Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

_pamyyy_
10:03 _pamyyy_ je dodala novi post u temu općenito žlabranje:  Drage curke.,.,ima da umrem :) nervoza me ubija.,,.svadba mi je 16.6  jedva cekam,ali  do svadbe imat cu jos 20 kg vise,jedem nenormalno :D
-ela-
10:03 -ela- je dodala novi post u temu Lak za nokte: [QUOTE=supergirly] moj novi lak za nokte--------- boja je ZAKON  [/QUOTE] Imam ovaj lak i trenutno mi je najomiljeniji
ninny
10:02 ninny je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=oprezna] [QUOTE=junita35] [/QUOTE] ovaj ko stvoren za ninočku ....... crn .... ...........crn.... ........mnogo crn...... [/QUOTE] malo je velik, bojim se da bi mogao ostetit moj njezni cvijet
divna28
10:01 divna28 je dodala novi post u temu Žlabraona:   idem si ja po jednog sad..... Ninny slobodno si uzmeš konja

ewa5
10:01 ewa5 je dodala savjet u Savjetovalište: anonimna, idi se umij i razmisli o svom ponašanju.
10:01 gošća/gost je dodala savjet u Savjetovalište: Ma nemam baš neš predugu kosu :/...a opet ak se ispere bojim se da ću bit isprano crvena to mi se čini još gora situacija :/ ....morat ću neš iskombinirat ....
ewa5
10:00 ewa5 je dodala savjet u Savjetovalište: anonimna idi se umi i razmisli o svom ponašanju
paloma_22
09:59 paloma_22 je dodala savjet u Savjetovalište: Casey, ja mislim da mu treba reći. jer će se jednog dana ako se vjenčaju desit točno ovo šta Agatha kaže - stavljat će potrebe roditelja i sestre ispred svoje žene i djece... zato treba to sad riješiti, pa ako vidi da ne ide, zašto i dalje gubiti vrijeme s njim? čekanjem do vjenčanja da potegne to pitanje može joj samo biti gore.

nezadovoljni poslom
tko je od vas također nezadovoljan svojim poslom? ja se baš nešto posebo i ne radujem svakom radnom danu... a ti?
Ljubav
Ljubav nas pokrece, bez ljubavi ne mozemo zivjeti. Ljubav prema porodici, djeci, emotivnom partneru, kucnom ljubimcu, prijateljima, rodnom gradu, prirodi, zivotu ..... Svi koji ne mogu bez ljubavi .... svi koje ljubav pokrece, daje snagu i vjeru, pridruzite se :-)
Ćušpajziona :D
Za sve one koje vole dobru zezanciju!
Djeca u duši
Naziv sve govori..:-)

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Zabava  >  Hobby

Životinjsko Carstvo-dinosauri (sličice)

PRIKAZ POSTOVA:

26.1.2012 9:30:49jeja26   |   Br postova: 904  |  offline

Mi skupljamo i ove sličke,pa ako ima zainteresiranih :)

27.1.2012 10:15:13cucica   |   Br postova: 1620  |  offline

mi isto skupljamo životinjsko, ali tek ih imamo stotinjak i par duplih, mislim da ćemo skupljat godinama, sjećam se da sam kao mala brzo skupila i 2 puta dobila velike pakete sa slatkišima, ali sam išla u osnovnu školu pa to nije bio problem, super da postoji tema da se možemo mjenjat kad postane gusto

27.1.2012 11:38:27jeja26   |   Br postova: 904  |  offline

Imaš 2 teme ŽC,ovo su dinosauri i imaš obično,tamo gdje su sve životinje..

27.1.2012 14:40:59cucica   |   Br postova: 1620  |  offline

okić, hvala

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara