Početna

Forum

Savjetovalište

Grupe

Recenzije

Proizvodi

Zajednica

Recepti

Kolumne

Poklanjamo

-ela-
10:06 -ela- je dodala novi post u temu Nokti: Ninny
divna28
10:05 divna28 je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=ninny] [QUOTE=divna28]   idem si ja po jednog sad..... Ninny slobodno si uzmeš konja [/QUOTE] ovaj ko da je s one pederske planine sisao [/QUOTE] koja je to pederska planina
lililala
10:05 lililala je dodala novi post u temu Nokti:  ninny odlično  nekako mi je mornarska manikura, prava ljetna    moona, ma ima, samo rastu- kad bude nešto reprezentativno za pokazat, vidjet ćete sigurno 
junita35
10:05 junita35 je dodala novi post u temu Žlabraona: [QUOTE=ninny] [QUOTE=oprezna] [QUOTE=junita35] [/QUOTE] ovaj ko stvoren za ninočku ....... crn .... ...........crn.... ........mnogo crn...... [/QUOTE] malo je velik, bojim se da bi mogao ostetit moj njezni cvijet [/QUOTE]ko je velik

ewa5
10:05 ewa5 je dodala savjet u Savjetovalište: možda je A, a možda je i Ž. a može bit da je i LJ. napravi test i riješi problem. sad će ti već pokazati dal jesi trudna il nisi.
ewa5
10:01 ewa5 je dodala savjet u Savjetovalište: anonimna, idi se umij i razmisli o svom ponašanju.
10:01 gošća/gost je dodala savjet u Savjetovalište: Ma nemam baš neš predugu kosu :/...a opet ak se ispere bojim se da ću bit isprano crvena to mi se čini još gora situacija :/ ....morat ću neš iskombinirat ....
ewa5
10:00 ewa5 je dodala savjet u Savjetovalište: anonimna idi se umi i razmisli o svom ponašanju

Abortus
Cilj ove grupe je zaštiti život u nastajanju, dati podršku i pomoći ženama koje se nalaze u dilemi da li zadržati dijete ili ne, te da žene koje su se odlučile ne pobaciti iznesu svoja iskustva, brige...također dati podršku onima koje su morale pobaciti (nerazvijeni plod itd.)
Strani jezici
Grupa za učenje i usavršavanje stranih jezika Pričajmo na engleskom, njemačkom, švedskom....
Naši mali anđeli
Ako imate djecu ili vas jednostavno zanima ova tema, priključite se. Ovdje možemo razmjenjivati sva iskustva od rođenja do škole, a i kasnije ako je potrebno.
razmjena/prodaja odjeće
........................

Najnoviji članci

Forum PRETRAŽIVANJE FORUMA forum - Podijelite s prijateljicama
žena.hr forum  >  Žena.hr forum  >  Grupne diskusije

Žlabrajmo o seriji (Grupa: pjesma leda i vatre)

PRIKAZ POSTOVA:

24.9.2011 21:00:49stela   |   Br postova: 6932  |  offline

ko će dočekati drugu sezonu,tek je u svibnju 2012 

17.1.2012 14:26:08jeja26   |   Br postova: 904  |  offline

Hoće li zima nastaviti dolaziti? Hoće, bez brige…

Prva sezona HBO-ove serije “Igra prijestolja”, snimljene prema istoimenom romanu Georgea R. R. Martina, inače prvog dijela serijala “Pjesma Leda i Vatre”, osvojila je gledatelje diljem svijeta na juriš. Trenutno broji 13,5 milijuna gledatelja, kad se uključe i reprizirane epizode, objavio je HBO.

Martin je dosad objavio ukupno pet romana iz serijala (“Igra prijestolja”, “Sraz kraljeva”, “Oluja mačeva”, “Gozba vrana” i “Ples zmajeva”), a između četvrtog i petog nastavka prošlo je gotovo šest godina. Prema najavama, očekuju nas još dva nastavka. Planira li HBO ekranizirati sve Martinove romane iz serijala?

“Ne znamo gdje će serija završiti, odnosno hoćemo li uspjeti pratiti knjige do kraja. Bilo bi fantastično moći reći da će se serijal nastaviti prikazivati još 10 godina i da ćemo snimiti svaki dio knjige. No ne mogu reći hoće li se to uistinu dogoditi. Vidjet ćemo, no snimamo novu sezonu, bez razmišljanja o tome koliko će sezona ukupno biti”, izjavio je Michael Lombardo, direktor programa HBO-a.

Mreža je, kao što je poznato, već najavila drugu sezonu “Igre prijestolja”, iako datum premijere za sada nije najavljen. Stranica IMDb najavljuje pak da bi prva epizoda iz druge sezone trebala biti emitirana 15. travnja 2012. godine.

31.3.2012 9:45:04ninny   |   Br postova: 20721  |  offline

cure postoji i strip u 2 djela koji prethodi dogadajima igre prijestolja, zove se lutajuci vitez i zakleti mac, znaci radnja je tamo gdje su zbacili targaryene i sta se tamo sve dogadalo

3.4.2012 9:51:43ninny   |   Br postova: 20721  |  offline

http://www.serijala.com/izdvojeno/prvi-dojmovi-druge-sezone-igre-prijestolja/

3.4.2012 10:03:50ninny   |   Br postova: 20721  |  offline

http://www.serijala.com/fantastika/game-of-thrones-sest-isjecaka-iz-prve-epizode-druge-sezone/

11.4.2012 21:20:11ninny   |   Br postova: 20721  |  offline

upravo sam odgledala prvu epizodu, sad krecem na drugu, mislim da je i treca vec stigla al to tek moram skinut, jedva sam docekala, nije mi najmanje razocaralo, sve je i dalje super, dosli su nam i novi likovi, stvarno za svaku pohvalu

11.4.2012 21:26:03paloma_22   |   Br postova: 8335  |  offline

druga epizoda je još bolja od prve... ja paralelno čitam i knjigu, barem su mi jasnije neke stvari i likovi

11.4.2012 21:52:11ninny   |   Br postova: 20721  |  offline

ja sam knjigu davno pročitala i bojim se da sam zaboravila mnoge stvari jer je radnja baš opširna

11.4.2012 21:58:56paloma_22   |   Br postova: 8335  |  offline

da, trebala bi se malo podsjetiti opet. naravno, u seriji iz ne znam kojeg razloga ubacuju stvari kojih nema u knjizi (ako se sjetiš 2.knjige znat ćeš na šta mislim, da ne spoilam - 2.epizoda)

SKOK NA STRANICU:  

SKOK NA FORUM:

Dečko dana

Miguel Iglesias

Recept dana

Živahan i odličan smoothie od lubenice i jagode s puno vitamina C

Anketa Pogledaj sve

Koliko često odlazite zubaru? 

Adresar Pretraživanje adresara