loorna28 hvala na dobrodošlici. Zajedno smo već dugo vrijeme, od toga zadnjih godinu dana u braku. Sve je uredu, slažemo se, jedni što mene u zadnje vrijeme jako pere želja da budem mama, a on ne želi to još iz razloga što kao nije spreman i on misli da želim dijete isključivo zbog toga da se maknem s posla (što naravno nije istina, ok, teško mi je na poslu, radim po 14h dnevno, ali želim dijete jer želim dijete, mislim da sam/smo spremni na to)... inače nikad nije bio baš nešto za klince, ali vidjela sam da je malo omekšao s godinama.... kao trebam ga pustiti da mu to dođe samo od sebe (s čime se donekle i slažem, apsurdno je nekoga gurati u to, trebali bismo zajedno biti u tom naumu), ali opet mi se sve to čini daleko i nedostižno... moje zdravstveno stanje nije baš nešto stabilno, stalno neki problemi s ginekološke strane i pitanje je uopće hoću li uopće i imati mogućnost zatrudniti.... ne znam koliko zvučim smisleno, ali jednostavno bih htjela da pokaže malo više želje za djecom, neki plan, samo to, ne tražim da sutra radimo/imamo dijete (što je i nemoguće)....a s druge strane pitanje je hoću li imati mogućnosti imati dijete jednog dana kad njemu dođe da imamo dijete.... unaprijed vam hvala na svakom savjetu