pa o tom pričam gagaa! neznam zašto...ljudi se skrivaju od toga... Bože moj, mene nije sram reći to, znam da sam imala lud život, i pomalo sam se i u njemu izgubila, znam da mi je bio potreban netko s kim ću popričat a da taj netko nije moja prijateljica/ce, već netko neutralan, isto kao i ovdje na ženi.hr. Opet razlika je ta da psihijatar ipak ima neko sprecijalističko gledalište... neznam dal na kraju krajeva može pomoć..ali nek on meni bar pomogne pa nek me sluša, dok se ja jadam
bar mi poslije bude malo lakše još uz to ak me nešto savjetuje, to bolje... E sad... priznati moram, pijem i tablete , htjela bih se maknuti od toga iz više razloga ali od kada pijem bolje kontroliram te neke svoje osječaje... sad ću opet uskoro dokt pa da pričam s njom o tome, sad trenutno mi je najmanji trenutak da prekinem s terapijom tabletama jer imam milijun briga u životu, ama baš sve me mući, i već i ovako u zadnje vrijeme me i neka depra počela loviti ali kakva ja jesam po prirodi temperamentna i vesela, nedam se ja , nedam. Samo neznam dokle...i kad će neke stvari barem doći na svoje mjesto, ak ne u mom životu, pa barem da si ja to u glaavi tak posložim