Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

_pamyyy_
10:03 _pamyyy_ je dodala novi post u temu općenito žlabranje:  Drage curke.,.,ima da umrem :) nervoza me ubija.,,.svadba mi je 16.6  jedva cekam,ali  do svadbe imat cu jos 20 kg vise,jedem nenormalno :D
-ela-
10:03 -ela- je dodala novi post u temu Lak za nokte: [QUOTE=supergirly] moj novi lak za nokte--------- boja je ZAKON  [/QUOTE] Imam ovaj lak i trenutno mi je najomiljeniji
ninny
10:02 ninny je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=oprezna] [QUOTE=junita35] [/QUOTE] ovaj ko stvoren za ninočku ....... crn .... ...........crn.... ........mnogo crn...... [/QUOTE] malo je velik, bojim se da bi mogao ostetit moj njezni cvijet
divna28
10:01 divna28 je dodala novi post u temu Žlabraona:   idem si ja po jednog sad..... Ninny slobodno si uzmeš konja

ewa5
10:01 ewa5 je dodala savjet u Savjetovalište: anonimna, idi se umij i razmisli o svom ponašanju.
10:01 gošća/gost je dodala savjet u Savjetovalište: Ma nemam baš neš predugu kosu :/...a opet ak se ispere bojim se da ću bit isprano crvena to mi se čini još gora situacija :/ ....morat ću neš iskombinirat ....
ewa5
10:00 ewa5 je dodala savjet u Savjetovalište: anonimna idi se umi i razmisli o svom ponašanju
paloma_22
09:59 paloma_22 je dodala savjet u Savjetovalište: Casey, ja mislim da mu treba reći. jer će se jednog dana ako se vjenčaju desit točno ovo šta Agatha kaže - stavljat će potrebe roditelja i sestre ispred svoje žene i djece... zato treba to sad riješiti, pa ako vidi da ne ide, zašto i dalje gubiti vrijeme s njim? čekanjem do vjenčanja da potegne to pitanje može joj samo biti gore.

nezadovoljni poslom
tko je od vas također nezadovoljan svojim poslom? ja se baš nešto posebo i ne radujem svakom radnom danu... a ti?
Ljubav
Ljubav nas pokrece, bez ljubavi ne mozemo zivjeti. Ljubav prema porodici, djeci, emotivnom partneru, kucnom ljubimcu, prijateljima, rodnom gradu, prirodi, zivotu ..... Svi koji ne mogu bez ljubavi .... svi koje ljubav pokrece, daje snagu i vjeru, pridruzite se :-)
Ćušpajziona :D
Za sve one koje vole dobru zezanciju!
Djeca u duši
Naziv sve govori..:-)

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Ljubav i sex  >  Samci i izlasci

Kada žena "ulijeće"

PRIKAZ POSTOVA:

24.10.2011 19:36:03lola123   |   Br postova: 98  |  offline

Drage žene,

zanima me što mislite o tome kada žena prva ulijeće,kakav to efekt ima?Imate li pozitivna ili negativna isksutva? Je li ipak riječ o muškoj osobi kao individui kako će to shvatiti,naposlijetku?

24.10.2011 20:47:31fatal   |   Br postova: 24  |  offline

Ja smatram da je pozitivna stvar,prva da uletiš frajeru s dobrom spikom...ali onako,čisto malo da ga zaintrigiraš,i da ga držiš na vatri...tako da on preuzme poslije inicijativu...ja inače imam pozitivna iskustva,na poslijetku tako sam uhvatila i muža! ako trebaš kakvav savjet za ulet,Javi se :))))))

24.10.2011 22:05:04fani   |   Br postova: 233  |  offline

zašto ne..žena može uletiti prva ali na suptilan način..znaći ne neke agresivne spike..dat mu do znanja da ti se sviđa, a dalje on mora sam do tebe:-)..žena treba uvijek zadržati dozu tajanstvenosti..

24.10.2011 23:02:35sleepless   |   Br postova: 505  |  offline

Ajde molim te lijepo, pa tako sam ja uletila svom muzu na samom prvom susretu. Naime, tih godina se je jos islo plesati u neke klubove, ja sam stajala sa frendicom koja je prodavala karte za plesnjak. I tako sam ugledala mog muza (onda potpunog stranca) kako ulazi sav zgodan u klub. Odmjerila sam ga od glave do pete, i on mene isto, oci su nam se srele, osmjeh je pao. Ode on nizbrdo, na podij za plesanje. Ja pozdravila frendicu i rekoh joj da moram ici, ovo je previse vazno da ga samo tako pustim. Stala sam iza njega, on me je vidio. Onda, nakon minutu dvije stala sam na pet- sest koraka ispred njega i uprla sam kaziprst prema njemu, i pozvala ga istim tim prstom da mi pridje. On se osmjehnuo, prisao, i mi smo zaplesali... i jos uvijek plesemo ( 14 godina kasnije). Sretno ti! Ako ga ugledas (tog nekog tipa) i on ti se dovoljno svidi, onda mu pridji, reci mu kako se zoves i da li bi on mozda bio slobodan popiti pice s tobom, zaplesati s tobom i li vec nesto slicno. Ne boj se, jedan je zivot.

25.10.2011 0:35:20mimi84   |   Br postova: 5421  |  offline

stvarno ne vidim ništa loše u tome, sad kad bolje razmislim, većinom ja radim prvi korak ali moram prizna da sam se umorila mislim da ću prestati.

25.10.2011 0:56:34pp   |   Br postova: 862  |  offline

pa bilo bi i vrijeme da se počneš pristojnije ponašati...ipak si ti več stara cura mimi...malo dostojanstva zadrži, ne trebaš svakog frajera za prepone hvatati...

neki to vole, neki ne...mislim da ne možeš pogriješiti ako to izvedeš tako da njemu daš signal, a onda on obavi posao...napadno je uglavnom out osim kod potpunih luzera...

25.10.2011 0:59:56mimi84   |   Br postova: 5421  |  offline

Prvotni odgovor od pp

pa bilo bi i vrijeme da se počneš pristojnije ponašati...ipak si ti več stara cura mimi...malo dostojanstva zadrži, ne trebaš svakog frajera za prepone hvatati...

neki to vole, neki ne...mislim da ne možeš pogriješiti ako to izvedeš tako da njemu daš signal, a onda on obavi posao...napadno je uglavnom out osim kod potpunih luzera...

ajde mali kaj si se zaljepio, dam ti par komplimenata i već si u oblacima, a skrivaš se iza djevojke živjeli alibij!

25.10.2011 21:05:42lola123   |   Br postova: 98  |  offline

dakle, igra mačke i miša je još uvijek tu hahaha 

ja osobno nikad nisam isprobala,ali mislim da ne bi bilo loše ;) nikad se ne zna kad će netko naletit :D

mada ne bi loše došlo malo više samopouzdanja hah ali stvarno,ako se nikad ne pokuša...ništa se ne dobiva time ;) 

25.10.2011 22:56:09anna-herman   |   Br postova: 10119  |  offline

Jako mi se svidjela rečenica koju je napisala Sleepless (ma, i cijeli tekst, ali izdvajam zadnju rečenicu:)): "Ne boj se, jedan je život."

Ja sam prvi put preuzela inicijativu prije nešto više od 5 godina i sad uživam više od 4 godine u zajedničkom životu s muškarcem svog života. :) Zato, kreni u akciju, Lola 123! :)

26.10.2011 15:35:14-ela-   |   Br postova: 26054  |  online

Pa ja sam znala prva prilaziti,nekima je to čak bilo i slatko i zanimljivo s moje strane,to valjda ovisi i o muškarcu..Netko voli direktne cure a netko voli loviti  U tvom konkretnom slučaju moraš sama procijeniti kakav je taj što ti se sviđa i što bi on volio,a i što kaže Slepless-jedan je život!!

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara