i sve sa ratom kredita sta mislis kolko ostane na luksuz, ne bi bas rekla puno... i sama velis i tvoj brat pomaze tvojima i kaj mislis da je to jedini primjer... pa svi danas krpaju kraj sa krajem velis 3 godine ste u vezi i to je ozbiljna veza a tek sad mislis upisat faks il si ga tek upisala, znaci ti nikad nisi radila i neznas kako je to zaradit 2000 kn i kako ti novci brzo odu.... malo se sjedni i ohladi glavu, otvori oci i vidi gdje zivimo

ti divni susjedi...
ova grupa je samo za tracenje nasih susjeda...nadam se da nitko od njih nece naici na ovo...
Djeca u duši
Naziv sve govori..:-)
Žderači mandarina:D
Ako kad dovučete 2 kile mandarina kući, slistite ih za 2 dana sami, kao ja, priključite se:D
Ljubav
Ljubav nas pokrece, bez ljubavi ne mozemo zivjeti. Ljubav prema porodici, djeci, emotivnom partneru, kucnom ljubimcu, prijateljima, rodnom gradu, prirodi, zivotu ..... Svi koji ne mogu bez ljubavi .... svi koje ljubav pokrece, daje snagu i vjeru, pridruzite se :-)

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Grupne diskusije

Zbornica (Grupa: Strani jezici)

PRIKAZ POSTOVA:

13.5.2010 8:00:30desert_rose   |   Br postova: 39982  |  offline

Srdačan pozdrav svim budućim članicama grupe, a nadam se da će vas biti puuuuuuno!

Već se neko vrijeme  u Žlabraoni poigravamo s engleskim, švedskim, njemačkim i drugim jezicima pa sam došla na ideju da otvorimo jednu grupu gdje bismo jednostavno žlabrale na svim jezicima koje znamo ili bismo ih željele naučiti. Otvorit ću nekoliko "soba", za svaki jezik po jednu, a vi slobodno posjetite sve gdje barem raspoznajete svaku drugu riječ.

Meni je kao "profesionalnoj jezičarki" učenje novih stranih jezika silno zabavno i relativno lako, a sigurna sam da i među vama ima velik broj onih koje osjećaju isto. 

Ova "opća soba" neka bude prostor gdje možete komentirati i davati prijedloge, pitati za savjet i slično, a u pojedinačnim sobama ćemo pričati na stranim jezicima. Za početak otvaram englesku, njemačku i švedsku sobu, a vjerujem da vas dosta zna i talijanski, neke su počele učiti nizozemski..... Ako se sjetite još kojeg jezika kojeg biste željele "osvježiti" ili jednostavno naučiti, otvorite novu temu. 

Toliko za početak! 

Svima puno  od vaše desert

13.5.2010 9:56:28anke   |   Br postova: 24307  |  offline

Mene je jako sram, sto engleski ne pricam barem kao nizozemski... stalno ga se spremam upisati, ali je uvijek nesto prece...

Inace engleski razumijem, ako ga slusam ili citam, (doduse ne svaku rijec), i pricam ga onako turisticki, ali sramota me sto ga ne pricam onako kako bog zapovjeda...

Desert, super sta si otvorila ovu grupu...

13.5.2010 10:00:51desert_rose   |   Br postova: 39982  |  offline

Hvala, Anke! Ti bi onda mogla otvoriti temu za nizozemski, pa možemo pokušati razmjenjivati najosnovnije rečenice.  I slobodno ti "turistički" natucaj engleski i ovdje, obećajem svečano da se nitko nikome neće rugati i da ćemo se samo dobro zabaviti i svi zajedno ponešto naučiti.

13.5.2010 10:04:05anke   |   Br postova: 24307  |  offline

Prvotni odgovor od desert_rose

Hvala, Anke! Ti bi onda mogla otvoriti temu za nizozemski, pa možemo pokušati razmjenjivati najosnovnije rečenice.  I slobodno ti "turistički" natucaj engleski i ovdje, obećajem svečano da se nitko nikome neće rugati i da ćemo se samo dobro zabaviti i svi zajedno ponešto naučiti.

13.5.2010 10:08:32ninny   |   Br postova: 20719  |  offline

ovo je jedna jako odlična ideja i ja podržavam

13.5.2010 11:42:15johanna   |   Br postova: 7486  |  offline

rose

13.5.2010 11:44:11jubica   |   Br postova: 9047  |  offline

rose mogli bi stavit i talijansku žlabraonu! naravno ako bude zainteresiranih!

kod mene je dvojno područje ( priča se i hrvatski i talijanski)!

13.5.2010 11:48:44desert_rose   |   Br postova: 39982  |  offline

Pozdrav svima, drago mi je da vam se ideja sviđa i da je podržavate!

Johanna, sad sam malo u gužvi, pa se ne mogu koncentrirati na kopanje po rječniku, javim ti se kasnije...

Jubice, predloži mi naziv za talijansku žlabraonu pa ću je otvoriti!

13.5.2010 11:56:03catseye17   |   Br postova: 14909  |  offline

Super je nova grupa

13.5.2010 19:25:27cheryl   |   Br postova: 12409  |  offline

Prvotni odgovor od catseye17

Super je nova grupa

ma grupa je odlicna :-)

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C