Ajde molim te lijepo, pa tako sam ja uletila svom muzu na samom prvom susretu. Naime, tih godina se je jos islo plesati u neke klubove, ja sam stajala sa frendicom koja je prodavala karte za plesnjak. I tako sam ugledala mog muza (onda potpunog stranca) kako ulazi sav zgodan u klub. Odmjerila sam ga od glave do pete, i on mene isto, oci su nam se srele, osmjeh je pao. Ode on nizbrdo, na podij za plesanje. Ja pozdravila frendicu i rekoh joj da moram ici, ovo je previse vazno da ga samo tako pustim. Stala sam iza njega, on me je vidio. Onda, nakon minutu dvije stala sam na pet- sest koraka ispred njega i uprla sam kaziprst prema njemu, i pozvala ga istim tim prstom da mi pridje. On se osmjehnuo, prisao, i mi smo zaplesali... i jos uvijek plesemo ( 14 godina kasnije). Sretno ti! Ako ga ugledas (tog nekog tipa) i on ti se dovoljno svidi, onda mu pridji, reci mu kako se zoves i da li bi on mozda bio slobodan popiti pice s tobom, zaplesati s tobom i li vec nesto slicno. Ne boj se, jedan je zivot.