Početna
Forum
Savjetovalište
Grupe
Recenzije
Proizvodi
Zajednica
Recepti
Kolumne
Poklanjamo
zdravlje seksualno_zdravlje tijelo frizure tracevi hrana dijete osnovnoskolac kosa fitness seks samci ljubimci butik kuca solarij frizura menstruacija beba ostalo vjezbanje problemi kuhanje snovi zdrava_hrana horoskop marketing ljepota vrt trudnoca trendovi ljubav posao sminka savjeti ljekarna brak moda glazba savjet bmi praznici izlasci knjiga zabava ciscenje financije dodaci uredenje_doma tezina
Ljepota
Moda
Fitness i dijeta
Zdravlje
Ljubav i sex
Trudnoća i majčinstvo
Kuća i hrana
Zabava
Poslovni kutak
'večer, nebi!
lola, otvorit ću i francusku, najmanji problem, samo da joj smislim ime. imaš neki prijedlog, ako si ga već učila u školi?
Moderator(ica)
Nemam, možda Parlez-vous francais?
zašto ne, to je klasika, ne možemo promašiti.
moze teta Ruza !!!!!!!!!!!!!!!!!!! je vous aime
Ja sam taman u fazi učenja francuskog.. dobro će doći malo se truditi.. :D
Dobro nam došla u grupu, Egerija!
Kako učiš francuski, ideš li na neki tečaj, ili učiš sama?
Idem na tečaj negdje godinu i pol dana u Francuskoj alijansi u Osijeku.. Položila sam A2 stupanj.. :)
Već dugo se nismo spikale ovdje.... A valjda ste sve zauzete drugim temama. Priznajem, i sama sam zanemarila ovu grupu, ali rado ću se opet aktivirati ako ste vi za!
Desert, imam pitanje... imam priliku uciti jezik online... jel to daje kakvih rezultata?
Poucena iskustvom znam da se jezik najbolje uci u konverzaciji, ali ovo mi se cini jako lagano, qua vremena...
Miguel Iglesias
Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C
Aktualni kviz:
Oči
napokon su procvale
Opuštanje
Vježba za razvoj mišića lista - 3. dio
Makeup tutorial s Ellom Dvornik
Vježba za razvoj mišića lista - 2. dio
ASTRO KUTAK
KALENDAR MJESEČNICE
BMI KALKULATOR
avantura pravokutno vino marketing svinjski file oštećenje promjena prezimena kalorije hlače spavanje suplementi djevojčica božić namještaj monotonija japanski ruke otpor rezolucije emocije aromaterapija piće keksi kamen ljeto prijevara jasper more kontracepcijske pilule majka