Početna
Forum
Savjetovalište
Grupe
Recenzije
Proizvodi
Zajednica
Recepti
Kolumne
Poklanjamo
proizvodi beba kuca snovi bmi spavanje majcinstvo uredenje_doma vjezbanje tijelo seksualno_zdravlje sex zdravlje glazba butik kosa frizura savjeti vrt trendovi dodaci biljke fitness mjesečnica dijeta proizvod frizure savjet hobby solarij organizacija financije praznici brak posao hrana kuhanje moda trudnoca problemi menstruacija koza izlasci nokti tinejdzer ljepota seks proricanje ljubimci prijatelji
Ljepota
Moda
Fitness i dijeta
Zdravlje
Ljubav i sex
Trudnoća i majčinstvo
Kuća i hrana
Zabava
Poslovni kutak
ja sad baš pijem zeleni čaj, nije mi okus baš ali eto potrudim se popit koju šalicu s vremena na vrijeme...
Ja sam probala nekoliko puta, ali teško mi pada na želudac a ni spavati od njega ne mogu. Ipak ću probati te sa raznim okusima.
Moderator(ica)
Ja ga pijem prilično često..
Čitala sam da je jaaako zdrav za ljude krvne grupe A+
Ja sam A+ i pijem ovaj u vrećicama, najmanje dvi šalice dnevno.... Al čemu pomaže baš toj krvnoj grupi, ne znam, i prvi put čujem to!
meni također ne odgovara zeleni čaj, težak je, pa sam prešla na alternativu...oolong čaj,Guardian angel, kupim u tea house 150g mjesečno i oduševljena sam! Osim što mi detoksinira tijelo odličnog je okusa.
cure dali postoji nešto šta se može dodati u zeleni čaj da mu okus bude bolji.Ja sam ga pokušavala piti ali mi je grozan.
iscijedi limuna ili naranče, malo zašećeri ak ti je gorak..
probaj pronaći onaj koji već ima neki dodatak. meni je bio super zeleni čaj + limun. znači, već mu je dodan okus/miris limuna. mislim da je bio liptonov...
fala cure,mogla bi to s limunom isprobati
probaj dodati med...nedavno sam otkrila u konzuma čaj Yogi Tea, balance, zeleni čaj sa raznim travama....pun pogodak!
Miguel Iglesias
Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C
Aktualni kviz:
Oči
napokon su procvale
Opuštanje
Vježba za razvoj mišića lista - 3. dio
Makeup tutorial s Ellom Dvornik
Vježba za razvoj mišića lista - 2. dio
ASTRO KUTAK
KALENDAR MJESEČNICE
BMI KALKULATOR
avantura pravokutno vino marketing svinjski file oštećenje promjena prezimena kalorije hlače spavanje suplementi djevojčica božić namještaj monotonija japanski ruke otpor rezolucije emocije aromaterapija piće keksi kamen ljeto prijevara jasper more kontracepcijske pilule majka