Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

-ela-
10:06 -ela- je dodala novi post u temu Nokti: Ninny
divna28
10:05 divna28 je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=ninny] [QUOTE=divna28]   idem si ja po jednog sad..... Ninny slobodno si uzmeš konja [/QUOTE] ovaj ko da je s one pederske planine sisao [/QUOTE] koja je to pederska planina
lililala
10:05 lililala je dodala novi post u temu Nokti:  ninny odlično  nekako mi je mornarska manikura, prava ljetna    moona, ma ima, samo rastu- kad bude nešto reprezentativno za pokazat, vidjet ćete sigurno 
junita35
10:05 junita35 je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=ninny] [QUOTE=oprezna] [QUOTE=junita35] [/QUOTE] ovaj ko stvoren za ninočku ....... crn .... ...........crn.... ........mnogo crn...... [/QUOTE] malo je velik, bojim se da bi mogao ostetit moj njezni cvijet [/QUOTE]ko je velik

ewa5
10:05 ewa5 je dodala savjet u Savjetovalište: možda je A, a možda je i Ž. a može bit da je i LJ. napravi test i riješi problem. sad će ti već pokazati dal jesi trudna il nisi.
ewa5
10:01 ewa5 je dodala savjet u Savjetovalište: anonimna, idi se umij i razmisli o svom ponašanju.
10:01 gošća/gost je dodala savjet u Savjetovalište: Ma nemam baš neš predugu kosu :/...a opet ak se ispere bojim se da ću bit isprano crvena to mi se čini još gora situacija :/ ....morat ću neš iskombinirat ....
ewa5
10:00 ewa5 je dodala savjet u Savjetovalište: anonimna idi se umi i razmisli o svom ponašanju

Abortus
Cilj ove grupe je zaštiti život u nastajanju, dati podršku i pomoći ženama koje se nalaze u dilemi da li zadržati dijete ili ne, te da žene koje su se odlučile ne pobaciti iznesu svoja iskustva, brige...također dati podršku onima koje su morale pobaciti (nerazvijeni plod itd.)
Strani jezici
Grupa za učenje i usavršavanje stranih jezika Pričajmo na engleskom, njemačkom, švedskom....
Naši mali anđeli
Ako imate djecu ili vas jednostavno zanima ova tema, priključite se. Ovdje možemo razmjenjivati sva iskustva od rođenja do škole, a i kasnije ako je potrebno.
razmjena/prodaja odjeće
........................

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Grupne diskusije

Žlabrajmo o seriji (Grupa: pjesma leda i vatre)

PRIKAZ POSTOVA:

7.9.2011 8:55:41ninny   |   Br postova: 20721  |  offline

e to se i meni isto svida, na kraju ti i kepec nekak promjeni plocu, kao trsi se da je zao al u biti isto zna nekaj dobro napravit....

mala arya mi je takoder odlicna, neukrotiva i tvrdoglava.... nema je bas puno i nije glavni lik al ono sto je ima je genijalna....

sansa mi je mala prepotentna, misli sam na sebe...

sad ce se pojavit jos mnogi likovi o kojima isto imam razlicita misljenja,,,,

e da i onaj stari sa trozupca sa coporom djece, njega bi zadavila

20.9.2011 22:53:47stela   |   Br postova: 6932  |  offline

meni je isto onaj stari perverznjak bio,ali još mi je odvratniji bio Danerysin brat Targerys koji manipulativni,uobraženi i zli gad .Prodaje sestru za svoje ambicije.Vrlo često mi je došlo da ga  i baš mi je bilo drago kad ga je Drogo "okrunio",stvarno je zaslužio onakvu smrt.

Mala Arya je odlična,ali nije mi mrska ni Sansa jer ona je ipak tek tinejđerica koja još ne zna ništa o okrutnom svitu koji je okružuje tj.živi u svom ružičastom svitu dok je stvarnost ne zdrmne dobro.Pa i mi smo bile tako mlade i mislile da je svit prelip i da ćemo naći svog viteza.

22.9.2011 23:37:52sleepless   |   Br postova: 505  |  offline

Ajme, ne mogu vjerovati cijela grupa povodom serije :-) O knjigama mogu jos sanjati, u knjiznici treba cekati red po par mjeseci hahahaha.

Brat mi je presnimio cijelu seriju na kompjuter, pa sam svaku vecer pogledala po jednu, sve dok nisam dosla do 5., tu sam vecer trebala zavrsiti sve, jer spavanje nije bila opcija. Nesto nevjerovatno!! Svi mrtvi?! Sok za sokom. Pocetna muzika je izuzetna. Jedva cekam vidjeti hoce li se Danerys zaratiti sa onim malim princom koji je naglo zavrsio kao kralj? Tko ce joj biti saveznik, ako itko? Moram priznati da mi je Drogo bio ispocetka antipatican, no bas prosli tjedan sam glumca vidjela u Studiu (program) ta da je taj glumac novi Connan u novoj verziji filma. Interesantne lokacije snimanja, inace obozavam povjesnu fikciju, no nikad prije nisam uzivala u fantaziji kao ovaj put. Svakako jedva cekam novu sezonu serijala.

23.9.2011 9:10:50ninny   |   Br postova: 20721  |  offline

uh ja sad cekam da potegnem neku vezu za ovaj ples zmajevea iako mislim da bi gozbu vrana valjalo ponovit...

mislimd da sam cula da ce od travnja pocet as emitiranjem druge sezone koja se trenutno snima, ajme nikad to docekat

23.9.2011 9:12:27ninny   |   Br postova: 20721  |  offline

drogo ima neku cvrstinu i aroganciju u sebi ali mora bit tako jel je to takav narod al ipak se vidi po sitnicama da je ipak drag i kako je cijenio daenyris... zbog toga mi je fakat super

23.9.2011 16:52:53stela   |   Br postova: 6932  |  offline

Ja sam početnu glazbu stavila na  za pozivnu ,pa kad mi zvoni neda mi se odma javljati da mogu malo slušati .

23.9.2011 20:19:28sleepless   |   Br postova: 505  |  offline

Prvotni odgovor od stela

Ja sam početnu glazbu stavila na  za pozivnu ,pa kad mi zvoni neda mi se odma javljati da mogu malo slušati .

Super ideja, ja sam ju stavila na MP3 pa kad trcim, trcim jos brze s tom melodijom. Covjece sta masta radi :-)

23.9.2011 22:40:37ninny   |   Br postova: 20721  |  offline

moram si i ja to onda nabavit... s koje ste stranice skinule

23.9.2011 23:30:36stela   |   Br postova: 6932  |  offline

sin mi je skinio pa neznam kako  ali pitaću ga pa ću ti sutra reći.

24.9.2011 12:31:26jeja26   |   Br postova: 904  |  offline

Nisam niti znala za tu seriju,a kamoli da postoje knjige..frendica je bezveze skinula seriju i nakraju se oduševila i preporučila,jučer sam završila sam cijelom prvom sezonom..odlična mi je!! samo kaj je bilo nakraju serije "čekaj moram čekati drugu dok se snimi??" jer je postalo ful zanimljivo.. dio se snima i kod nas gledala na vijestima,baš super..

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara